Slotul Magnetz de la Relax Gaming

Un joc ciudat la o prima vedere, Magnetz este una dintre cele mai interesanta creatii ale furnizorului Relax Gaming si care valorifica puterea magnetismului pentru a absobi literalmente simboluri pe laturile sale.

Asa se va desfasura actiunea, respectiv pe 4 grile identice 3 X 4 in acest slot de pacanele online, iar grilele sunt extensibile. Se imbina in moduri diferite in timpul functiilor bonus oarecum neobinsuite.

La o prima vedere poti spune despre jocul ca la aparate Magnetz ca este un joc cum rar intalnesti si este posibil sa ai dreptate daca esti obisnuit doar cu jocurile clasice.

Zona de joc este amplasat intr-o fabrica din viitor, cu aspect futurist, iar vizual slotul iti ofera o exprienta placuta. Nu iti da voie sa te plictisesti, cu atat mai mult cand gameplay-ul are un ritm ciudat si magnetii miezului care se rotesc sunt intr-o permanenta miscare.

Este un joc complet prin definitie, avand in vedere ca dispune si de functii bonus cu posibilitate de redeclansare. A fost lansat in aceasta industrie in data de 26.08.2020 si apartine furnizorului Relax Gaming, unul dintre cei mai cunoscuti din domeniul jocurilor de pacanele online.

Vine la pachet cu RTP ce ajunge la 96.66%, volatilitate medie-ridicata, iar ecranul de joc este alcatuit din opt role si opt randuri. Modalitatea de plata este de genul Cluster, iar cel mai mare castig pe care il poti obtine este de pana la 2.000 X miza. Modalitate de a juca difera, iar o mizele sunt pe masura, si ajung de la cativa bani pana la ordinul sutelor de lei per rotire completa.

Functii bonus Magnetz

Magnetz este un joc interesant si pe care putem sa-l numim complet. A reusit ca de-a lungul scurtului timp sa impresioneze si datorita functiilor speciale. Acumularea tuturor simbolurilor BONUS in timpul unei invartiri acorda 5 Jocuri Gratuite. In timpul functiei Bonus Rotiri Gratuite se joaca pe o zona de joc mai mare pentru a crea grupuri mai mari si castiguri pe masura.

De asemenea, exista si simboluri speciale care pot aduce castiguri pe masura. Spre exemplu, in Magnetz online ofera pe role si simbolul Wild, un simbol care este special si al carui rol este sa substituie fiecare simbol cu exceptia celui care declanseaza functia Bonus.

Multiplicatorul Wild inlocuieste toate simbolurile de pe role cand se evalueaza castigurile grupate.

Cand magnetul si cel putin cinci simboluri platitoare dintr-un cvadrant sunt potrivite, atunci este activata functia Flux Re-Spin.

Aceasta va continua atat timp cat unul sau mai multe simboluri corespunzatoare vor continua sa fie stivuite pe role. Cand un alt simbol bonus este stivuit pe role, atunci un alt cvadrant initiaza functia Re-Spin.

Plati in jocul de pacanele online Magnetz

Sunt simboluri foarte interesante care pica pe rolele jocului ca la aparate Magnetz si in functie de numarul acestor simboluri si castigurile sunt pe masura. Spre exemplu, exista un castig maxim pe care il poti obtine, dar exista si castiguri mai mici si dese, cum ar fi cel de 200 X miza, dupa cum urmeaza:

  • 20 X Stea iti vor genera castiguri de pana la 200 X miza.
  • 20 X patratul roz iti vor genera castiguri de pana la 100 X miza.
  • 20 X Romb mari iti vor genera castiguri de pana la 70 X miza.
  • 20 X Triunghi grena iti vor genera castiguri de pana la 15 X miza.
  • 20 X Semiluna mov iti vor genera castiguri de pana la 15 X miza.
  • 20 X Cerc blue iti vor genera castiguri de pana la 15 X miza.

Disponibilitate pe mobil

Rar gasesti jocuri pe care nu le poti accesa direct de pe dispozitivul tau mobil, asta daca este unul performanta si care iti permite sa faci lucrul acesta. Asadar, Magnetz poate fi accesat direct de pe tableta, telefon mobil sau oricare alt dispozitiv mobil, fara sa-ti faci griji daca sistemul de operare este Android, Windows sau IOS. Toate acestea sunt compatibile si mai mult, cazino-urile online de top au propriile lor aplicatii mobile destinate exclusiv sectiunii de cazino.

Unde poti juca Magnetz demo sau pe bani reali

Relax Gaming este un furnizor de jocuri de noroc care a oferit acestei piete multe sloturi interesante si populare. Magnetz se arata ca fiind unul dintre sloturile cu real potential si pe care deja l-au introdus in portofoliu si cateva cazinouri online licentiate in Romania. Il poti juca in varianta demo sau pe bani reali la Unibet, dar iti recomanda si Vlad Cazino. Acestea sunt doua dintre gama cazinourilor online interesante si totodata sigure din toate punctele de vedere.

Incearca jocul ca la aparate Magnetz si bucura-te de aventura sloturilor care platesc in cluster! Joaca responsabil!