Casa de pariuri Unibet - depuneri si retrageri

Casa de pariuri Unibet este una dintre casele de pariuri ce trebuie sa isi gaseasca un loc de cinste in portofoliul fiecarui parior  ce se respecta. Handicapurile asiatice ajustabile si totalurile asiatice ajustabile sunt cele mai utile si atractive optiuni de pariere pe care le gasim in oferta Unibet. 

 In acest articol va voi prezenta, in mod succint,  variantele de depunere si de retragere a banilor in si din contul de pariere de la casa de pariuri Unibet, una dintre cele mai prestigioase case de pariuri online licentiate in Romania

Retragere bani Unibet

Exista mai putine metode de retragere decat de depunere la Unibet, cele mai folosite fiind  cele prin card bancar, transfer bancar sau prin Skrill. Suma minima la o retragere Unibet este de 65 de lei  pentru toate metodele de retragere admise. 

O retragere dureaza, in teorie, 2-3 zile bancare, dar daca ai contul verificat (procesul de verificare KYC) si retragi in timpul diminetii poti avea placuta surpriza de a avea banii in cont chiar in aceeasi zi. Depinde, fireste, si cu ce banca lucrezi, iar Raiffeisen si ING sunt cele mai prietenoase la acest capitol.

Termeni si conditii pentru retrageri Unibet

Sunt cateva reguli de respectat pentru a nu avea probleme cu retragerile la Unibet: 

  • Retragerile se proceseaza doar dupa ce contul de pariere este verificat. 

  • Retragerile se fac, de regula prin aceeasi metoda folosita ultima oara la depunere;

  • Mi se pare ciudata suma minima de 65 de lei setata la retragere; adica, daca ai 64 de lei in cont, nu poti retrage bani din cont , ceea ce mi se pare un pic frustrant pentru cei ce pariaza sume mici. 

Atentie! Extras din regulamentul Unibet : “Un titular de cont Unibet poate  sa solicite retrageri de fonduri deținute în contul Unibet numai către contul său personal deschis la una dintre instituțiile financiare sau la beneficiarii de licență din partea acestora.”

Corolar - Depuneri si  retrageri la casa de pariuri Unibet

Metode depunere/retragere

Unibet –depunere minima

Unibet –retragere minima

Card bancar

25 de lei

65 de lei

Transfer bancar

0

65 de lei

Skrill

65 de lei

65 de lei

Paysafecard

25 de lei

Nu se fac retrageri prin paysafecard

Casa de pariuri Unibet ofera posibilitati variate de depunere si retragere a fondurilor din cont. Chiar daca la unele metode sunt percepute taxe, cred ca Unibet nu trebuie sa lipseasca din portofoliul niciunui parior adevarat.