Reinnoit:

Bonusuri la tenis de la casele de pariuri online

Chiar daca sunt mai putine decat la fotbal, bonusurile la tenis sunt oferite de cateva case de pariuri online licentiate in Romania, sub diferite forme. La acestea sunt eligibili toti utilizatorii, fie ei noi sau deja existenti. Lista cu bonusuri din tenis pentru anul 2023 va fi actualizata pe masura ce vom strange informatii despre aceste promotii.

Promotie incheiata

Ce sa cautam pe un site de pariuri daca vrem sa mizam pe tenis?

Inainte de a plasa pariuri pe tenis la o casa de pariuri online licentiata de ONJN, vezi daca acea casa nu pune cumva la dispozitie si bonusuri pentru meciuri de tenis. Fie ca vorbim de cote marite, freebeturi, bonusuri la pariuri acumulatoare sau alt tip de bonus, ar fi bine sa profiti de orice oportunitate se iveste.

Freebeturi

Casele de pariuri pot recompensa cu freebeturi atat utilizatorii care nu au cont, cat si pe cei deja existenti. De retinut ca in cazul unui pariu castigator cu freebetul, vei primi in cont doar profitul, nu si valoarea freebetului. Cu alte cuvinte, daca vrei sa ti se crediteze in cont valoarea freebetului, pariul trebuie plasat pe o cota de 2.00.

Freebetul trebuie rulat o singura data. Sunt case de pariuri care iti impun sa joci o anumita cota minima folosind freebetul. De asemenea, sa spunem ca anumite case de pariuri te lasa sa imparti valoarea freebetului in doua sau mai multe pariuri, pe cand la altele freebetul trebuie plasat pe un singur pariu.

O casa de pariuri la care poti obtine un freebet zilnic plasand pariuri pe diverse sporturi, printre care si tenis, este 888sport. Freebetul este de 25 lei, pentru a-l obtine trebuind sa castigi un pariu de cel putin 50 lei cu o cota minima totala de 5.00.

Cashback (rambursare de miza)

Acest tip de promotie se gaseste la anumite case de pariuri, la el fiind eligibili atat utilizatorii noi, cat si cei deja existenti. In general, vei beneficia de o rambursare de miza in cazul in care plasezi un pariu, iar una dintre selectii este necastigatoare. Sigur, pentru asta trebuie sa respectii anumite conditii.

De obicei, suma rambursata nu este aceeasi ca valoarea mizei, ci un anumit procent din aceasta. Sau, daca este de 100% din valoarea mizei, se prea poate ca rambursarea sa vina sub forma de bonus cu conditii de rulaj. De aceste rambursari poti beneficia, de obicei, in fiecare zi.

O exceptie de la regula o constituie casa de pariuri Favbet. Aici ti se va rambursa dublul mizei daca vei plasa un bilet cu 6 evenimente, iar toate 6 vor fi necastigatoare. Miza se va rambursa sub forma unui pariu fara risc de cel mult 200 lei. Asta inseamna ca suma maxima ce poate fi plasata pe bilet este 100 lei. Cota maxima a fiecarui eveniment este 1.6.

De asemenea, la Mozzartbet avem o rambursare de miza mai speciala. Aici miza ni se poate rambursa chiar si de 1000 ori daca plasam un bilet cu o cota minima totala de 999 si patru evenimente pe bilet, iar unul singur este gresit. Alternativ, putem primi si o rambursare mai mica, in functie de cota totala.

Cote marite

In ultimul timp, multe case de pariuri recurg la cote marite pentru a atrage clientii. Acestea vizeaza rezultatul final, dar nu numai. Putem intalni cote marite referitoare la o combinatie de doua sau trei pariuri dintr-un anumit eveniment sau din evenimente separate de tenis.

Cotele marite pentru rezultatul final sunt simbolizate printr-o bulina, amplasata in dreptul respectivului eveniment sportiv. Acestea poarta denumirea de “Super Cota”, “Marja 0%” sau alte denumiri de acest gen. Aceste evenimente au cotele marite de asa natura incat profitul casei de pariuri pentru acea optiune de pariu sa fie cat mai mic. Cu alte cuvinte, sa poti castiga aproximativ aceeasi suma de bani orice optiune ai alege. Asta se va intampla daca vei ajusta mizele, desigur.

