Primul pariu la Sportingbet

Sportingbet este un operator de jocuri de noroc la distanță care a obținut dreptul de organizare și exploatare de jocuri de noroc online prin licența L1160656W000327 emisă de Oficiul National pentru Jocuri de Noroc, valabilă din data de 01.09.2016 până la 31.08.2026.

Pasul 1: Inregistrarea contului

Site-ul oficial al casei de pariuri online Sportingbet – www.sportingbet.ro.

De pe pagina principala a site-ului, dati click pe butonul din coltul din dreapta sus, “Inregistrati-va acum!” pentru a crea un cont nou.

Pentru a finaliza procesul de inregistrare trebuie sa urmati cei doi pasi din imaginile de mai jos. In primul pas vi se solicita urmatoarele informatii cu caracter personal: titlu (Dl./Dna.), prenume, nume, data nasterii, codul numeric personal, tara de resedinta, judetul, orasul codul postal, adresa, adresa de email si numarul de telefon.

Dupa ce introduceti aceste informatii puteti trece la pasul doi, acolo unde vi se solicita urmatoarele informatii: numele de utilizator, parola, moneda contului si o intrebare secreta.

Dupa ce bifati cele doua casute de acceptare a termenilor si conditiilor si a bonusului, in eventualitatea in care doriti sa primiti bonusul la deschidere cont, apasati pe butonul “Creare cont”.

Este necesar sa folositi numai date reale la inregistrare. Ulterior, vi se vor solicita documente pentru verificarea identitatii si a adresei, pe care daca nu le veti oferi, nu va veti putea folosi contul de pariuri si in final contul va va fi inchis.

Pasul 2: Verificarea contului

Conform legii in vigoare, verificarea contului trebuie efectuata in maxim 30 de zile de la inregistrare. In caz contrar, contul va fi inchis si fondurile vor fi virate la bugetul de stat (detalii aici). 

Dupa ce apasati pe butonul “Creare cont” veti primi automat un email de verificare cont pe adresa de email pe care ati folosit-o la inregistrare. Ulterior vi se vor solicita documente pentru verificarea identitatii/varstei, dar si a adresei.

Pentru verificarea identitatii si a varstei trebuie sa incarcati o poza sau o copie scanata a cartii dvs de identitate. Daca adresa de resedinta curenta este diferita fata de adresa din cartea de identitate, vi se va solicita si o dovada a resedintei actuale. Pentru a atesta resedinta curenta puteti incarca fie o factura de utilitati, fie un extras de cont bancar.

Suma maxima pe care o puteti depune pana la verificarea contului este de 800 RON. De asemenea, nicio retragere nu va fi procesata pana cand contul nu va fi verificat.

Pasul 3: Alimentarea cu bani a contului de pariuri

Pentru a plasa primul pariu trebuie mai intai sa faceti un depozit in contul dvs de pariuri. Dati click pe butonul "Depuneti" din coltul din dreapta sus si selectati metoda dorita din cele disponibile. 

Depunere minima - Indiferent de metoda de depunere pentru care optati, la Sportingbet limita este de 40 RON.

Depunerile prin orice metoda de plata sunt gratuite; Sportingbet nu percepe niciun comision la depunere.

Important: doar depozitele efectuate prin intermediul Visa, Mastercard, Entropay si transfer bancar rapid se califica pentru bonusul la inregistrare. Daca efectuati o depunere prin intermediul Skrill, Skrill 1-Tap, Neteller, Paysafecard sau Promocode, nu va veti putea revendica bonusul la inregistrare.

Pasul 4: Plasarea primului pariu

Dupa ce v-ati alimnetat contul de pariuri cu bani puteti plasa primul pariu.

Meniul site-ului este intuitiv, iar navigarea intre sectiuni este usoara. In partea stanga a site-ului va puteti alege sportul si evenimentul pe care doriti sa pariati. Totodata, aveti si optiunea de a adauga la favorite anumite evenimente pentru a le accesa mai usor.

Ca si tipuri de pariuri, la Sportingbet puteti plasa pariuri simple, combinate si in sistem.

Miza minima pe un bilet de pariuri la Sportingbet este de 1 RON.

Pentru mai multe informatii cu privire la tipurile de pariuri va recomandam articolul "Tipuri de pariuri"

Pasul 5: Retragerea fondurilor din contul de pariuri

Sportingbet ofera urmatoarele metode de retragere:

  • Visa
  • Skrill
  • Neteller
  • Paysafecard
  • Transfer bancar rapid
  • Entropay

Retragerea de fonduri trebuie sa fie facuta cu aceeasi metoda prin care ati facut si depunerea. Este important de mentionat faptul ca Mastercard nu figureaza printre metodele acceptate la retragere.

Retragerile prin orice metoda de plata sunt gratuite; Sportingbet nu percepe niciun comision la retragere.

Timpul de procesare al platilor este destul de rapid. In general, la retragere pe card sau transfer bancar, timpul de procesare este de 1-2 zile. In ceea ce priveste portofelul electronic Skrill, sau Neteller, timpul de procesare a fost, in unele cazuri, si de doar cateva ore, banii fiind disponibili in cont in aceeasi zi in care s-a solicitat retragerea.

Pentru detalii cu privire la taxele percepute de stat pe castigurile de la pariuri online va recomandam articolul “Legea pariurilor online - impozitul pe castiguri”.

Copy the token