Primul pariu la Winmasters

Winmasters este un operator de jocuri de noroc la distanță care a obținut dreptul de organizare și exploatare de jocuri de noroc online prin licenta L1160650W000194 emisă de Oficiul National pentru Jocuri de Noroc, valabilă din data de 01.07.2016 pana la 30.06.2026.


Pasul 1: Inregistrarea contului

Site-ul oficial al casei de pariuri online Winmasters – www.winmasters.ro.
De pe pagina principala a site-ului, dati click pe butonul "Inregistrare", situat in coltul din dreapta sus.
In formularul de inregistrare care vi se deschide completati cu datele dvs personale si inregistrati-va contul. Ulterior veti primi automat un email de verificare a adresei de email. Dupa ce dati click pe linkul din email, contul dvs va fi activat.
Este necesar sa folositi numai date reale la deschidere cont. Ulterior, vi se vor solicita documente pentru verificarea identitatii si a adresei, pe care daca nu le veti oferi, nu va veti putea folosi contul de pariuri si in final contul va va fi inchis.

Pasul 2: Verificarea contului

Conform legii in vigoare, verificarea contului trebuie efectuata in maxim 30 de zile de la inregistrare. In caz contrar, contul va fi inchis si fondurile vor fi virate la bugetul de stat (detalii aici). 

Suma maxima pe care o puteti depune in contul de pariuri neverificat este de 900 RON, dar sfatul nostru este sa faceti verificarea contului inca de la inceput pentru ca oricum vi se vor solicita toate documentele ulterior, atunci cand veti face prima retragere.

Documente necesare pentru verificare cont

Pentru dovada identitatii Winmasters solicita o copie scanata, sau o poza cu telefonul, a cartii dvs de identitate sau a pasaportului.
Pentru dovada metodei de plata vi se va solicita o poza cu cardul din care sa se distinga clar ultimele 4 cifre din numarul cardului (va recomandam sa ascundeti restul cifrelor). In cazul in care optati pentru un portofel electronic, Skrill sau Neteller, trebuie sa trimiteti un screenshot al contului din care sa se observe ca ati facut anterior o depunere la Winmasters.
Sectiunea dedicata pentru incarcarea documentelor poate fi accesata dand click pe "Contul meu" si selectand ultima optiune din lista, inainte de butonul de deconectare.
Winmasters

Pasul 3: Alimentarea cu bani a contului de pariuri

Pentru a plasa primul pariu trebuie mai intai sa faceti o depunere in contul dvs de pariuri. Dati click pe butonul "Depuneti" din coltul din dreapta sus si selectati metoda dorita din cele disponibile.
Suma minima depunere - variaza in functie de metoda de plata, dupa cum urmeaza:
Depunere minima prin card bancar, Skrill, Neteller, Paysafecard si Zebra Pay: 40 RON
Depunere minima prin transfer bancar rapid: 200 RON
Durata de procesare a tranzactiilor: banii sunt disponibil in cont instant pentru depunerile prin card bancar, Skrill sau Neteller si in termen de 3-5 zile lucratoare prin transfer bancar rapid.
Nu sunt percepute taxe la depunere. Suma minima pe care o puteti depune este de 40 RON prin intermediul tuturor metodelor de plata disponibile, cu exceptia transferului bancar rapid, unde este o limita de 250 RON.

Pasul 4: Plasarea primului pariu

In luna Noiembrie 2016 Winmasters a lansat o noua platforma de pariuri cu o interfata mai rapida, un design mai modern, cote mai mari si multe alte schimbari in bine.
Interfata site-ului este intuitiva, iar navigarea intre sectiuni este usoara. Din partea stanga a site-ului, din meniul lateral, puteti alege sportul, tara sau competitia din care face parte meciul pe care doriti sa pariati.
Ca si tipuri de pariuri, la Winmasters puteti plasa pariuri simple, combinate si in sistem.
Miza minima pe un bilet de pariuri la Winmasters este de 1 RON.
Pentru mai multe informatii cu privire la tipurile de pariuri va recomandam articolul "Tipuri de pariuri".

Pasul 5: Retragerea fondurilor din contul de pariuri

Banii trebuie retrasi prin intermediul aceleiasi metode prin care ati facut si depunerea. Daca ati depus prin paysafecard sau Zebra Pay, puteti solicita retragere bani doar prin transfer bancar.
Retragere minima: suma minima pe care o puteti retrage este de 80 RON prin Skrill, Neteller sau pe card. Daca retrageti prin intermediul transferului bancar, suma minima este de 350 RON.
In ceea ce priveste cardul bancar, puteti efectua retrageri inclusiv prin Mastercard sau Maestro, lucru care nu este posibil si la celelalte case de pariuri.
Winmasters aplica un comision de 3% la fiecare retragere.
In trecut au fost semnalate situatii in care clientii au fost platiti in rate daca au castigat sume mai consistente. In ultima perioada nu au mai fost semnalate astfel de situatii, insa daca va veti regasi in aceasta situatie, va rugam sa lasati un comentariu la noi pe site, in pagina de profil a casei de pariuri Winmasters.
Timpul de procesare al tranzactiilor este relativ bun si difera in functie de metoda de plata pentru care ati optat. Retragerile prin card bancar, Skrill sau Neteller dureaza 1-2 zile in general, iar retragerile prin transfer bancar dureaza pana la 4 zile.
Pentru detalii cu privire la taxele percepute de stat pe castigurile de la pariuri online va recomandam articolul “Legea pariurilor online - impozitul pe castiguri”.
Copy the token