Betfair Cash Out

Casa de pariuri Betfair reprezinta o alegere din ce in ce mai incitanta pentru pariorii din Romania. Acest operator online are un avantaj important, acela de a fi singurul de betting exchange de pe teritoriul tarii noastre. Exista zeci de promotii atractive pe care Betfair le ofera, alaturi de cote excelente pe platforma de exchange. 

Printre toate aceste bonusuri sau promotii, exista si optiunea Cash Out, una extrem de importanta pentru pariori. Inainte de a observa avantajele functiei Cash Out la Betfair, vom vorbi putin despre aceasta optiune in general.

Ce reprezinta optiunea Betfair Cash Out?

O mare parte a caselor de pariuri online au implementat functia de Cash Out, una foarte utila pentru fanii pariurilor sportive. Acestia pot profita de un castig mai mic, insa sigur. Optiunea Cash Out poate aparea pe un bilet aflat in joc, indiferent de sport.

Vorbim aici despre fotbal, tenis, volei, baschet, hochei, dar si despre alte sporturi. Pe scurt, optiunea Cash Out ofera un castig garantat pariorului, care isi poate opri pariul la un moment dat, atunci cand are un numar de evenimente castigatoare pe bilet si nu mai vrea sa riste in asteptarea rezultatului ultimului meci . Evident, nu va incasa intregul castig eventual initial, ci un procent de 30-80% din valoarea sa, in functie de momentul in care optiunea este folosita. Este, desigur, o optiune de luat in calcul, mai ales atunci cand ultimul eveniment de pe bilet nu prezinta o siguranta ridicata.

Exista doua cazuri in care poate fi aplicata functia Cash Out. Vorbim aici despre bilete single sau bilete combo. Iata exemple pentru ambele cazuri:

Exemplu de Betfair Cash Out la bilet simplu:

  • Ai pariat 100 RON pe victoria celor de la FCSB cu CFR Cluj, la o cota de 2.00;
  • FCSB deschide scorul in minutul 70 si in prezent ai ocazia de a apela la optiunea Cash Out;
  • Daca activezi functia Cash Out vei putea beneficia de un castig de 180 RON. In caz contrar, poti risca pentru castigul de 200 RON, daca FCSB se impune la capatul celor 90 de minute.

Exemplu de Betfair Cash Out la un bilet combo:

  • Ai pariat 100 RON pe un bilet de cota 6, cu 4 evenimente. Castigul initial este de de 600 RON;
  • Ai castigat 5 din cele 6 meciuri, iar optiunea Cash Out in acest moment iti ofera 500 RON;
  • Daca activezi functia Cash Out vei beneficia de un castig sigur de 500 RON. In caz contrar, poti risca pentru un castig de 600 RON, daca ultimul eveniment este si el castigator. 

Ce poti face daca ai probleme cu optiunea Cash Out Betfair?

Betfair reprezinta un operator online de incredere, iar utilizatorii din Romania nu au avut multe reclamatii la adresa acestuia. Cei de la Betfair sunt plini de solicitudine in relatia cu clientii si ofera mereu servicii de calitate. Este posibil insa, uneori, sa apara unele erori inerente de software. In acel moment, poti apela cu incredere la serviciul de relatii cu clientii al celor de la Betfair. Exista doua modalitati diferite de a intra in contact cu operatorul online:

  • Live Chat;
  • Email.

Contact Betfair prin Live Chat

Reprezinta metoda principala de a lua legatura cu un angajat al acestui operator online. Chat-ul live are un timp estimativ de a raspunde de aproximativ 60 de secunde, asadar nu trebuie sa va faceti probleme in legatura cu timpul. Nu exista un program fix de functionare, iar noaptea nu este indicat sa incercati sa apelati la chat-ul live.

Contact Betfair prin Email

In cazul in care nu doriti sa intrati in legatura prin chat, puteti completa un formular online pe site-ul Betfair.ro. In medie, raspunsul va veni in maximum 8 ore de la preluarea sesizarii.

Ambele metode pot fi utilizate cu incredere, iar Betfair ofera tot suportul necesar utilizatorilor sai. Echipa Legalbet considera faptul ca optiunea Betfair Cash Out  este una esentiala pentru pariori, asadar va invitam sa o folositi cu incredere.

Copy the token