Casa de pariuri Unibet - depuneri si retrageri

Casa de pariuri Unibet este una dintre casele de pariuri ce trebuie sa isi gaseasca un loc de cinste in portofoliul fiecarui parior  ce se respecta. Handicapurile asiatice ajustabile si totalurile asiatice ajustabile sunt cele mai utile si atractive optiuni de pariere pe care le gasim in oferta Unibet. 

 In acest articol va voi prezenta, in mod succint,  variantele de depunere si de retragere a banilor in si din contul de pariere de la casa de pariuri Unibet, una dintre cele mai prestigioase case de pariuri online licentiate in Romania

Folosind oricare dintre metodele menționate mai sus puteți depune folosind Unibet app, iar dacă nu aveți deja aplicație Unibet trebuie știut faptul că aceasta este bine optimizată și aduce o îmbunătățire eperienței de joc iar descărcarea se face foarte rapid, atât pentru Android, cât și pentru iOS. Depunerea prin Unibet apk este recomandată pentru a vă bucura apoi de jocurile preferate la casino sau plasând bilete zilei la pariuri sportive.

Atentie! Extras din regulamentul Unibet : “Un titular de cont poate sa efectueze depuneri in contul Unibet numai cu cardul său personal sau din contul său personal deschis la una dintre instituțiile financiare sau la beneficiarii de licență din partea acestora.”

Am tinut  sa dau acest extras pentru pariorii care se plang ca au probleme la incercarile de depunere cu un alt card decat cel personal. Veti regasi un astfel de  extras din regulament si la sectiunea de retrageri. 

Cum depun prin card bancar la Unibet

Ma voi referi doar la  cea mai uzuala metoda de depunere la casa de pariuri Unibet, cea prin card bancar:

  • Da click pe optiunea ”Card de credit/debit” si vei fi directionat la o pagina la care ai presetate niste valori de sume de depunere;

  • Poti alege una dintre ele , dar si altele intermediare, intre valorile 25 de lei si 50000 de lei;

  • Va mai trebui sa completezi datele despre card:

  • numărul cardului - cele 16 cifre de pe fața cardului. 

  • data de expirare a cardului 

  • codul CVV: ultimele trei cifre de pe spatele cardului. 

  • Apesi apoi butonul “Depunere” si banii intra ractic instantaneu in contul tau.Retragere bani Unibet

Exista mai putine metode de retragere decat de depunere la Unibet, cele mai folosite fiind  cele prin card bancar, transfer bancar sau prin Skrill. Suma minima la o retragere Unibet este de 65 de lei  pentru toate metodele de retragere admise. 

O retragere dureaza, in teorie, 2-3 zile bancare, dar daca ai contul verificat (procesul de verificare KYC) si retragi in timpul diminetii poti avea placuta surpriza de a avea banii in cont chiar in aceeasi zi. Depinde, fireste, si cu ce banca lucrezi, iar Raiffeisen si ING sunt cele mai prietenoase la acest capitol.

Termeni si conditii pentru retrageri Unibet

Sunt cateva reguli de respectat pentru a nu avea probleme cu retragerile la Unibet: 

  • Retragerile se proceseaza doar dupa ce contul de pariere este verificat. 

  • Retragerile se fac, de regula prin aceeasi metoda folosita ultima oara la depunere;

  • Mi se pare ciudata suma minima de 65 de lei setata la retragere; adica, daca ai 64 de lei in cont, nu poti retrage bani din cont, ceea ce mi se pare un pic frustrant pentru cei ce pariaza sume mici. 

Dorim să menționăm faptul că retragerile se pot efectua direct din Unibet app, iar dacă aveți contul deja verificat, este posibil ca retragerea solicitată din aplicație Unibet să fie procesată mai rapid. Retragerea direct de pe telefonul mobil nu a fost niciodată mai simplă și mai rapidă, iar din aplicație Unibet poți face acest lucru cu ușurință.

Atentie! Extras din regulamentul Unibet : “Un titular de cont Unibet poate  sa solicite retrageri de fonduri deținute în contul Unibet numai către contul său personal deschis la una dintre instituțiile financiare sau la beneficiarii de licență din partea acestora.”

Corolar - Depuneri si  retrageri la casa de pariuri Unibet

Metode depunere/retragere

Unibet –depunere minima

Unibet –retragere minima

Card bancar

25 de lei

65 de lei

Transfer bancar

0

65 de lei

Skrill

65 de lei

65 de lei

Paysafecard

25 de lei

Nu se fac retrageri prin paysafecard

Casa de pariuri Unibet ofera posibilitati variate de depunere si retragere a fondurilor din cont. Chiar daca la unele metode sunt percepute taxe, cred ca Unibet nu trebuie sa lipseasca din portofoliul niciunui parior adevarat.


Postat de:

NicPopescu
NicPopescu
Managerul siteului
Copy the token