3 strategii de pariere de incercat la Betfair Exchange

Casa de pariuri Betfair este un nume important pe piata pariurilor sportive din Romania. Acest operator online are un avantaj important de parte asa, fiind singurul de betting exchange de pe teritoriul tarii noastre. Din aceasta cauza, pariorii au incercat de-a lungul timpului sa dezvolte diferite strategii de trading la Betfair. 

Vom vorbi in cele ce urmeaza despre trei strategii de pariere clasice, ce sunt folosite de multi pariori. Pentru a reprezinta strategii castigatoare, acestea depind, in marte masura, de responsabilitatea pariorilor, de seriozitatea si dedicarea cu care analizeaza meciurile pe care pariaza. Strategiile despre care vom vorbi se pot incerca la casa de pariuri Betfair, dar si la altele aflate pe lista caselor de pariuri online licentiate in Romania.

1. Strategia «over» pentru goluri marcate

Daca analizam strategiile de pariuri Betfair, atunci trebuie spus ca utilizatorii au o afinitate pentru cea care se refera la numarul de goluri marcate.

Fie ca jucam optiunea „peste 1.5 goluri” sau „peste 2.5 goluri”, aceasta metoda poate da roade in timp. In principiu, vom paria pe minim 2 goluri la o cota cuprinsa intre 1.25 – 1.50. Imediat dupa marcarea primului gol vei avea la dispozitie un cash-out peste miza initiala, iar astfel poti bifa profit cu un singur gol marcat. Cu cat se marcheaza mai repede, este evident ca profitul pentru cash-out-ul se va mari. Daca ai sansa unui gol marcat  in primele 10 minute, atunci poti obtine un profit de pana la 90%. Nu este insa atat de usor precum pare. Ai nevoie de o analiza completa a evenimentelor pe care vrei sa pariezi si este necesar sa urmaresti multe meciuri pentru a vedea ce campionate se muleaza pe aceasta strategie de pariere. Pentru ajutor, poti consulta zilnic avancronicile pregatite de echipa Legalbet, alaturi de statisticile detaliate de la centrul de pariere.

2. Strategia Back/Lay pentru solisti

Vom vorbi, iata, si despre o strategie de trading Betfair. Acest lucru presupune un pariu pe solisti, care ar trebui sa aduca profit. In primul rand, haideti sa intelegem mai exact ce inseamna cei doi termeni:

  • BACK – reprezinta pariul normal pentru meciul ales, rezultatul pe care il anticipam si care ar trebui sa se intample la finalul partidei;
  • LAY – reprezinta fix opusul termenului Back. Mai exact, vom paria Lay si vom astepta sa se intample ceea ce nu am pariat. Spre exemplu, daca vom paria Lay pe victoria echipei A, avem nevoie  ca duelul sa se incheie la egalitate sau echipa B sa castige.

Cum se poate face profit cu aceasta strategie? Trebuie sa cautam cote de Back mai mari decat cele de Lay, pentru acelasi meci. Acest lucru necesita multa atentie si rabdare, insa pariorii au reusit de multe ori sa scoata profit de pe urma strategiei Back/Lay pentru solisti.

3. Strategia «favoritele nu pierd cu 0-1»

Este o alta strategie des utilizata, mai ales pe platformele de exchange. Ce necesita aceasta metoda? Trebuie sa gasirm o favorita de care suntem siguri ca nu va pierde cu scorul de 0-1 meciul respectiv. In acest moment, vom paria pe 3 scenarii posibile si vom calcula mizele astfel incat la final sa avem profit.

  • In primul scenariu, vom miza pe un scor exact de 0-0;
  • Al doilea pariu va fi cel al scorului corect pentru favorita – 1-0;
  • Ultimul scenariu este cel cu „peste 1.5 goluri” marcate in meci. In acel moment, daca mizele sunt calculate corect, vom obtine profit in aproape toate scenariile. Unul singur nu este favorabil, cel in care favorita pierde cu scorul de 0-1. Tocmai de aceea duelurile trebuie cautate cu mare atentie, pentru a putea realiza profit.

Exista diferite strategii de pariuri dezvoltate in ultimii ani, asadar trebuie doar sa o gasesti pe cea care se potriveste cu profilul tau de risc si cu bugetul pe care il ai la dispozitie. Nu granteaza nimeni o formula a succesului absolut, insa cu o atentie sporita si cu un money management riguros, se poate obtine profit. 

Legalbet va recomanda sa pariati in mod  responsabil si tocmai de aceea va punem la dispozitie un compendiu de articole despre pariurile sportive, care sa va fie un ghid de nadejde in acest domeniu.

Copy the token