Cea mai cunoscuta casa care beneficiaza de cote marite pentru rezultat final este Betano. Aici gasim zilnic marja 0% pentru multe evenimente importante din tenis, dar si din sporturile de echipa. Tot Betano ne surprinde placut in fiecare zi cu cote marite pentru anumite combinatii de pariuri sportiive tenis. Spre exemplu, ca in doua meciuri sa se depaseasca sau nu un anumit numar de gameuri.

La cotele marie pentru rezultat final putem plasa o miza consistenta. In schimb, multe case limiteaza destul de mult miza in cazul cotelor marite pentru minim doua evenimente combinate sau a unor pariuri speciale pentru un eveniment.

Risk freebet (pariu fara risc)

In general, casele de pariuri ofera un pariu fara risc la efectuarea primului pariu la acea casa sau in cazul efectuarii unei depuneri. Vom primi un pariu fara risc daca optam pentru promotie si vom plasa un pariu conform termenilor si conditiilor, iar acesta va fi necastigator. In cazul in care primul pariu plasat dupa acceptarea ofertei este castigator, pariul fara risc nu se mai acorda.

Pariul fara risc este, de obicei, identic cu valoarea mizei sau reprezinta jumatate din valoarea ei. Acesta poate lua forma unui bonus cu conditii de rulaj, a unui freebet sau chiar a unui bonus fara conditii de rulaj.

Sunt si case de pariuri care ofera la inregistrare mai multe bonusuri, printre care si un pariu fara risc. O astfel de casa este Favbet, care prezinta un bonus de inregistrare de 1000 lei. La acesta se adauga un pariu fara risc de 100 lei.

Daca vorbim de pariuri fara risc acordate utilizatorilor deja existenti, trebuie sa mentionam casa de pariuri Las Vegas. Nu va lasati influentati de denumire, deoarece aici gasim si pariuri sportive, nu doar jocuri de cazino. La fiecare mijloc de saptamana Las Vegas ofera un pariu fara risc de 50% din depunere, pana la 200 lei. Acest pariu fara risc poate fi mizat pe orice sport, la o cota de minim 1.5.

Bonus acumulator tenis

Un alt tip atractiv de bonus, pe care il poti obtine in fiecare zi, este cel tip acumulator. In acest caz, trebuie sa alcatuiesti un bilet, care ulterior sa fie castigator. Sigur, trebuie respectat criteriul cotei minime impuse de acea casa de pariuri. Cu cat vei avea mai multe evenimente pe bilet, cu atat bonusul acordat va fi mai mare. Acesta pleaca de la 3%, putand ajunge chiar si la 1000% din castig. De precizat ca la multe case de pariuri ai posibilitatea de a ti se oferi o parte din castig pentru biletele multiple.

Casa de pariuri ce iti poate oferi 1000% din castig este Mozzartbet. Pentru asta trebuie sa ai minim 40 evenimente pe bilet, toate castigatoare, fara rezultat final (1 2), cota minima a unui eveniment fiind 1.3. La Mozzartbet sunt 4 grile de bonusare, in functie de tipul de pariu preferat. Ti se poate acorda bonus incepand de la 4 evenimente pe bilet.

Castiguri in timpul meciului

Daca ai pariat pe victoria unui jucator intr-un meci de tenis, iar acesta este net superior fata de adversar, poti castiga pariul chiar in timpul meciului. Cea mai cunoscuta casa de pariuri care iti ofera aceasta oportunitate este Betano.

Aici intalnim nu una, ci chiar doua promotii de acest fel. Astfel, vei castiga pariul daca jucatorul pe care ai mizat conduce cu 2-0 la seturi intr-un turneu de Grand Slam, pe tabloul masculin de simplu. De asemenea, in toate meciurile de pe tabloul principal ale unui turneu din circuitul ATP si WTA, precum si in turneele de Grand Slam, daca jucatorul/jucatoarea pe care ai pariat castiga cu 6-0 sau 6-1 primul set, pariul tau este automat castigator.

