Lista reclamatiilor la adresa Fortuna

42

Acceptam reclamatii despre case de pariuri online privind urmatoarele situatii: retrageri intarziate, pariuri solutionate incorect, blocari abuzive ale conturilor, precum si alte incalcari de regulament ale caselor de pariuri. Nu acceptam reclamatii despre limite ale conturilor (limite ale mizelor sau ale cotelor). Poti lasa un feedback referitor la astfel de situatii si va fi luat in considerare de catre casa de pariuri sau alti utilizatori.

Adauga o reclamatie

Reclamatii 4

Bună ziua , La data de am plasat în agențiile stradale Efortuna mai multe bilete pe evenimentele de Polo Feminin Triglav Premier League (F) , pe data de nu am mai apucat plasa bilete în agențiile Efortuna și am plasat la Superbet , dar cei de la superbet aveau la băieți nu feminin cum au avut cei de la Efortuna , ajungând acasă am început sa verific și am găsit ca evenimentele respective se desfășurau la băieți, aveți atasament cu site-ul oficial al competiției: Pe data de i am anunțat pe cei de la Efortuna ca au o competiție inexistenta și sa îmi furnizeze site ul oficial al competiției după care validează rezultatele la acele evenimente de Polo feminin , primind Email înapoi ca au transmis catre departamentul abilitat , pentru solicitarea mea de a acorda cota 1 tuturor evenimentelor din aceea liga. Aveți atasament cu: oferta acestora , o parte din biletele plasate , rezultatele acestora și conversațiile cu aceasta firma , totodata pe lângă Efortuna au avut și Casa pariurilor aceste evenimente nu am plasat bilete la aceasta companie dar probabil se intampla ceva de fac astfel de lucruri. unor evenimente inexistente plasam un bilet cu toate evenimentele respective și castigam suma de ron ce făceau îmi dădeau cota 1 ? Ca se juca la masculin , au mers la 2 capete? 3. Incalca T&C , validarea rezultatelor se face doar din surse oficiale , ei neavând nici o sursa oficiala la aceasta Competiție etc. contractul încheiat între mine și acestia reprezentând biletul de joc
In data de am plasat online urmatorul bilet la folosind aplicatia Fortuna pentru android de pe telefonul meu. Seria biletului jucat este este contine 5 evenimente scor corect,jucat la meci s-a terminat 7:0 si meciul este validat castigator cu cota de 2 meciuri s-au terminat 0:1 si 1:0 deci sunt validate aici totul este sunt cele 2 meciuri ramase mai exact Olimpiakos si evenimente jucat in data de si s-au terminat ambele la fel respectiv 6: toate acestea pe acel bilet ele sunt validate vorbit pe chat la suport cu operatorul Georgiana in data de de la ora 18:09 pana la ora se terminase doar primul meci Olimpiakos care NU a fost validat operatorului a fost acesta : "Ca evenimentul sa fi fost castigator era necesar sa se termine cu un scor corect diferit de cele deja prezentate in oferta,asta inseamna altele" ca evenimentul deja se terminase am luat de bun augur spusele domnisoarei cum sa verific corectitudinea raspunsului domnisoarei de pe chat,am crezut ca intra-devar la acel eveniment inainte de meci la sectiunea Scor Corect probabil exista undeva deja si cota de 6:0 si nu am mai dat la ora incepea ultimul eveniment meciul cu data aceasta am facut printscreenuri la cotele afisate si inainte de meci si in timpul meciului cand scorul era deja 4:0.(Screenshot_20230305-203245 si Screenshot_20230305-210736) cum reiese din acele 2 screenshoturi anterioare,nici un moment NU A EXISTAT acel scor corect de 6:0 in oferta cu Paok se joaca, ajunge la final si iar scor corect 6:0 capturile de ecran se vede clar ca aceasta cota la scor corect 6:0 NU EXISTA nici inainte de meci ,nici in timpul toate acestea,la finalul meciului ,el este validat aceea suspectez necorectitudinea casei de pariuri in acordarea cotelor si inainte de meci si in timpul meciului si nevalidarea corespunzatoarea si eronata a rezultatului suspectez ca si evenimentului legat de meciul cu Olympiakos NU prevedea acel scor corect de 6:0 ,insa operatoarea de pe chat mi-a indicat ca acea cota era in oferta ceea ce doresc eu este sa se revalideze acel bilet castigator la sistemul 3/5 pentru ca asa a fost jucat si sa mi se acorde suma de bani cuvenita pentru acel sistem respectiv o suma intre 613 lei si 2006 jos aveti linkul cu pozele atasate: In speranta unei solutionari pozitive a acestei dispute,va rog sa imi raspundeti urgent la aceasta problema NU se rezolva sau nu primesc explicatii clare pe chat sau pe email,ma vad nevoit sa fac o plangere la ONJN si eventual sa ma consult cu un avocat pentru rezolvarea acestei dispute pe cale legala.
Sponsorizat

Eticheta “Sponsorizat” reprezinta faptul ca pozitia caselor de pariuri in respectiva lista este determinata in baza comerciala.

Rating-urile de pe site-ul Legalbet sunt intocmite intr-un mod cat se poate de onest si obiectiv, fapt pentru care folosim eticheta “Pozitii neplatite”.

Case de pariuri
Toate casele de pariuri
Copy the token