Recenzia casei de pariuri WinnerBet

Winner Bet este o casa de pariuri offline cu sediul în Malta, ce isi desfasoara activitatea in România din anul 2013. 

In momentul in care licenta pentru casele de pariuri a devenit obligatorie si in tara noastra, Winner a renunțat la licența sa provizorie online si a ramas sa activeze doar offline. Astfel,  licenta sa pentru operare in mediul offline dateaza din decembrie 2018.

Exista peste 200 de agentii offline in Romania, iar posibilitatea ca Winner sa revina si in mediul online pare sa nu fie doar o utopie.

Spun acest lucru pentru ca Winner activeaza deja in mediul online in Marea Britanie, iar tendinte de expansiune exista atat catre piete atractive din vest, dar si din centru si est, asa cum este cea romaneasca.

Aplicatie si interfata site WinnerBet

Site-ul are o interfata intuitiva, generoasa, usor de accesat, ceea ce este un lucru foarte pozitiv pentru pariorii care apreciaza simplitatea aplicatiei de pariere.. Este intr-adevar o aplicatie ce ne propune o oferta sportiva bine organizata si gestionata, pentru a putea accesa rapid orice optiune de pariere ne dorim.

Pe prima pagina gasim sectiunile „Acasa”, „Pariuri sportive”, Pariuri Loto”, „Promotii”, „Rezultate”, „Statistici”, „Cariere”, dar si datele de contact, in subsolul paginii. 

Pe meniul din stanga paginii principale exista si sectiunea „Agentii” , pe care, din pacate, nu am putut-o accesa, desi am am avut speranta ca pot afla toate locurile in care sunt amplasate agentiile offline Winner.

Pentru contact, sunt puse la dispozitie atat trei numere de telefon mobil, dar si doua adrese de e-mail diferite, pentru relatii clienti, dar si pentru partea de colaborare in vederea dezvoltarii afacerii.

Winner oferta

La Winner Bet putem putem paria pe evenimente din  12 sporturi, aceasta era oferta la momentul scrierii articolului: fotbal, tenis, baschet, hochei, handbal, volei, tenis de masa, snooker, fotbal pe plaja, futsal, rugby si darts.

Oferta fotbal este destul de generoasa, atat ca valoare a cotelor, cat si ca varietate, ca numar de optiuni de pariere.

Am analizat oferta pentru meciurile din Premier League si am avut surpriza placuta sa gasesc optiuni foarte interesante.

Sunt foarte multe optiuni pentru „total goluri”, de exemplu varianta „3-4 goluri” pe care eu nu am intalnit-o prea des.

Am gasit si pariurile de tip combo  „pauza sau final si total goluri”, dar si „sansa dubla si total goluri”, o varianta de pariere care mie imi place foarte mult.

Nu lipsesc variantele de handicap, dar sunt cele europene, in schimb la sectiunea „total goluri” am gasit si varianta asiatica.

Se poate paria si live la Winner Bet, in special pe fotbal si pe tenis, dar, ca la mai toate casele de pariuri offline, oferta se rezuma la optiunile clasice de rezultat final si numar de goluri, respectiv de seturi si ghemuri. 

Winner Bet bonus si promotii

La sectiunea bonusuri si promotii, Winner nu sta deloc rau. Iata care sunt cele mai atractive oferte:

  • Bonusul de bun venit la pariuri sportive, de maxim 700 de lei . Factorul de rulaj este destul de generos, de 5 ori aplicat bonusului pentru Pariuri Live sau Pariuri Pre-Match, unde cota minimă este de 1.50 pentru pariurile single, iar cota minimă pe eveniment este de 1.30 în cazul pariurilor combo și sistem. Depunerea minima trebuie sa fie de 20 de lei.
  • Extra Winner: Se acordă un bonus cuprins între 5% și 100% pentru biletele multiple care cuprind intre 6 si 20 de evenimente.  Cota minima de pe bilet trebuie sa fie de 1.25;

  • Winner 200: Daca ai un bilet cu o cota mai mare de 200 si pierzi un singur meci de pe bilet, vei  primi inapoi  de zece ori miza jucata pe bilet. Cota maxima pentru un eveniment de pe bilet trebuie sa fie de maxim 7.00;

  • Sansa Winner: Daca ai un bilet cu minim 11 meciuri de cota minim 1,25  si pierzi un meci de pe bilet, vei primi inapoi 10% din castigul net impartit la cota evenimentului pierdut.

    Cred ca aceasta promotie va duce cu gandul la faimosul pariu sansa, nu-i asa?

  • Winner Avantaj: Zinic se ofera cote marite pentru anumite meciuri din oferta, doar la optiunile rezultat final si sansa dubla. Pe un bilet se pot adauga mai multe meciuri de acest tip, dar nu se pot combina cu meciul din oferta de baza;

  • Winner Plus: Din nou vorbim despre cote marite oferite in fiecare zi pentru un alt set de meciuri din oferta Winner Bet. Pentru a beneficia de aceasta promotie, trebuie sa combinam meciul de la Winner Plus cu minim alte cinci evenimente.Cotele marite se aplica doar pentru optiunile rezultat final si sansa dubla.

   Dupa cum se poate vedea, Winner Bet ofera bonusuri si promotii inspirate atat de la casa de pariuri Superbet, cat si de la casa de pariuri Fortuna. Nu mi se pare deloc rau, e chiar un lucru benefic atat timp cat pariorii beneficiaza de oferte atractive.

Winner verificare bilet

 Procesul de verificare pentru un bilet jucat la Winner Bet este unul foarte simplu:

  • In partea de jos a biletului, langa data plasarii acestuia, se gaseste codul de verificare online;

  • Acest cod se introduce in chenarul alb diun partea dreapta a paginii principale  langa butonul ”Verificare”;

  • Dupa tastarea codului si apasarea butonului „Verificare”, vei putea vizualiza biletul. In afara de statusul sau (castigator / pierzator / in desfășurare), vei afla si valoarea castigului obtinut, daca este cazul. Mai mult, pentru fiecare dintre meciurile de pe bilet, vei afla statusul individual al acestuia, pentru a sti care meciuri au fost castigatoare si care nu.

Corolar

Winner Bet este o casa de pariuri offline care poate fi considerata demna de apreciat la capitolele oferta sportiva, cotele oferite, bonusuri si promotii si serviciile de relatii cu clientii. Asta daca ne raportam la celelalte agentii de pariuri offline.

Site-ul nostru va ofera insa analiza exhaustiva a caselor de pariuri online, pentru a va familiariza cu avantajele clare ale utilizarii acestora si pentru a alege casa de pariuri potrivita strategiei de pariere a fiecaruia dintre voi

Casele de pariuri Betano si Unibet sunt in topul preferintelor pariorilor ce ne viziteaza zilnic site-ul. Va stam la dispozitie zi de zi  cu informatii despre pariurile sportive, care sa va ajute sa faceti din aceasta pasiune una profitabila. 


Postat de:

NicPopescu
NicPopescu
Managerul siteului
Copy the token