Pontul Zilei - 24 octombrie 2018

Expertul Legalbet, Karbacher, vă recomandă Pontul Zilei de miercuri, 24 octombrie 2018, format din meciul Lokomotiv Moscova - FC Porto (ora 22:00), din etapa a 3-a a Ligii Campionilor, care va avea loc pe stadionul "RZD Arena" din Moscova.

Lokomotiv Moscova - FC Porto

Lokomotiv Moscova a avut un parcurs foarte slab în Grupa D a Ligii Campionilor, unde a pierdut ambele meciuri disputate. Echipa antrenată de Yuri Semin a fost bătută clar în primul meci, cu scorul de 3-0 de Galatasaray SK, la İstanbul, după care a pierdut şi la Moscova, 0-1 cu FC Schalke 04 Gelsenkirchen. "Krasno-zelyonyye" au 0 puncte după două meciuri disputate, însă mai au o ultimă şansă, pentru că vine "dubla" cu FC Porto.


FC Porto, favorita Grupei D, este în grafic, pentru că a reuşit un 1-1 la Gelsenkirchen cu cu FC Schalke 04, după care a bătut-o, acasă pe "Estádio do Dragão" pe Galatasaray İstanbul cu 3-0. Echipa antrenată de Sérgio Conceição se află pe primul loc în clasament, având 4 puncte, fiind urmată de FC Schalke 04 tot 4 puncte, Galatasaray İstanbul 3 puncte şi Lokomotiv Moscova 0 puncte.


Vineri, Lokomotiv Moscova a jucat în campionatul Rusiei cu FC Rostov, pe care a învins-o cu 2-1, în timp ce FC Porto a jucat în Cupa Portugaliei cu SC Vila Real, pe care a surclasat-o, în deplasare, cu 6-0. "Azuis e brancos" par a fi trecut peste eşecul cu Benfica, 0-1 la Lisabona, însă pentru a se reabilita în faţa fanilor, au mare nevoie de victorie în meciul cu Lokomotiv Moscova. În campionatul intern Lokomotiv este la 7 puncte de lidera Zenit Sankt Petersburg, în timp ce FC Porto este la 2 puncte de lidera Benfica Lisabona.


Conform casei de pariuri Betano (click aici pentru recenzie), Lokomotiv Moscova are cota 4.15 pentru un succes iar FC Porto are cota 1.97 pentru o victorie. Egalul este cotat cu 3.45. Lokomotiv Moscova şi FC Porto nu s-au mai întâlnit până acum în cupele europene. Portughezii au un lot şi un moral mai bun decât al ruşilor, însă pentru ruşi va fi un meci de "totul sau nimic", pentru că în cazul unui eşec, ar mai avea şanse minime şi la locul 3. Până acum ruşii nu au marcat niciun gol, însă acum vor trebui să rişte, pentru că au nevoie de victorie. FC Porto este genul de echipă care joacă ofensiv, astfel că vă recomand să pariaţi că vor fi cel puţin 3 goluri în acest meci.