Verificare bilet Stanleybet - afla rezultatul biletelor jucate la pariuri online si offline

Fie ca plasezi un bilet online sau unul la agentia de pariuri Stanleybet, pe site-ul acestei case de pariuri te poti informa oricand doresti cu privire la rezultatele de pe biletul tau. Asta se intampla indiferent ca  vorbim despre pariuri din fotbal, tenis, baschet, handbal, volei sau alte sporturi mai putin mediatizate.

Modalitati de pariere

Stanleybet este una dintre cele mai vechi, daca nu chiar cea mai veche agentie de pariuri care si-a pastrat numele. Se afla de aproximativ 15 ani in Romania, intre timp facandu-si loc si in mediul online. In cazul in care doresti sa plasezi pariuri online, insa nu ai un card de credit/debit la dispozitie, iti poti alimenta contul online efectuand o depunere prin intermediul unei agentii Stanleybet. Pentru a face asta nu iti trebuie decat o carte de identitate, pe care sa i-o arati operatoarei inaintea de a efectua depunerea. 

Stanleybet verificare bilet - pariuri plasate in agentii

In cazul in care ai jucat un bilet offline la casa de pariuri Stanleybet, nu trebuie sa pierzi minute bune pentru a cauta online fiecare rezultat in parte de pe respectivul bilet. Poti verifica rezultatele de pe acel bilet chiar din site, doar introducand un cod.

Pas 1: Gasirea codului de pe bilet

La Stanleybet codul biletului este format din nu mai putin de 14 cifre. Le vei putea gasi in partea de sus a paginii, inaintea evenimentelor. 

Pas 2: Introducerea codului pe site

Odata intrat pe site-ul Stanleybet acceseaza platforma “Agentii”. Ti se va deschide apoi o pagina, in sectiunea “Meniu rapid” gasind butonul “Verifica bilet”. Apasand acest buton iti va aparea o casuta in care trebuie sa introduci codul biletului. Apasa apoi butonul “Cautare”.

Pas 3: Afla daca ai castigat

Odata introdus codul iti va aparea biletul jucat, unde gasim detalii precum: ziua si ora la care a fost plasat, cota totala, miza si, nu in ultimul rand, rezultatul pariurilor de pe bilet si eventuala suma castigata.

Stanleybet verificare bilet - pariuri plasate online

Daca preferi sa plasezi un bilet online la casa de pariuri Stanleybet este foarte usor sa verifici statusul biletului. Pentru asta da click pe sectiunea “Contul meu”. Alege tabul “Pariuri”, dupa care poti cauta toate pariurile plasate de tine dintr-un anumit interval, cele nevalidate, cele necastigatoare, cele castigatoare sau cele anulate. 

Astfel, poti alege perioada care te intereseaza pentru a vedea biletele, tipul de joc (jocuri de carti, pariuri, jocuri simple, jocuri mecanice, jocuri de masa sau video poker), dar si numarul de pariuri/bilete care doresti sa se afiseze pe o pagina.

Stanleybet verificare rezultate

In cazul in care doresti, pur si simplu, sa consulti rezultate ale derbyurilor din acea zi sau din campionatele tale favorite, site-ul Stanleybet iti vine in ajutor si aici. Fie ca vorbim despre fotbal, tenis, baschet sau alte sporturi, aici vei gasi rezultate atat dupa incheierea respectivei partide, cat si in timpul ei (live). 

Aceste rezultate pot fi gasite daca vei accesa platforma “Agentii”, sectiunea “Rezultate” din meniul rapid. Vei observa aici diverse filtre cu ajutorul carora poti grupa rezultatele. Astfel, poti vizualiza rezultatele in functie de sport, competitie, dar si de data.

Alege-ti cel mai avantajos bonus din Romania!

Copy the token