Costi69
Bloguri
Comentarii
Feedback2
Despre mine

Bloguri

Nicio postare deocamdata
Comentarii
Nicio postare deocamdata
Recenzii
Puncte forte:
Nu exista
Puncte slabe:
CASTIGATORII NU SUNT BINEVENITI, LA FEL MIZELE SI PROFITURILE RIDICATE - Mi-am facut si eu cont la ei din dorinta de a plasa Pariuri Sportive. Toate bune si frumoase, verificat buletin, cardul nu mi l-au cerut spre verificare decat dupa vreo cateva retrageri, nimic deosebit. Am avut un weekend bun si am castigat destul de mult, vreo 7500 lei, din mai multe pariuri. Tot weekendul am incercat sa retrag banii din cont dar retragerea imi era refuzata de Revolut cu mesajul "Sistemul nostru de securitate a identificat aceasta tranzactie ca fiind suspecta si a refuzat-o", nu am idee daca a fost o problema tehinca reala sau au facut ei ceva manevre sa nu trimita banii jucatorilor ca poate poate o sa-i piarda in final. Oricum, intr-un final, Luni seara dupa alte retrageri esuate mi-au trimis banii pe contul de Revolut. DAR, de a doua zi mi-au limitat castigurile la suma ridicola de 10 lei, adica eu pe un bilet de pariuri plasat la ei nu pot sa am un profit mai mare de 10 lei. Am aflat de limmitarea asta abia dupa ce am depus o suma importanta de bani in contul lor. M-am decis sa-mi retrag proprii bani deja taxati cu 2% dar mi-au zis ca trebuie sa rulez cel putin o data suma depusa pentru a putea face o retragere, altfel imi PERCEP O TAXA DE 10% PE SUMA RETRASA. Eu asa aberatie nu am mai auzit, deci am proprii bani depusi la ei, taxati cu 2%, si daca vreau sa fac o retragere inainte de a rula toata suma depusa ei im percep un comision de 10%. Nu stiu daca se aplica asa ceva la alte case de pariuri, eu nu am mai auzit asa ceva, zici ca sunt camatari. Evident, am decis sa retrag deoarece nu doresc sa-mi tin banii la ei daca nu pot face profit mai mare de 10 lei pe bilet. BONUSURI - nu am folosit nu ma pot pronunta. SITE-ul si APLICATAI MOBILA - nimic deosoebit, se misca cam greoi comparativ cu alte aplicatii asemanatoare, am vazut si mai rau am vazut si mult mai bine. COTE PARIURI - La fel ca majoritatea, mai degraba putin mai mici fata de media pietei. LIMITE PARIURI - Inainte de a-mi pune limitarea de 10 lei descrisa mai sus, am constatat ca au limite de castig foarte mici, adica pe un turneu de tenis WTA de 1000 de puncte, pe meciul din finala, aveau limita de castig pe optiunea cine castiga de aproximativ 12500 lei (2500 Euro) in conditiile in care alte case de pariuri nu au limte atat de mici pe un astfel de eveniment. NU RECOMAND STATI DEPARTE, EXISTA OPTIUNI MULT MAI BUNE. Nu stiu exact de ce casa asta de pariuri, si mai sunt cateva, apar in top pe unele site-uri de profil ca si acesta. Din punctul meu de vedere nu ar trebui promovati de nici o culoare.
Puncte forte:
Nu exista aspecte pozitive la aceasta casa de pariuri. Vorbesc din perspectiva unui utilizator de Pariuri online de mai bine de 10 ani, cu conturi de deschise la majoritatea caselor de pariuri disponibile online in Romania. Nu are nimc deosebit fata de restul caselor de pariuri existente.
Puncte slabe:
Afiseaza cote marite, mult peste media pietei, dar cand incerci sa plasezi un pariu, il proceseaza mai bine de 30 de secunde, dupa care te instiinteaza ca cota s-a diminuat si daca doresti sa plasezi pariul cu noua cota micsorata. (noua cota este sub nivelul pietei). O fac cu siguranta cu buna stiinta deoarece am patit acest lucru aproape de fiecare data. Deci practic, afiseaza o cota marita dar nu-ti accepta pariul la cota afisata si iti ofera in schimb o cota mult mai mica. La verficarea contului, pe langa poza cu buletinul si cardul de pe care am facut depunerea, mi-au cerut urmatoarele 2 documente: DE VENITURI (e practic o declaratie in care selectezi de unde ai veniturile pe care le folosesti sa pariezi pe site-ul lor cu mai multe optiuni: Salarii, Dividende, Chirii, Credite, Venituri din activitati autorizate etc) si CARE SA ATESTE SURSA VENITURILOR (cu mai multe exemple: declaratii de venit fiscala, extras de cont. La mine s-a aplicat doar extrasul de cont pentru a arata ca mi-au intrat banii din procesare Salarii)
Copy the token