Primul pariu la Netbet

Netbet este un operator de jocuri de noroc la distanță care a obținut dreptul de organizare și exploatare de jocuri de noroc online prin licența L1160651W000195 emisă de Oficiul National pentru Jocuri de Noroc, valabilă din data de 01.07.2016 până la 30.06.2026.

Pasul 1: Inregistrarea contului

Site-ul oficial al casei de pariuri online Netbet – www.netbet.ro.

Pentru creare cont, de pe pagina principala a site-ului, dati click pe butonul "Inregistrare", situat in coltul din dreapta sus.

In formularul de inregistrare va trebui sa introduceti datele contului: nume, prenume, nume de utilizator, parola, CNP, adresa.

Este necesar sa folositi numai date reale la inregistrare. Ulterior, vi se vor solicita documente pentru verificarea identitatii si a adresei, pe care daca nu le veti oferi, nu va veti putea folosi contul de pariuri si in final contul va va fi inchis.

Pasul 2: Verificarea contului

Conform legii in vigoare, orice cont nou trebuie verificat in maxim 30 de zile de la inregistrare. In caz contrar, contul va fi inchis si fondurile vor fi virate la bugetul de stat (detalii aici). 

Din punct de vedere legal, casele de pariuri online sunt obligate sa solicite documente de verificare a identitatii.

In caz contrar, contul dvs de pariuri va fi suspendat.

Netbet

Pentru verificare cont trebuie sa accesati sectiunea "Asistenta" din coltul din stanga sus de pe pagina principala. Din meniul din stanga selectati "Documente", alegeti fisierul si apasati butonul "Trimite".

Puteti opta pentru o copie dupa cartea de identitate, a pasaportului, sau a permisului de conducere.

 

Cu un cont care nu este inca verificat veti putea face depuneri de maxim 200 Euro. Dupa ce va veti verifica contul, vi se va elimina aceasta limita.

Pasul 3: Alimentarea cu bani a contului de pariuri

Pentru a efectua o depunere in contul dvs de pariuri trebuie sa dati click pe butonul "Depunere" situat in coltul din dreapta sus.

Vi se va deschide o fereastra noua de unde va trebui sa selectat metoda de plata. Netbet va pune la dispozitie toate cele mai comune metode de plata, asadar, nu va ramane decat sa selectati optiunea dorita, sa introduceti detaliile cardului sau a metodei de plata alese, suma pe care doriti sa o depuneti in cotul de pariuri si apasati "Inregistrare depozit".

Metode de depunere disponibile la Netbet:

  • Card de credit/debit
  • Transfer bancar
  • Skrill
  • Neteller
  • Paysafecard
  • Ecard

Tranzactiile de depunere sunt procesate instantaneu, cu exceptia transferului bancar, caz in care poate dura pana la 48 de ore pana veti avea banii in contul de pariuri.

Depunerea minima prin intermediul cardului de credit, Paysafe card, Skrill este de 20 RON, prin metoda transfer bancar si Ecard nu exista o limita de depunere minima,  iar daca doriti sa faceti o depunere prin Neteller, limita este de 40 RON.

Pasul 4: Plasarea primului pariu

Netbet si-a imbunatatit foarte mult platforma de pariere in ultima vreme si este in continua dezvoltare.

Interfata este una usor de utilizat, intuitiva, plasarea unui pariu fiind foarte rapida si acelasi lucru il putem spune si despre validare - in doar cateva secunde de la finalizarea evenimentului pe care ati pariat, pariul este deja validat si banii in cont.

In partea stanga a site-ului puteit alege sportul sau liga pe care doriti sa pariati. Dispuneti si de comenzi rapide pentru pariuri live, dar si cele mai populare ligi pentru pariorii romani, astfel incat sa nu trebuiasca sa le cautati in lista si sa le aveti mereu la indemana.

Ca si tipuri de pariuri, la Netbet puteti plasa pariuri simple, combinate si in sistem.

Recomandarea noastră este să încercați și primul pariu pe mobil, folosind NetBet aplicație, experiența de joc va fi una cu mult îmbunătățită deoarece NetBet app este o aplicație foarte bine optimizată. Dacă nu ai deja, descarcă NetBet apk direct din AppStore dacă folosești iOS sau din PlayStore pentru Android, durează doar câteva minute și nu vei regreta după ce ai plasat primul pariu.

Miza minima pe un bilet de pariuri la Netbet este de 0.54 RON.

Pentru mai multe informatii cu privire la particularitatile fiecarui tip de pariuri va recomandam articolul "Tipuri de pariuri".

Pasul 5: Retragerea fondurilor din contul de pariuri

Ca si metode de retragere Netbet ofera optiunea cardului de credit/debit, transferul bancar si portofelele electronice Skrill si Neteller.

Retragerea minima este de 80 RON prin intermediul cardului de credit, Neteller si transferului bancar, iar daca doriti sa faceti o retragere prin Skrill, suma minima este de 20 RON. Nu se percep taxe aditionale.

Cat dureaza retragerea

Timpul de procesare a tranzactiilor de retragere bani este unul relativ scurt. Retragerile prin portofele electronice, care la alte case de pariuri sunt procesate chiar si in aceeasi zi, dureaza 1-2 zile lucratoare la Netbet. Cat despre retragerile prin card sau transfer bancar, acestea pot dura si pana la 3-4 zile. Nu este o regula insa, au fost si situatii cand retragerile au fost procesate chiar si in aceeasi zi.

Pentru detalii cu privire la taxele percepute de stat pe castigurile de la pariuri online va recomandam articolul “Legea pariurilor online - impozitul pe castiguri”.

Copy the token