Verificare bilet Admiral - pariuri online si offline

Admiral este o casa de pariuri online care sta in umbra caselor Unibet si 888sport, cele trei avand o platforma identica.

Oferta la pariuri sportive este si ea destul de asemanatoare, in ultima vreme insa cotele pentru meciuri nefiind intotdeauna identice la toate cele trei case de pariuri. La Admiral gasesti si alte elemente care o diferentiaza de casele mai sus mentionate.

Modalitati de pariere

Sunt doua modalitati prin care poti plasa pariuri la Admiral. Prima si cea mai confortabila o reprezinta pariurile online, iar a doua este reprezentata de pariuri sportive offline, la agentiile stradale. Trebuie spus insa ca nu sunt foarte multe agentii stradale Admiral in Romania. 

In cazul in care nu doresti sa joci la agentiile stradale, ci online, insa nu ai card de credit, exista doua solutii pentru a efectua o depunere. Prima o reprezinta depunerea prin Paysafecard. Pentru asta trebuie sa iti creezi un cont pe site-ul www.paysafecard.com, cont cu ajutorul caruia poti efectua atat depuneri, cat si retrageri. 

Contul il alimentezi prin introducerea unui cod PIN, pe care il iei de pe cartelele Paysafecard. Aceste cartele pot fi procurate de la multe magazinase de cartier care au ca partener PayPoint. Alti parteneri Paysafecard sunt PayZone, ePay, QIWI, Euronet etc. .

A doua metoda de depunere in contul online Admiral o reprezinta alimentarea contului direct din agentiile Admiral. Pentru asta nu iti trebuie decat un document de identitate si banii pentru depunere. In caz ca nu stii daca exista in orasul tau o agentie Admiral, poti consulta lista lor pe site-ul casei de pariuri.

Pentru a efectua o retragere in bani cash de la o agentie stradala Admiral, trebuie sa intri in contul tau de pe site, la sectiunea “Retrageri” si sa iti alegi sucursala de unde doresti sa retragi.

In cateva ore vei primi un mail cu un cod, prin care esti informat ca poti retrage cash de la sucursala respectiva. Prezinta-te cu acel cod din mail la sucursala, pentru a putea ridica banii.

Admiral verificare bilet - pariuri plasate in agentie

In cazul in care ai plasat un pariu offline nu este nevoie sa consulti site-uri ce ofera rezultatele meciurilor pentru a afla daca biletul tau a fost castigator. Poti verifica statusul sau direct de pe site-ul Admiral intr-o maniera foarte simpla. Astfel, nu mai trebuie sa cauti fiecare rezultat in parte, ci iti vor aparea intr-o singura fereastra toate rezultatele de pe bilet.

Pas 1: Gaseste codul de pe bilet

Primul pas in aflarea rezultatelor unui bilet offline il reprezinta gasirea codului de pe bilet. Trebuie spus ca la multe dintre agentiile offline Admiral vei gasi terminale Tip&Cash. Acestea iti permit sa-ti creezi singur biletul la pariuri. Alternativ, poti opta pentru intocmirea biletului in mod traditional, de catre operator. In ambele cazuri biletul va arata la fel, cu un cod care apare in partea de sus a lui, alaturi de data la care biletul a fost plasat.

Pas 2: Introducerea codului pe site 

Dupa ce intri in posesia codului il poti introduce pe site, pentru a vedea daca ai castigat. Nu insa pe site-ul casei de pariuri Admiral, ci pe pagina www.tipandcash.ro. Acceseaza apoi sectiunea “Verificare bilet” din partea de sus a paginii. 

Introdu apoi seria biletului, formata din primele 13 caractere din cod (litera+cele 12 cifre). Nu iti mai ramane apoi decat sa apesi butonul “Verificare bilet”. 

Pas 3: Afla daca ai castigat

Odata introdus codul si apasat butonul “verificare bilet”, mai jos iti va aparea biletul, dar si rezultatul meciurilor, daca acestea s-au disputat. Daca biletul este castigator sau necastigator vei afla in partea de sus a biletului, inaintea ponturilor propriu-zise. Apoi vei putea consulta ce pronosticuri au fost castigatoare si care nu, precum si alte detalii (miza, cota totala etc.).

Admiral verificare bilet - pariuri online

Este foarte usor sa verifici un bilet online la Admiral. Nu trebuie decat sa te loghezi si sa accesezi platforma “Pariuri”. Selecteaza apoi “Pariurile mele” din partea de sus a listei aflate in stanga. 

Vei vedea apoi ca iti vor aparea cele mai recente pariuri plasate de tine, care pot fi grupate in 3 sub-categorii. Este vorba de pariuri deschise (live sau care inca nu au inceput), pariuri la care ai posibilitatea de Cash Out, respectiv pariuri stabilite. 

Asadar, ai multe motive sa joci la Admiral, fie ca alegi pariurile online sau pe cele offline. Platforma online este una usor de utilizat. In plus, Admiral ofera destule promotii. Daca alegi sa plasezi pariuri in sucursale, vei fi captivat de terminalele Tip&Cash. Acestea iti permit rapid sa alcatuiesti singur biletul si sa platesti, fara a fi nevoie de un operator.

Postat de:

NicPopescu
NicPopescu
Managerul siteului
Copy the token