Verificare bilet Casa Pariurilor - rezultate de pariuri online și offline

Ai plasat un pariu sau un bilet la Casa Pariurilor, insa nu doresti sa pierzi timpul cautand rezultatele meciurilor? Asta in special daca nu mizezi pe fotbal, ci pe un sport ale caror rezultate se gasesc mai greu? Un simplu cod introdus pe site iti arata ponturile de pe bilet, dar si rezultatul lor. Trebuie doar sa accesezi site-ul www.casapariurilor.ro. Pentru pariurile/biletele plasate online poti descoperi usor rezultatul lor, accesandu-ti contul.

Modalitati de pariere

Casa Pariurilor este probabil cea mai promovata casa la televizor la momentul actual, multi utilizatori pariind acolo, fie ca aleg sa faca asta online sau in agentii. Cei care pariaza in agentii de pariuri probabil nu au card de credit sau nu vor sa se complice alegand sa depuna online.

Acestora le dam o veste buna: pot sa parieze online chiar daca nu vor sa efectueze o depunere prin card. Pentru asta trebuie doar sa calci pragul unei agentii stradale Casa Pariurior si sa ii arati buletinul casieritei. Apoi ea va depune in contul tau online suma dorita, suma ce se va credita instant.

Casa Pariurilor verificare bilet - pariuri plasate in agentii

Daca ai plasat un bilet sau chiar si un pariu la o agentie stradala Casa Pariurilor poti verifica rezultatul lui accesand site-ul online, nefiind nevoie sa te loghezi.

Pas 1: Gasirea codului pe bilet

Sunt, de fapt, doua coduri care trebuie introduse pentru a verifica un bilet online. Acestea se gasesc in partea de jos a biletului. Codul scurt il gasim deasupra codului de bare, iar codul biletului apare dedesubtul codului de bare, compus fiind din ultimele 4 cifre.

Pas 2: Introducerea codului pe site

Odata intrat pe pagina principala a site-ului (platforma “Sporturi”) vei vedea in partea dreapta sus o paranteza patrata taiata de o linie. Apasand aceasta pictograma iti vor aparea doua campuri, in care trebuie sa introduci cele doua coduri de care am vorbit mai sus. 

Pas 3: Afla daca ai castigat

Apasand butonul “Verifica” iti va aparea pe ecran biletul plasat de tine. Acolo poti vedea daca biletul a fost sau nu castigator, insa si alte detalii. Printre acestea enumeram: numele de utilizator avut la Casa Pariurilor (primele si ultima litera), data si ora la care a fost plasat biletul, miza, cota sau eventualul castig.


Casa Pariurilor verificare bilet - pariuri plasate online

La Casa Pariurilor verificarea biletului online se poate face destul de lejer. Fie ca te afli pe platforma “Sporturi”, “Live”, “Loto” sau “Jocuri”, in partea dreapta sus a paginii vei observa cateva sub-categorii, aflate chiar sub numele tau de utilizator. Pentru a afla rezultatele pariurilor tale, selecteaza sub-categoria “Bilete”.

Vei observa ca acolo iti vor aparea toate biletele si pariurile efectuate de la deschiderea contului la Casa Pariurilor, insa si o bulina rosie sau verde, care confirma ca pariurile sunt castigatoare sau necastigatoare. Sa spunem, de asemenea, ca poti filtra biletele dupa sport, starea lor sau originea lor de plasare (Internet/mobil).

Casa Pariurilor verificare rezultate

In cazul in care nu ai efectuat pariuri, dar doresti sa consulti rezultatele din ultima etapa a campionatului tau preferat, poti face asta in doi timpi si trei miscari cu ajutorul site-ului casapariurilor.ro. Astfel, pe platforma de sport vei gasi in partea stanga sus tabul “Rezultate”.

Dand click pe acesta iti va aparea o pagina in care rezultatele meciurilor sunt structurate pe zile si sporturi. Alegand o zi vei putea consulta rezultatele din respectiva zi in toate sporturile, meciurile grupandu-se pe campionate, care sunt in ordine alfabetica, astfel fiind mult mai usor sa gasesti rezultatul dorit. 

Nu ai inca un cont de pariuri online? Alege-ti cel mai tare bonus pentru clienti noi!

Copy the token