Ghid complet pentru plasarea primului pariu la Casa Pariurilor. Pas cu pas, de la inregistrare la incasarea castigurilor!

Casa Pariurilor este un operator de jocuri de noroc la distanță care a obținut dreptul de organizare și exploatare de jocuri de noroc online prin licența nr. L1160652W000306, emisa de Oficiul National pentru Jocuri de Noroc, valabila din data de 01.08.2016, pana la 30.07.2026.

Afla aici care sunt toate casele de pariuri 100% legale si incaseaza bonusuri consistente, inclusiv fara depunere!

Pasul 1: Inregistrarea contului

Site-ul oficial al casei de pariuri online Casa Pariurilor – www.casapariurilor.ro

Pentru creare cont, de pe pagina principala a site-ului, dati click pe butonul "Inregistrare", situat in coltul din dreapta sus.

Formularul de inregistrare este structurat in doua sectiuni:

1. Detaliile dumneavoastra: nume utilizator, parola si adresa de email.

2. Verificare date: nume, prenume, data nasterii, CNP, adresa, cod postal, numar de telefon

Este necesar sa folositi numai date reale la inregistrare. Ulterior, vi se vor solicita documente pentru verificarea identitatii si a adresei, pe care daca nu le veti oferi, nu va veti putea folosi contul de pariuri si in final contul va va fi inchis.

Pasul 2: Verificarea contului

Conform legii in vigoare, verificarea contului trebuie efectuata in maxim 30 de zile de la deschidere cont. In caz contrar, contul va fi inchis si fondurile vor fi virate la bugetul de stat (detalii aici). 

Pentru verificarea identitatii trebuie sa trimiteti un email la adresa suport@casapariurilor.ro cu numele dvs de utilizator si o poza cu cartea dvs de identitate.

Timpul de verificare difera de la caz la caz - au fost semnalate cazuri in care verificarea a durat si 2 zile, dar si situatii in care verificarea a avut loc in cateva ore. 

Pana va veti verifica identitatea, contul dvs este limitat la depuneri de maxim 440 RON. De asemenea, nu veti putea efectua retrageri daca nu aveti contul verificat in prealabil, asadar va sfatuim sa parcurgeti la inceput procedurile de verificare si activare cont.

Pasul 3: Alimentarea cu bani a contului de pariuri

Ca si metode de depunere Casa Pariurilor dispune de toate cele mai comune metode pe care le ofera si celelalte case de pariuri din Romania, mai putin Neteller, cu mentiunea ca la Casa Pariurilor puteti depune si direct in agentiile stradale.

Depunere minima

Limita pentru depunerile cu cardul de credit/debit si Paysafecard este de 20 RON, prin Skrill este de 50 RON, iar la agentiile stradale puteti depune un minim de 10 RON.

Casa Pariurilor

La Casa Pariurilor puteti depune in contul dvs online si direct din agentiile stradale, fara card. Depui in agentiile stradale si pariezi online. Indiferent de metoda aleasa, nu se percep taxe la depunere.

Pasul 4: Plasarea primului pariu

Din partea stanga a site-ului se poate selecta sportul si apoi competitia pe care doriti sa pariati. Site-ul nu dispune de linkuri rapide catre cele mai populare sectiuni, insa interfata este usor de utilizat, desi nu ofera cel mai modern design.

Ca si tipuri de pariuri, la Casa Pariurilor puteti plasa pariuri simple si in sistem.

Recomandarea noastră este să încerci să plasezi primul pariu și pe aplicatie Casa Pariurilor, cu siguranță vei avea o experientă de joc mult mai bună, dearece aplicația este bine optimizată și, spre exemplu în casino Casa Pariurilor apk, vei putea observa că jocurile tale preferate se încarcă instant. După ce vei plasa primul tău pariu pe mobil, vei folosi de fiecare dată doar Casa Pariurilor app.

La pariurile in sistem, miza pe care o introduceti este miza totala, ci nu miza pe fiecare combinatie, precum in cazul celorlalte case de pariuri.
Miza minima pe un bilet de pariuri la Casa Pariurilor este de 2 RON.

Pentru mai multe informatii cu privire la particularitatile fiecarui tip de pariuri va recomandam articolul "Tipuri de pariuri".

Pasul 5: Retragerea fondurilor din contul de pariuri

In cazul in care nu stii cum sa verifici daca ai castigat, iti recomandam acest articol, unde am explicat pas cu pas care este procedura. 

Pentru a face o retragere trebuie sa accesati sectiunea "Eportofel" din coltul din dreapta sus.

Retragerea minima difera in functie de metoda aleasa:

  • Retragere in cont bancar, pe Card  - 20 RON
  • Retragere prin Skrill - 50 RON
  • Retragere la Agentii stradale - 10 RON
La Casa Pariurilor puteti retrage direct din agentiile stradale. Indiferent de metoda aleasa, nu se percep taxe la retragere.

Timpul de procesare al tranzactiilor este unul bun, retragerile prin card si Skrill fiind procesate in maxim 48 de ore. Au fost cazuri in care banii au fost disponibili si in aceeasi zi. Cat priveste retragerile prin transfer bancar, durata este de 1-3 zile lucratoare.

Daca optati pentru a retrage banii dintr-o agentie stradala, trebuie mai intai sa faceti o rezervare pe site. Dupa ce ati facut aceasta rezervare banii pot fi ridicati imediat de la agentia la care ati facut rezervarea.

Postat de:

NicPopescu
NicPopescu
Managerul siteului
Copy the token