Stanleybet - verifica online daca ai castigat biletul la pariuri!

Fie ca plasezi un bilet online sau unul la agentia de pariuri Stanleybet, pe site-ul acestei case de pariuri te poti informa oricand doresti cu privire la rezultatele de pe biletul tau. Asta se intampla indiferent ca  vorbim despre pariuri din fotbal, tenis, baschet, handbal, volei sau alte sporturi mai putin mediatizate.

Verificare rezultat bilet pentru pariuri plasate online

Daca preferi sa plasezi un bilet online la casa de pariuri Stanleybet este foarte usor sa verifici statusul biletului. Pentru asta da click pe numele de utilizator, astfel aparandu-ti sectiunea “Contul meu”. Alege tabul “Istoric joc” (primul din lista), dupa care poti cauta pariul/biletul dorit in functie de trei filtre.

5b97584b01ea2_1536645195.jpg

Astfel, poti alege perioada care te intereseaza pentru a vedea biletele, tipul de joc (jocuri de carti, pariuri, jocuri simple, jocuri mecanice, jocuri de masa sau video poker), dar si numarul de pariuri/bilete care doresti sa se afiseze pe o pagina.

5b97587695910_1536645238.jpg

Verificare bilet plasat la agentiile stradale Stanleybet

Verificare cod - in cazul in care ai jucat un bilet offline (la o agentie de cartier) la casa de pariuri Stanleybet, nu trebuie sa pierzi minute bune pentru a cauta online fiecare rezultat in parte de pe respectivul bilet. Odata intrat pe site-ul Stanleybet acceseaza platforma “Agentii”. Ti se va deschide apoi o pagina, in partea centrala putand vedea un buton denumit “verifica-ti biletul de pariere”.

Apasand acest buton iti va aparea o casuta in care trebuie sa introduci un cod, pe care il gasesti in partea de sus a biletului jucat la agentie, cod format din 3 parti. Pe noi ne intereseaza prima parte, formata din primele 6 cifre, denumita “Cod bilet” si ultima parte, formata din ultimele 6 cifre, denumita “Cod castigator”. De asemenea, poti opta pentru introducerea codului si trimiterea biletului pe mail, pentru a te informa daca este un bilet castigator.

5b9758aa87336_1536645290.jpg

Verificare rezultate pe site-ul Stanleybet

In cazul in care doresti, pur si simplu, sa consulti rezultate ale derbyurilor din acea zi sau din campionatele tale favorite, site-ul Stanleybet iti vine in ajutor si aici. Fie ca vorbim despre fotbal, tenis, baschet sau alte sporturi, aici vei gasi rezultate atat dupa incheierea respectivei partide, cat si in timpul ei (live). Aceste rezultate pot fi gasite daca vei accesa platforma “Agentii”, tabul “Rezultate” (ultimul din cele 9 aflate in partea de sus. Vei gasi aici diverse filtre, inclusiv rezultate grupate pe zile si pe sporturi, care au rolul de a-ti inlesni cautarea prin lista de meciuri. Poti chiar sa introduci un cod al evenimentului in casuta de cautare, in acest caz aparandu-ti doar rezultatul acelui meci.

thumb_5b9758d9454e0_1536645337.jpg

In concluzie, indiferent daca pariezi online sau la agentiile stradale, la Stanleybet iti poti verifica statusul biletului din doar cateva clickuri. Sfatul nostru este insa sa pariati online intrucat avantajele sunt indiscutabile, inclusiv o taxa de 5% pe care o platiti in cazul biletelor plasate la agentii stradale, dar nu o platiti si la pariuri online. Nu mai vorbim de comfortul de care beneficiezi avand posibilitatea sa pariezi oriunde te-ai afla si la orice ora, bonusuri si promotii mai avantajoase si multe altele. 

Alege-ti cel mai avantajos bonus din Romania!