Primul pariu la Admiral

Admiral este un operator de jocuri de noroc la distanță care a obținut dreptul de organizare și exploatare de jocuri de noroc online prin licența L1172564W000756 emisă de Oficiul National pentru Jocuri de Noroc, valabilă din data de 01.07.2017 până la 30.06.2018.

Pasul 1: Inregistrarea contului

Site-ul oficial al casei de pariuri online Admiral – www.admiral.ro

Formularul de inregistrare este structurat in 4 sectiuni:

  • Cont: in aceasta sectiune va trebui sa introduceti urmatoarele date: nume de utilizator, adresa de email si parola.
  • Personal: in aceasta sectiune va trebui sa introduceti urmatoarele date: prenume, nume, data nasterii, sex, tara si detalii despre adresa de resedinta: oras, strada, numar, bloc etc.
  • Legal: in aceasta sectiune va trebui sa introduceti urmatoarele date: nationalitate, CNP
  • Suplimentar: in aceasta sectiune va trebui sa introduceti urmatoarele date: intrebare de securitate, raspuns la intrebarea de securitate si numarul personal de telefon
Este necesar sa folositi numai date reale la inregistrare. Ulterior, vi se vor solicita documente pentru verificarea identitatii si a adresei, pe care daca nu le veti oferi, nu va veti putea folosi contul de pariuri si in final contul va va fi inchis.

Pasul 2: Verificarea contului

Conform legii in vigoare, verificarea contului trebuie efectuata in maxim 30 de zile de la inregistrare. In caz contrar, contul va fi inchis si fondurile vor fi virate la bugetul de stat (detalii aici). 

Vor fi necesare urmatoarele documente pentru verificare cont: 

  • Act de identitate - copie dupa cartea de identitate sau pasaport.
  • Dovada adresei - un extras de cont bancar, o factura recenta care sa ateste adresa de resedinta. Factura nu trebuie sa fie mai veche de 3 luni.

Incarcarea documentelor se face pe site, accesand "Cont" - "Documente", precum in imaginea de mai jos: 

thumb_5968ffe8a37b9_1500053480.png

Pasul 3: Alimentarea cu bani a contului de pariuri

Admiral dispune de toate metodele uzuale de depunere: card credit/debit (Visa, Mastercard), Skrill, Neteller, paysafecard, numerar in agentii.

thumb_596901a740afc_1500053927.png

Pentru a efectua o depunere in numerar intr-una din agentiile Admiral trebuie doar sa aveti un act de identitate la dvs. Afla aici care este cea mai apropiata agentie Admiral de locatia ta.

Depunere minima: suma minima pe care o puteti depune in cont, indiferent de metoda, este de 30 RON. Nu se percep taxe. Depunerile de fonduri sunt procesate instantaneu.

Nu se pot efectua depuneri in cont prin intermediul transferului bancar.

Pasul 4: Plasarea primului pariu

Admiral dispune de o platforma de pariere foarte intuitiva, cu un design modern. In meniul din partea stanga a site-ului avem in partea de sus comenzile rapide catre meciurile live dar si meciurile care urmeaza sa inceapa in curand.

Din acelasi meniu lateral putem selecta sportul si evenimentul pe care dorim sa pariem.

Ca si tipuri de pariuri, la Admiral puteti plasa pariuri simple, combinate si in sistem.

Miza minima pe un bilet de pariuri la Admiral este de 1 RON.

Pentru mai multe informatii cu privire la particularitatile fiecarui tip de pariuri va recomandam articolul "Tipuri de pariuri".

Pasul 5: Retragerea fondurilor din contul de pariuri

Retrageri se pot efectua prin urmatoarele metode: Card bancar, Skrill si Neteller.

Indiferent de metoda de plata, suma minima pe care o puteti retrage este de 30 RON. Nu sunt percepute comisioane la retragere.

Suma minima pe care o uteti retrage din contul de pariuri variaza in functie de metoda aleasa: prin card de credit, Neteller, Skrill si intr-una din agentiile stradale Admiral, minimum este de 50 RON. Prin transfer bancar minimul este de 100 RON. Nu se percep taxe la retragere.

Pentru detalii cu privire la taxele percepute de stat pe castigurile de la pariuri online va recomandam articolul “Legea pariurilor online - impozitul pe castiguri”.

Copy the token