Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide
Nu sunt ponturi acum.
Vor aparea mai tarziu.

Arhiva Pauza/Final

Tipsterii Legalbet

Legalbet are propria echipa de tipsteri. Tipsterii nostri sunt analisti si comentatori sportivi celebri, dar si pariori profesionisti.

Tipsters

Ponturi Pauza Final la cote imbietoare

Biletul pauza final este unul riscant si noi vi-l vom aduce in atentie doar in cazul in care suntem convinsi ca acesta are sorti reali de izbanda. Astazi, pariurile socotite drept sigure chiar nu sunt cele din categoria pauza-final.Asta daca admitem ca putem folosi cuvantul “sigur” referitor la pariurile sportive…

Aceste tipuri de pariuri, pauza-final, sunt considerate, pe buna dreptate, cu un grad mai ridicat de risc si militam pentru ideea ca ele sa fie luate in considerare pentru pariere doar in urma unei analize serioase, in cazul in care suntem ferm convinsi ca un astfel de pont sa aiba sorti de izbanda.

Sunt unele meciuri care au cu adevarat potential pentru ca ponturile pauza final sa fie castigatoare si asta nu oricum, ci la cote imbietoare. Ma refer aici in principal la meciurile in care una dintre echipele implicate in evenimentul respectiv este mare favorita si pronosticul pe victoria si la pauza si la final ne ofera o cota mai atractiva decat un pariu simplu pe favorit.

Cred ca in vremurile de azi exista chiar tipsteri specializati in astfel de optiuni, asa- zisii “tipsteri pauza final”. E necesara insa o strategie speciala pentru astfel de pariuri, nu oricine poate face asta. Cotele unor astfel de meciuri pot fi atragatoare, dar si riscul implicat intr-un astfel de pariu este pe masura.

In plus, un bilet pauza final implica, fara doar si poate, prezenta unei doze mai mari de sansa, de noroc, decat in cazul pariurilor cu optiuni de tipul 1,x,2 sau pe numar de goluri, spre exemplu.

Asadar, pe site-ul nostru vor exista si predictii de tipul pauza-final, dar este clar ca ele vor aparea mai rar si va vor fi oferite doar in urma unor analize extrem de pertinente, exhaustive, a meciurilor.

De baza in analizele noastre raman pariurile tip single, dar si cota 2 obtinuta din doua meciuri. Vrem sa va oferim predictibilitate si, pe cat posibil, siguranta prin predictiile noastre, de aceea ponturile pauza-final nu vor detine chiar capul de afis pe site-ul nostru.