Metode de retragere

Inainte de a-si crea cont la o casa de pariuri, un utilizator poate fi interesat si de metodele de plata oferite de acea casa de pariuri. Mai important decat asta este durata procesarii unei retrageri. Patru sunt metodele de plata principale folosite de utilizatorii romani la retragere. De mentionat ca sunt unele metode prin care poti efectua doar depuneri, nu si retrageri.

 • Card bancar

Este cea mai intalnita metoda de plata la casele de pariuri online. Procesarea retragerilor la majoritatea caselor online se efectueaza in termen de cateva ore, minute sau chiar instant daca dispui de un card VISA Direct. Pentru alte tipuri de card, procesarea unei retrageri nu ar trebui sa dureze mai mult de 3 zile lucratoare.

 • Agentii stradale     

A devenit, usor-usor, cea de-a doua metoda favorita de plata a utilizatorilor romani. Pentru a efectua o retragere selecteaza la casa online locatia la care preferi sa te duci pentru a retrage banii. In cateva ore vei primi pe mail un cod, pe care trebuie sa il arati la casieria acelei agentii, impreuna cu buletinul tau, pentru a putea sa iti primesti banii.

De mentionat ca pentru a putea retrage de la o casa de pariuri prin aceasta metoda trebuie sa fi depus cel putin o data prin metoda respectiva. In general, casele online care au si agentii de pariuri offline ofera aceasta metoda.

 • Skrill

In trecut era o metoda preferata pentru retragere. Intre timp, comisioanele mari percepute de Skrill la retragerea in contul bancar i-au impins pe romani sa se reorienteze. Skrill este un portofel virtual, retragerile prin aceasta metoda procesandu-se in cateva ore sau chiar zeci de minute.

 • Neteller

La fel ca Skrill, este un portofel virtual care iti opreste comision in momentul retragerii catre un cont bancar. Procesarea unei retrageri de la casa online este destul de rapida, in schimb.

Cum plasez un pariu online pe tenis?

Plasarea de pariuri online tenis este foarte usoara, chiar daca esti incepator in pariurile online. Faptul ca un meci de tenis nu se poate incheia la egalitate, putand alege doar victoria unui jucator la rezultatul final, simplifica intrucatva procesul de intelegere al plasarii unui pariu.

Pas 1: Din lista de sporturi alege tenisul, apoi selecteaza o competitie

Alternativ, poti tasta primele litere ale competitiei/jucatorului in casuta de cautare, casuta pe care orice casa de pariuri care se respecta ar trebui sa o puna la dispozitie.

 • Logheaza-te

 • Alege tenisul din lista de sporturi aflata, de regula, in partea stanga a paginii.

 • Selecteaza competitia si meciul pe care doresti sa pariezi.

Pas 2: Din optiunile de pariu care iti apar selecteaz-o pe cea care crezi ca va fi castigatoare

 • Cauta tipul de pariu preferat si selecteaza-l.

 • Odata selectat, pariul se va duce pe biletul de pariuri care, de regula, se afla in partea dreapta sus.

Pas 3: Decide ce suma din banca ta vrei sa risti pe acel pariu

 • Mergi la biletul de pariuri si introdu miza in casuta corespunzatoare.

 • Verifica daca potentialul castig este multumitor pentru tine, castigul calculandu-se in momentul in care introduci miza.

 • Apasa butonul “Plaseaza pariul”.

Cum verific seriozitatea unei case de pariuri online?

Pentru ca o casa de pariuri online sa se bucure de popularitate in randul utilizatorilor trebuie sa puna la dispozitie anumite facilitati. Multe case de pariuri reusesc asta, iar cu cat numarul facilitatilor este mai mare, cu atat gradul de multumire al utilizatorilor va fi mai ridicat.

