Primul pariu la Stanleybet

Stanleybet este un operator de jocuri de noroc la distanță care a obținut dreptul de organizare și exploatare de jocuri de noroc online prin licența L1160971W000196 emisă de Oficiul National pentru Jocuri de Noroc, valabilă din data de 01.07.2016 până la 30.06.2026.

Pasul 1: Inregistrarea contului

Site-ul oficial al casei de pariuri online Stanleybet – www.stanleybet.ro.

Pentru creare cont nou trebuie sa dati click pe butonul "Inregistrare" din coltul din dreapta sus.

Formularul de inregistrare este structurat in 3 parti si vi se vor solicita aceleasi informatii pe care vi le solicita si alte case de pariuri online legale din Romania: nume, prenume, nume de utilizator, adresa de email, adresa de resedinta, CNP si alte informatii personale.

Este necesar sa folositi numai date reale la inregistrare. Ulterior, vi se vor solicita documente pentru verificarea identitatii si a adresei, pe care daca nu le veti oferi, nu va veti putea folosi contul de pariuri si in final contul va va fi inchis.

Pasul 2: Verificarea contului

Conform legii in vigoare, verificarea contului trebuie efectuata in maxim 30 de zile de la inregistrare. In caz contrar, contul va fi inchis si fondurile vor fi virate la bugetul de stat (detalii aici). 

Imediat dupa ce ati completat si trimis formularul de deschidere cont, prima verificare care vi se solicita este adresa de email. Un email automat este trimis catre adresa de email cu care v-ati inregistrat, mesajul continand un link pe care trebui sa il urmati pentru a va activa contul.

Dupa ce dati click pe linkul de activare sunteti redirectat catre o pagina unde trebuie sa incarcati documentele de verificare a identitatii. In prima faza va este solicitata o copie a cartii de identitate. Aveti optiunea de a omite acest pas imediat dupa inregistrare, insa verificarea este obligatorie.

pariuri online Stanleybet

Pana la finalizarea procesului de verificare a identitatii nu veti putea face depuneri mai mari de 850 RON. De asemenea, retragerile vor fi permise doar dupa verificare.

Odata trimise, verificarea documentelor se realizeaza in termen de 1-5 zile.

Pasul 3: Alimentarea cu bani a contului de pariuri

La Stanleybet aveti 3 metode de alimentare a contului:

  • Skrill
  • Card bancar
  • Direct in agentii, fara card

Minimul pe care il puteti depune in contul dvs de pariuri online prin intermediul Skrill si a cardului bancar este de 20 RON.

Daca optati pentru metoda depunerii direct in agentie, aveti nevoie de o copie de buletin si numele de utilizator al contului. Ulterior, banii sunt disponibili in cont imediat.

Stanleybet nu percepe nicio taxa la depunere. Daca nu aveti contul verificat puteti depune maxim 850 RON in cont.

Pasul 4: Plasarea primului pariu

Interfata nu este una la nivelul caselor de pariuri de top online din Romania, dar este relativ simplu de utilizat daca sunteti incepatori in ceea ce priveste pariurile online.

Din partea stanga a site-ului puteti selecta sportul si competitia pe care doriti sa pariati.

La Stanleybet puteti plasa pariuri simple, in sistem si pariuri cu baza.

Recomandarea noastră este ca ulterior să plasați și un prim pariu pe mobil, folosind Stanleybet aplicatie. Veți observa o îmbunătățire în ceea ce privește întregul aspect al experienței de joc, deoarece Stanleybet apk este o aplicație bine optimizată și care vi se va părea mult mai utilă. Primul pariu folosind Stanleybet app suntem siguri că nu va fi și ultimul, iar având în vedere că aplicația mobilă Unibet este disponibilă pentru cele mai comune sisteme de operare, Android si iOS, dar și că aceasta se descarcă foarte rapid, nu aveți de ce să nu folosiți aplicația.

Miza minima pe un bilet de pariuri la Stanleybet este de 2 RON.

Pentru mai multe informatii cu privire la particularitatile fiecarui tip de pariuri va recomandam articolul "Tipuri de pariuri".

Pasul 5: Retragerea fondurilor din contul de pariuri

Retragerile sunt posibile prin intermediul acelorlasi 3 metode pe care le intalnim si la depunere:

  • Skrill
  • Card bancar
  • Direct in agentie

Minimul pe care il puteti retrage prin Skrill sau card bancar este de 20 RON. Teoretic, Stanleybet nu aplica niciun comision la retragere, dar suma pe care o veti primi in cont dupa procesarea retragerii este mai mica decat suma pe care ati retras-o, cel mai probabil din cauza schimbului valutar. Dvs aveti cont de pariuri in RON, iar casa de pariuri are cont in Euro, astfel, va avea loc conversia RON-EUR-RON si de aici si suma mai mica pe care o primiti in cont.

Daca retrageti direct din agentie, trebuie sa faceti mai intai o programare pe site. Dupa ce faceti programarea trebuie a asteptati un mail de confirmare din partea agentiei, iar apoi banii vor putea fi ridicati dupa 24 de ore.

Daca nu aveti contul verificat, nu puteti face nicio retragere. Cititi "Pasul 2: verificarea contului" de mai sus pentru a afla detalii in acest sens.

Pentru detalii cu privire la taxele percepute de stat pe castigurile de la pariuri online va recomandam articolul “Legea pariurilor online - impozitul pe castiguri”.

Postat de:

NicPopescu
NicPopescu
Managerul siteului
Copy the token