De ce pariurile online sunt mai avantajoase

Spre surprinderea noastra, inca intalnim destule persoane care prefera pariurile offline (la agentiile de cartier) in detrimentul celor online.

De cele mai multe ori, persoanele care apeleaza la pariuri offline evita sa efectueze depozite la casele online deoarece se tem ca suma de bani sa nu fie ratacita, contul sa fie blocat, o terta persoana sa aiba acces la cont etc. Pe scurt, aceste persoane au o perceptie gresita in ceea ce priveste casele de pariuri online, neavand incredere in acestea.
 

In prezent, pariurile online sunt sigure si se desfasoara intr-un cadru legal


Daca pana in toamna anului trecut, cand utilizatorii romani aveau acces la toate casele de pariuri online de pe planeta, se putea intampla ca accesand un site total necunoscut, dupa depunere suma de bani sa dispara din cont sau sa va fie restrictionata, fiind insa foarte putine astfel de cazuri, acum nu mai aveti de ce va teme.

Odata ce ONJN a stabilit ca trebuie o licenta pentru a putea opera in Romania, casele de pariuri accesibile noua s-au imputinat vizibil. Cat despre siguranta, nicio casa de pariuri nu va indrazni sa faca vreun lucru necurat cu banii dumneavoastra in conditiile actuale.
 
Celor care se intreaba de ce pariurile online sunt mai avantajoase decat cele offline le putem oferi nenumarate argumente.

In primul rand, fiind vorba despre pariuri pe Internet, nu va trebui sa va deplasati pana la cea mai apropiata agentie de cartier pentru  a plasa un bilet. Procesul de inregistrare la o casa de pariuri este unul foarte simplu, durand maxim 3 minute.
 
Puteti vedea aici casele online care au licenta pentru Romania.

Sigur, nu spunem sa renuntati de tot la a paria la agentiile de cartier. Pana la urma, acest lucru inseamna a iesi la aer (mai mult sau mai putin) curat si a face miscare. Trebuie sa recunoasteti insa ca este mult mai confortabil sa pariezi de acasa, din fata calculatorului sau a telefonului mobil decat sa strabati sute de metri, poate chiar kilometri, pana la agentia de cartier preferata.
 
Un alt avantaj este acela ca la pariurile online nu trebuie sa platesti vreo taxa pentru a plasa vreun bilet, cum se intampla la agentiile offline. Este adevarat, la sfarsitul lunii mai a fiecarui an trebuie completate cateva fise in care sa va declarati fiecare retragere de pe site-urile de pariuri in anul anterior, iar din suma fiecarei retrageri veti plati 1% impozit daca ati retras mai putin de 60 000 euro, regula fiind impusa la finele anului trecut. Asta teoretic, fiindca practic inca asteptam sa ne fie trimis documentul privind impozitul pe care trebuie sa il datoram pentru pariurile efectuate online in 2015.
 

La casele de pariuri online beneficiezi constant de bonusuri si promotii

 
Daca inca nu v-am lamurit de ce pariurile online sunt mai avantajoase, va vom prezenta bonusurile de inregistrare pe care acestea le au, bonusuri pe care la agentiile de cartier nu le veti gasi prea curand.

Cel mai mare bonus la inregistrare il ofera casa de pariuri Netbet (vezi aici recenzia acesteia), casa care ne intampina cu un maxim de 1 500 lei, suma bonus pe care o putem obtine in urma primelor 5 depozite.


Pentru a vedea toate bonusurile de inregistrare oferite de casele de pariuri va invitam sa accesati aceasta pagina.
 
De asemenea, anumite case de pariuri online va ofera multe promotii de-a lungul unei luni calendaristice si aici ne referim in special la Netbet si Unibet. La agentiile de cartier nu veti gasi decat o promotie, maxim doua, referitoare la numarul de pariuri de pe un bilet. Asadar, aveti inca un motiv sa alegeti pariurile online in detrimentul celor offline.

Inregistreaza-te acum la una din casele de pariuri licentiate din Romania, incaseaza bonusuri cnosistente si pariaza in siguranta!

Care este cel mai mare avantaj al caselor de pariuri online?

 
Nu putem sa nu amintim poate de avantajul cel mai important si anume acela ca la casele online puteti plasa pariuri la orice ora doriti, fie zi sau noapte, spre deosebire de agentiile de cartier, care au un program fix, plus pauza de masa.

Un alt dezavantaj al pariurilor de cartier este acela ca nu beneficiaza de pariuri live, sectiune existenta la toate casele de pariuri online. Astfel, daca te afli la o agentie nu poti afla rezultatul unui meci decat daca iti accesezi telefonul mobil sau daca acea agentie dispune de cel putin un televizor, rezultatele live putand fi vazute pe teletext.

De asemenea, sunt cateva case online ce ofera transmisiuni live nu numai pentru fotbal, ci si pentru alte sporturi, cunoscute sau mai putin cunoscute. Casele de pariuri ce ofera transmisiuni sportive sunt Unibet (click aici pentru a va face un cont), Netbet (click aici pentru a va face un cont) si Sportingbet (click aici pentru a va face un cont).

In cazul in care doriti sa aflati raspunsul la orice intrebare ce tine de contul dumneavoastra sau de regulile privind validarea rezultatelor, puteti apela imediat la sectiunea live chat, de care beneficiaza majoritatea caselor de pariuri online sau puteti consulta sectiunea FAQ (Frequently Asked Questions).
 
Speram ca acest articol sa va faca sa priviti cu ochi mai buni deschiderea unui cont la o casa de pariuri online. Dupa cum ati putut citi, sunt foarte multe avantaje fata de agentiile de cartier.