 • Oferta de pariuri bogata

Multi utilizatori doresc ca oferta unei case de pariuri sa fie bogata, pentru a avea de unde alege. Multe case online indeplinesc acest criteriu. Oferta ar trebui insa sa fie bogata pe toate planurile. Aici ne referim la numarul de competitii de tenis care sunt in oferta, numarul de optiuni de pariu pentru fiecare meci de tenis in parte, dar si la numarul de evenimente live. Nu sunt foarte multe casele de pariuri licentiate la care gasesti toate aceste facilitati.

 • Transmisiuni live

Este foarte important ca o casa de pariuri sa ofere transmisiuni live. Nu putina lume opteaza pentru vizionarea unui meci online, in lipsa posibilitatii vizionarii lui la televizor. Este adevarat, poate nu toti cei care vizioneaza un meci la o casa de pariuri sunt interesati sa plaseze pariuri sportive, cel putin in acel moment. Cu timpul insa, este posibil ca acei utilizatori sa fie interesati si de pariuri.

 • Promptitudinea platilor     

Este important nu neaparat ca o casa de pariuri sa dispuna de multe optiuni de plata, cat sa proceseze rapid o plata. Din acest punct de vedere multe case online stau destul de bine. Dupa cum am zis ceva mai sus, nu sunt putine cele care proceseaza destul de repede o retragere daca folosesti un card VISA Direct.

 • Suportarea platii comisioanelor

Dupa cum probabil stiti, fiecare casa de pariuri este obligata prin lege sa opreasca un comision de 2% la orice depunere si de cel putin 3% la retragere. In acest moment trei sunt casele de pariuri care suporta aceste comisioane pentru tine. Este vorba de Sportingbet, 888sport si Betfair.

 • Oferirea de bonusuri si promotii

Pe langa oferta de pariuri, ceea ce atrage cel mai mult la prima vedere la o casa de pariuri este oferirea de bonusuri si promotii. Aici ne referim nu doar la bonusul de inregistrare, ci si la cele saptamanale sau chiar zilnice. Spre exemplu, bonusurile la depunere fac deliciul multora. Acestea sunt oferite frecvent, saptamanal sau chiar de doua ori pe saptamana de anumite case de pariuri. De asemenea, bonusurile fara depunere sunt la mare cautare. In general, acestea se acorda clientilor noi, inainte de efectuarea primului depozit.

Foarte importante sunt si conditiile de rulaj ale bonusurilor. Cand spunem asta ne referim la perioada in care bonusul poate fi rulat, insa si la cota minima. Nu uitati sa cititi termenii si conditiile unui bonus inainte de a-l accepta.

 • Dezvoltarea unei aplicatii de mobil

In zilele noastre o conditie esentiala pentru ca o casa de pariuri online sa aiba succes o reprezinta dezvoltarea unei aplicatii de mobil. In acest fel, poti plasa pariuri de oriunde te-ai afla si la orice ora din zi si din noapte. In acest moment, mai sunt foarte putine case de pariuri care nu beneficiaza de o aplicatie de mobil, dar probabil ca in viitorul apropiat vor face si ele acest pas.

De ce sa plasezi pariuri online pe tenis?

Tenisul este cel mai palpitant sport individual, in sprijinul acestei afirmatii venind si faptul ca acest sport se joaca pe 4 suprafete diferite. Asadar, aici nu conteaza clasamentul la fel de tare precum in sporturile pe echipa. In plus, casele de pariuri ofera zeci sau chiar sute de optiuni de pariu pentru fiecare meci, avand de unde sa alegi. La unele case ai chiar posibilitatea de a viziona in transmisiune directa meciurile din calendarul ATP si WTA, dar si turneele de Grand Slam si turnee ITF.

