Casa Pariurilor - verificare bilet online. Afla statusul biletului din doar cateva clickuri!

Ai plasat un pariu sau un bilet la o agentie offline sau la o casa de pariuri online licentiata, insa nu doresti sa pierzi timpul cautand rezultatele meciurilor? Asta in special daca nu mizezi pe fotbal, ci pe un sport ale caror rezultate se gasesc mai greu? Un simplu cod introdus pe site iti arata ponturile de pe bilet, dar si rezultatul lor. Trebuie doar sa accesezi site-ul www.casapariurilor.ro. Evident, pentru pariurile/biletele plasate online poti descoperi usor rezultatul lor, accesandu-ti contul.

Afla de ce majoritatea romanilor prefera pariurile online in detrimentul pariurilor offline

Verificare rezultat bilet pentru pariuri plasate online

La Casa Pariurilor verificarea biletului online se poate face destul de lejer. Fie ca te afli pe platforma “Sporturi”, “Live”, “Loto” sau “Jocuri”, in partea dreapta sus a paginii vei observa 3 sub-categorii: Bilete, e-Portofel si Tranzactii, aflate chiar sub numele tau de utilizator. Pentru a afla rezultatele pariurilor tale, selecteaza sub-categoria “Bilete”.

thumb_5b850298324b2_1535443608.jpg

Vei observa ca acolo iti vor aparea toate biletele si pariurile efectuate de la deschiderea contului la Casa Pariurilor, insa si o bulina rosie sau verde, care confirma ca pariurile sunt castigatoare sau necastigatoare.. In cazul unui bilet pe pagina iti va aparea doar primul pariul de pe acel bilet, insa cu un simplu click pe pariu vei putea vedea tot biletul.

Sa spunem ca rezultatele sunt grupate pe sectiuni, intr-una gasindu-se doar pariuri pe sporturi, intr-alta doar pariuri pe loterii, iar in cealalta doar pariuri pe jocuri, lucru pe care il vedem foarte util.

Daca te afli in sectiunea “Cazinou” in partea dreapta sus iti vor aparea taburile “Istoric joc si “e-Portofel”. Un click pe “Istoric joc” iti dezvaluie toate rezultatele jocurilor de cazinou, cele din ultimele 24 ore, ultimele 48 ore sau dintr-o anumita perioada.

Verificare cod bilete plasate la agentiile stradale Casa Pariurilor

Verificare bilet cu PIN - daca ai plasat un bilet sau chiar si un pariu la o agentie stradala Casa Pariurilor poti verifica rezultatul lui accesand site-ul online, nefiind nevoie sa te loghezi. Odata intrat pe pagina principala a site-ului (platforma “Sporturi”) vei vedea in partea dreapta sus o casuta alba care te invita sa introduci un anumit cod (PIN). Pe baza acelui PIN se va deschide o fereastra care va contine biletul tau, rezultatele meciurilor si daca acel bilet este sau nu castigator.  Pe bilet acest cod PIN il vei gasi in partea drepta sus, langa serie.

5b8502e592b16_1535443685.jpg

Verificare rezultate pe site-ul Casa Pariurilor

In cazul in care nu ai efectuat pariuri, dar doresti sa consulti rezultatele din ultima etapa a campionatului tau preferat, poti face asta in doi timpi si trei miscari cu ajutorul site-ului casapariurilor.ro. Astfel, pe pagina principala vei gasi, tot in partea dreapta sus, taburile “Rezultate” si “Statistici”, de ajutor daca vrei sa cauti orice rezultat doresti, respectiv daca doresti sa plasezi un pariu.

Dand click pe tabul “Rezultate”  iti va aparea o pagina in care rezultatele meciurilor sunt structurate pe zile si sporturi. Alegand o zi vei putea consulta rezultatele din respectiva zi in toate sporturile, meciurile grupandu-se pe campionate, care sunt in ordine alfabetica, astfel fiind mult mai usor sa gasesti rezultatul dorit. Rezultatele apar sub forma de lista, in capul listei putandu-le consulta pe cele din fotbal. Dupa acestea vin cele din baschet, handbal, tenis etc. De asemenea, poti alege ca in lista sa-ti apara rezultatele dintr-un anumit sport.

Iata, asadar, modul de verificare al statusului unui bilet este destul de simplu, dar evident, este mult mai simplu daca pariezi online intrucat, nu doar ca eviti acea taxa de 5% care se aplica mizei la pariuri plasate la agentii stradale, dar beneficiezi si de bonusuri substantiale, transmisiuni live, lasand la o parte oferta mult mia buna si confortul de a paria oriunde, oricand, de care beneficiezi pariind online.

Nu ai inca un cont de pariuri online? Alege-ti cel mai tare bonus pentru clienti noi!