Verificare bilet Winner - pariuri online si offline

O casa de pariuri care in ultima vreme a castigat mult teren in mediul online este Winner.

Aceasta a ajuns mai cunoscuta in randul publicului nu doar datorita reclamelor de la TV, ci si a facilitatilor oferite. Printre acestea enumeram: sectiunea de “Winner Fun”, promotii interesante sau un bonus de inregistrare atractiv.

Modalitati de pariere

Daca vrei sa plasezi pariuri la Winner o poti face in doua feluri. Cea mai simpla modalitate o reprezinta cea online, unde pariurile se realizeaza din confortul casei tale, la orice ora din zi si din noapte. A doua modalitate o reprezinta parierea offline, din sucursalele Winner.

In cazul in care doresti sa pariezi online, insa, din diferite motive, preferi sa nu te complici si sa nu utilizezi cardul bancar, casa de pariuri sportive Winner iti ofera solutia.

Nu trebuie decat sa alegi una dintre sucursalele Winner si sa efectuezi o depunere de acolo. Nu uita ca  in prealabil trebuie sa te inregistrezi pe site-ul casei de pariuri Winner.

Pentru a depune intr-o sucursala nu ai nevoie decat de un act de identitate. Apoi operatoarea se ocupa sa iti alimenteze contul cu suma dorita.

Pentru retrageri din agentii trebuie, in prealabil, sa selectezi din contul tau online de la care sucursala doresti sa retragi. Apoi vei primi un cod pe mail, cod pe care trebuie sa i-l inmanezi operatoarei acelei sucursale pentru a intra in posesia banilor. 

Aceasta operatiune este necesara doar daca suma pe care o vei retrage depaseste 200 lei pe zi. In caz contrar, poti retrage din orice agentie doresti, fara programare, doar prezentand buletinul. Vei primi banii pe loc.

Sa spunem ca in Romania se gasesc destule sucursale Winner. Pentru a vedea o lista cu toate sucursalele acceseaza site-ul casei de pariuri Winner, sectiunea “Agentii”. 

Winner verificare bilet - pariuri plasate in agentie

Ai plasat un pariu la o sucursala Winner? Nu este nevoie sa “alergi” dupa rezultate pe site-urile specializate, pentru a verifica  daca biletul tau este sau nu castigator. Poti vizualiza rezultatele meciurilor de pe bilet direct de pe site-ul casei de pariuri Winner. 

Pas 1 - Gaseste codul de pe bilet

Pentru a afla rezultatele meciurilor de pe biletul tau in doar cateva secunde direct de pe site-ul casei de pariuri, in primul rand trebuie sa introduci un cod. Il vei gasi in partea de jos a biletului, sub miza si castig, cum este exemplificat in imaginea de mai jos. Este vorba de un cod format dintr-o combinatie de litere si cifre.

Pas 2: Introducerea codului pe site

Acel cod trebuie introdus pe site-ul www.winner.ro, in sectiunea “Verifica bilet” Aceasta se gaseste foarte usor, in partea de sus a platformei de pariuri. Introdu apoi codul si apasa pe simbolul ce reprezinta o lupa pentru a-ti aparea rezultatele meciurilor de pe bilet.

Pas 3: Afla daca ai castigat

Iti va aparea apoi o fereastra care contine meciurile de pe bilet, statusul lor, dar si alte detalii. Printrea acestea enumeram: miza, eventualul bonus sau data la care biletul a fost plasat. In partea de sus a biletului iti va aparea, de asemenea, printr-o bifa verde sau printr-un X rosu, daca biletul este castigator sau nu.

Casa de pariuri Winner verificare bilet - pariuri online

Daca ai plasat pariuri online si doresti sa afli rezultatele o poti face foarte usor. Pur si simplu, acceseaza site-ul casei de pariuri Winner, platforma “Sporturi”. In partea dreapta sus, vei observa o pictograma sub forma unei notite, imediat langa soldul bancii. Selectand acea pictograma ai posibilitatea de a vedea pariurile tale, impreuna cu rezultatele.

Pariurile sunt grupate in 3 categorii: “in asteptare”, “decise”, respectiv “rezervat”. Pariurile decise sunt cele care si-au aflat deja rezulatul, pentru cele in desfasurare nestiindu-se inca rezultatul. Vei putea consulta rezultatul nu doar pentru pariuri sportive, ci si pentru sporturi virtuale, loto sau winner fun, o inovatie marca Winner in care nu risti niciun ban si poti castiga sute de lei pe saptamana.

Winner este o casa de pariuri online si offline  la care merita sa iti creezi un cont, oferind cate ceva pentru toate gusturile. La casa online vei gasi nu doar pariuri sportive, ci si jocuri de cazino, live cazino, chiar si loto sau sporturi virtuale.

De asemenea, in mediul online la Winner vei gasi o inovatie, numita Winner Fun. Aceasta nu te costa nimic. In schimb, daca iti vei dovedi maiestria la pariuri sportive ai putea castiga premii de sute de lei sau chiar mii de lei pe saptamana. 

De asemenea, la Winner mai gasesti ceva nemaintalnit la alte case de pariuri.

In zona de “Pariuri Live” in fiecare seara sunt premiati aleatoriu la interval de 5 minute cei ce au plasat pariuri in acel interval. Valoarea unui premiu este de minim 25 lei, putand depasi chiar si 100 lei.

De asemenea, la Winner poti beneficia zilnic de roata norocoasa, dar si de promotii, unele destul de tentante. Toate acestea ne fac sa vedem Winner drept una dintre cele mai promitatoare case de pariuri.

Copy the token