Evenimente de tenis importante in 2023

 • 16 - 29 ianuarie: Australian Open, Australia

 • 28 mai - 11 iunie: Roland Garros, Franta

 • 3 iulie - 16 iulie: Wimbledon, Marea Britanie

 • 28 august - 10 septembrie: US Open, SUA

 • Noiembrie:  WTA Finals

 • 7 - 12 noiembrie: Next Gen ATP Finals, Italia

 • 12 - 19 noiembrie: ATP Finals, Italia

 • Noiembrie: Billie Jean King Cup

 • 22 - 26 noiembrie: Play-off Cupa Davis, Spania

Concluzii

Multe bonusuri la pariuri sportive oferite de casele online pot fi folosite si pentru pariurile sportive pe tenis. Metodele de plata sunt un alt aspect spre care utilizatorii isi indreapta atentia inainte de a-si crea un cont la o casa de pariuri. De precizat ca daca ai un card VISA Direct, la multe case online te vei putea bucura de bani in contul tau bancar in cateva ore, zeci de minute sau chiar instant de la efectuarea retragerii. Oferta bogata de pariuri, transmisiunile sportive, oferirea de bonusuri si promotii, dar si prezenta unei aplicatii de mobil sunt alte lucruri pe care un utilizator le cauta la o casa de pariuri

FAQ (Intrebari comune si raspunsuri)

❓Care sunt cele mai bune promotii pe tenis?

Poti gasi des, chiar in fiecare zi, pe anumite site-uri, cote marite pentru unul sau mai multe meciuri de tenis. In general, aceste cote marite le gasesti pe prima pagina sau intr-o rubrica speciala, aflata in lista cu sporturile.

❓Care sunt cateva dintre punctele forte ale unei case online privind pariurile pe tenis?

Sunt unele case care prezinta statistica meciurilor trecute ale oponentilor care se intalnesc. Ar fi ideal daca ne-am uita la aceste statistici inainte de a paria. De asemenea, daca preferi pariuri pe tenis live, iti sugeram sa mizezi la o casa la care poti viziona in transmisiune directa respectivul meci.

❓Se gasesc oferte de bonusuri fara depozit pentru meciuri de tenis?

O oferta fara depozit strict pentru un meci de tenis nu am gasit pana acum. Sunt insa multe oferte de bonusuri fara depozit la anumite case dupa ce te-ai inregistrat, inainte de efectuarea primului depozit. Rulajul acestor bonusuri poate fi efectuat si pe meciuri de tenis, fara nicio problema.

❓Care sunt cele mai comune pariuri pe tenis?

Multe case ofera zeci de optiuni pentru o partida de tenis, astfel avand de unde alege. Printre tipurile de pariu preferate de romani tinem sa mentionam pariurile pe rezultatul final sau pe numarul total de gameuri in meci. Alte pariuri preferate sunt pe handicap de gameuri, scor corect sau gameuri castigate de un jucator.

❓Cat de des intalnim promotii pentru meciuri de tenis la casele de pariuri online?

Numarul promotiilor pe un meci de tenis nu este mare. Cel mai des vedem promotii privind cotele marite. Amintim si promotiile de pariuri castigatoare la 2-0 la seturi la partidele de Grand Slam de pe tabloul masculin sau daca jucatorul pe care ai pariat castiga cu 6-0 sau 6-1 primul set.

Bonusuri pe categorii


Tipuri de bonusuri: Bonusuri fără depunere | Bonusuri de bun venit | Bonus de ziua ta | Bonus la inregistrare

Bonusuri speciale: Free Bet | Cashback | Cote Marite | Bonus Pariu Șansă | Bonus Dublu | Plata anticipata | Extrageri

Bonusuri la Pariuri: Fotbal | Tenis | Baschet | Volei | e-Sports | Biatlon | Hochei | Arte martiale | Box

Bonusuri la Case de Pariuri: Betano | Get's Bet | Winbet | Favbet | Mozzart Bet | Conti SportSuperbet | Baumbet | Casa Pariurilor | Betfair | Netbet | Fortuna | Admiral | Pokerstars Sports | Stanleybet | Maxbet | Efbet | Winmasters | 888Sport | Publicwin | Sportingbet

Bonusuri fără depunere: Favbet | Fortuna | Betfair | Admiral

Bonusuri de bun venit: Netbet | 888sport | Betano | Betfair

Freebet: Netbet | 888sport


Postat de:

Copy the token