Primul pariu la Unibet

Unibet este un operator de jocuri de noroc la distanță care a obținut dreptul de organizare și exploatare de jocuri de noroc online prin licența L1160657W000330 emisă de Oficiul National pentru Jocuri de Noroc, valabilă din data de 01.09.2016 până la 31.08.2026.

Pasul 1: Inregistrarea contului

Site-ul oficial al casei de pariuri online Unibet – www.unibet.ro.

Pentru a inregistra un cont nou trebuie sa dati click pe butonul "Inregistrare" pozitionat in coltul din dreapta sus, pe pagina principala a siteu-lui.

Formularul de creare cont este structurat in 4 sectiuni, prezentate in imaginile de mai jos. In prima sectiune va sunt solicitate urmatoarele date personale: prenume, nume, adresa de email, data nasterii si CNP. La pasul urmator va trebui sa introduceti adresa curenta, codul postal, orasul si numarul de telefon. La penultimul pas vi se solicita un nume de utilizator pe care doriti sa il folositi, parola, si raspunsul la intrebarea de securitate. La ultimul pas nu va ramane decat sa bifati casuta aferenta termenilor si conditiilor si sa confirmati ca aveti peste 18 ani.

Este necesar sa folositi numai date reale la inregistrare. Ulterior, vi se vor solicita documente pentru verificarea identitatii si a adresei, pe care daca nu le veti oferi, nu va veti putea folosi contul de pariuri si in final contul va va fi inchis.

Pasul 2: Verificarea contului

Conform legii in vigoare, verificarea contului trebuie efectuata in maxim 30 de zile de la inregistrare. In caz contrar, contul va fi inchis si fondurile vor fi virate la bugetul de stat (detalii aici). 

Dupa ce ati finalizat procesul de deschidere cont, pentru verificare cont trebuie sa trimiteti o copie dupa cartea de identitate, pasaport sau permis de conducere.

Pasul 3: Alimentarea cu bani a contului de pariuri

Unibet dispune de aproximativ toate metodele uzuale de depunere: card credit/debit (Visa, Mastercard, Maestro, Entropay), paysafecard, transfer bancar.

Suma minima pe care o puteti depune prin intermediul metodei card de credit/debit este de 50 RON, prin intermediul paysafecard este de 25 RON, iar prin transfer bancar nu este setata nicio limita.

Nu puteti efectua depuneri prin intermediul portofelelor electronice Skrill si Neteller, ceea ce pentru multi pariori reprezinta un inconvenient.

Ca si timpi de procesare a tranzactiilor, depunerile prin intermediul cardului de credit/debit si paysafecard sunt instantanee. Daca optati insa pentru un transfer bancar, tranzactia poate dura 1-2 zile, in functie de banca la care aveti cont.

Pasul 4: Plasarea primului pariu

Unibet dispune de o platforma de pariere foarte intuitiva, cu un design modern. In meniul din partea stanga a site-ului avem in partea de sus comenzile rapide catre meciurile live dar si meciurile care urmeaza sa inceapa in curand.

Din acelasi meniu lateral putem selecta sportul si evenimentul pe care dorim sa pariem.

Ca si tipuri de pariuri, la Unibet puteti plasa pariuri simple, combinate si in sistem.

Recomandarea noastră este ca ulterior să plasați și un prim pariu pe mobil, folosind Unibet aplicatie. Veți observa o îmbunătățire în ceea ce privește întregul aspect al experienței de joc, deoarece Unibet apk este o aplicație bine optimizată și care vi se va părea mult mai utilă. Primul pariu folosind Unibet app suntem siguri că nu va fi și ultimul, iar având în vedere că aplicația mobilă Unibet este disponibilă pentru cele mai comune sisteme de operare, Android si iOS, dar și că aceasta se descarcă foarte rapid, nu aveți de ce să nu folosiți aplicația.

Miza minima pe un bilet de pariuri la Unibet este de 1 RON.

Pentru mai multe informatii cu privire la particularitatile fiecarui tip de pariuri va recomandam articolul "Tipuri de pariuri".

Pasul 5: Retragerea fondurilor din contul de pariuri

Ca si metode de retragere bani Unibet ofera optiunea cardului de credit/debit Visa si transferul bancar.

Indiferent de metoda de plata, suma minima pe care o puteti retrage este de 65 RON. Nu sunt percepute comisioane la retragere. Suma maxima retragere nu este specificata.

Retragerea trebuie efectuata prin intermediul aceleiasi metode prin care ati facut si depunerea. Ca si in cazul depunerilor, este important de mentionat lipsa portofelelor electronice Skrill si Neteller.

Timpul de procesare al retragerilor este in general unul scurt si variaza in functie de banca la care aveti cont. Au fost cazuri in care retragerea a fost procesata in aceeasi zi, la retragere pe card, si banii au fost disponibili in contul personal in termen de cateva ore. In general, timpul d eprocesare a retragerilor este de 1-2 zile.

Pentru detalii cu privire la taxele percepute de stat pe castigurile de la pariuri online va recomandam articolul “Legea pariurilor online - impozitul pe castiguri”.

Postat de:

NicPopescu
NicPopescu
Managerul siteului
Copy the token