Ce agentii de pariuri online ofera pariuri pentru Liga a II-a

Din cauza intrarii in insolventa sau chiar in faliment a multor echipe din Liga a II-a sezonul trecut, acum avem o singura serie cu 20 echipe.
 
In acest moment sunt 19 formatii, dupa umilintele din primele etape, cauza principala fiind problemele financiare, Soimii Pancota retragandu-se si ea din campionat. Astfel, la sfarsitul sezonului, primele doua clasate vor promova in Liga I, a treia disputand un play-off cu antepenultima clasata in Liga I. Ultimele 4 formatii vor retrograda in Liga a III-a, asta daca nu va mai fi exclusa vreo echipa pana la finalul editiei de campionat.
 

Care este casa de pariuri care are cele mai multe pariuri pre-live pentru Liga a II-a?


Cu mai putin de o ora inaintea startului primelor meciuri ale etapei cu numarul 16, casele de pariuri online nu erau prea darnice in ceea ce priveste oferta pentru liga secunda. Va dati seama ca, daca acum oferta este ‘’subtire’’, ieri nu aparea deloc la majoritatea caselor de pariuri. Este de inteles asta si nu ne referim aici doar la fotbalul de slaba calitate pe care il avem, ci si la jocurile de culise din trecut, de aceea caselor de pariuri fiindu-le teama sa ofere prea multe optiuni pentru un meci.
 
Astfel, casa online Unibet avea una dintre cele mai bogate oferte, cu 20 optiuni pentru 6 din cele 7 meciuri disputate pe data de 12.11. Printre aceste optiuni se numarau Rezultatul final, Sansa Dubla, Over/Under 2.5 goluri, Pauza/Final, Pauza, Draw No Bet etc.
 

Casa de pariuri Betfair dispunea si ea in oferta de aproximativ 18 optiuni pe meci, doar ca din cele 7 meciuri de azi erau disponibile doar 5 pentru pariere. La Fortuna erau disponibile 20 optiuni pentru fiecare din cele 9 meciuri din aceasta etapa, in vreme ce Netbet oferea si ea 18 sau 19 optiuni, oferta fiind insa disponibila doar pentru 4 meciuri. In schimb, casa de pariuri Betano ne-a surprins placut, dispunand de 27 optiuni de pariere pentru meciurile din data de 12.11  si de 26 pentru cele doua din data de 13.11.
 

Casa de pariuri 888sport, care are acelasi design si aceeasi oferta pre-live cu Unibet, dispunea si ea de 20 optiuni pentru 6 din cele 7 meciuri de azi. Acelasi numar de optiuni, doar ca pentru toate cele 9 meciuri din aceasta runda, le avea si casa online Maxbet.  Cat despre Circus, aceasta beneficia de 10 sau 11 evenimente pentru 8 din cele 9 partide din aceasta runda. Singurele case de pariuri ce aveau mai putin de 10 optiuni pentru fiecare meci erau Sportingbet si Winmasters. Putem insa observa ca toate agentiile de pariuri online ofera pariuri pentru aceasta etapa de Liga a II-a, lucru imbucurator pentru cei ce doresc sa isi incerce norocul aici.

Dupa startul partidelor se observa imbunatatiri?

Dupa 10 minute scurse din cele 4 meciuri din Liga a II-a care au inceput la ora 11:00, numarul optiunilor era mai mult decat dublu la unele case de pariuri. Este si cazul celor de la Unibet, care in cadrul pariurilor live dispunea de aproximativ 45 optiun. Insa cea mai mare surpriza am descoperit-o la Netbet, acolo unde avem parte de aproximativ 60 optiuni pentru fiecare meci.
 

Casa online care avea cele mai putine pariuri pre-meci, Sportingbet, acum dispune de 25-30 optiuni pentru fiecare din cele 4 partide. O prima dezamagire vine de la Betfair, care acum ofera doar 3 meciuri, fiecare avand 15 optiuni de pariere, ceva mai putin decat numarul de optiuni pe care il avea pre-live. Acelasi numar de optiuni il are si Fortuna, doar ca aici beneficiem de toate cele 4 partide. Cea mai mare dezamagire, din acest punct de vedere, ne este provocata de casa de pariuri 888sport, aici negasind nici macar un pariu live pe vreunul din cele 4 meciuri din liga secunda.
 
Winmasters beneficiaza de o oferta modesta si la live, oferind doar doua meciuri, fiecare avand cate 14 optiuni de pariere. Casa de pariuri care dispunea de cele mai multe pariuri pre-live, Betano, la pariuri live dispune doar de 22 optiuni de pentru fiecare din cele 4 meciuri. Casele online care beneficiaza de agentii de pariuri stradale, Maxbet si Circus, au 15 pariuri, respectiv circa 25. De punctat insa ca la Circus sunt momente in care nu apare nicio optiune pentru unul, doua sau chiar 3 partide, piata fiind suspendata foarte des.

 
Concluzii
 

  • Toate agentiile de pariuri online ofera pariuri pentru Liga a II-a, referindu-ne aici la cele pre-live
  • Cele mai multe optiuni pentru meciurile pre-live, cel putin in aceasta etapa, le are Betano, cele mai putine gasindu-le la Sportingbet si Winmasters
  • De departe Netbet ofera cele mai multe optiuni pentru liga secunda cand vine vorba de pariuri live
  • Casa de pariuri 888sport nu dispune de pariuri live pentru niciun meci din liga secunda a Romaniei
  • La Circus piata este suspendata destul de des cand vine vorba de pariuri live pentru Liga a II-a din Romania

Sursa imagine feat.: http://radiocluj.ro/