Casa de pariuri online Circus se inchide din Ianuarie 2019

Incepand cu luna ianuarie a anului viitor o casa de pariuri isi va inchide portile. Vestea este cu atat mai surprinzatoare cu cat aceasta obtinuse o licenta de a opera in Romania pentru urmatorii 10 ani. Este vorba despre Circus, o casa online care, luand in considerare oferta bogata, avea potential mare de crestere. Cand spunem oferta bogata, ne referim atat la pariuri sportive, cat si la jocuri de Cazino. Circus ne lasa sa alegem din 18 sporturi si din peste 225 jocuri de cazino.


Pariaza online 100% legal la una din casele de pariuri licentiate in Romania!Astfel, cei care au bani in contul Circus trebuie sa ii retraga inainte de 31 decembrie 2018. De specificat si faptul ca de pe 17 decembrie toate pariurile plasate pe site vor fi anulate, valoarea acestora fiind restituita in conturi. Bonusurile care nu au fost convertite in bani reali inainte de 17 decembrie vor fi pierdute. De asemenea, punctele VIP disponibile in contul tau nu vor putea fi convertite in bani reali.


Ce alternative am?

Daca esti un jucator care plasa pariuri ocazional sau chiar constant la Circus, te poti reprofila foarte usor. Din ianuarie 2019 o casa de pariuri se va inchide, in Romania existand insa alte 19 case pariuri online, majoritatea cu o oferta foarte buna si aici nu ne referim doar la pariuri sportive. Sunt destule case de pariuri care exceleaza la doua sau mai multe capitole, cum ar fi cotele, oferta, pariurile live sau chiar bonusurile la inregistrare. Trei dintre casele care stau foarte bine la primele trei capitole, dar si la altele, sunt Unibet, Betano si Maxbet. Cu o simpla accesare a site-ului celor doua case de pariuri te vei convinge de ce acestea sunt printre cele mai bune din Romania.  


Creeaza-ti cont acum la cea mai in voga casa de pariuri >>>