Primul pariu la Mozzart Bet

Mozzart Bet este un operator de jocuri de noroc la distanță care a obținut dreptul provizoriu de organizare și exploatare de jocuri de noroc online prin Decizia D. 3506/23.12.2015, emisa de Oficiul National pentru Jocuri de Noroc, valabila pana la data de 31.01.2017.

Pasul 1: Inregistrarea contului

Site-ul oficial al casei de pariuri online Mozzart Bet – www.mozzartbet.ro

Pentru creare cont nou la Mozzart Bet trebuie sa dati click pe butonul "Inregistrare" situat in coltul din dreapta sus.

Ulterior vi se va deschide un formular de inregistrare unde va trebui sa completati urmatoarele informatii: nume de utilizator, parola, email, nume, prenume, CNP si adresa.

Desi procesul de inregistrare ar trebui sa dureze 1-2 minute, asa cum se intampla in cazul celorlalte case de pariuri din Romania, la Mozzart Bet inregistrarea dureaza foarte mult.

In prima faza vi se solicita informatii de identificare: nume, prenume, nume de utilizator, adresa de email etc. Pana aici totul in regula. Dupa ce apasati insa pe butonul de inregistrare, trebuie sa va activati contul dand click pe linkul din emailul care va este trimis. Am asteptat insa mult si bine si emailul nu mai sosea. Probabil nu au setat nici macar optiunea de trimitere automata, iar aceste emailuri se trimit manual.

Procesul de deschidere cont este unul foarte greoi, activarea contului dureaza exagerat de mult.

Pasul 2: Verificarea contului

Conform legii in vigoare, verificarea contului trebuie efectuata in maxim 30 de zile de la inregistrare. In caz contrar, contul va fi inchis si fondurile vor fi virate la bugetul de stat (detalii aici). 

Validare cont

Dupa ce va este activat, contul trebuie verificat. Imediat dupa logare vi se va afisa un semn de avertizare continand un semn de exclamare incadrat intr-un triunghi rosu. Dati click pe acel semn si apoi incarcati documentele de verificare solicitate.

  • Copie dupa cartea de identitate, pasaport sau permis de conducere
  • Dovada adresei -o factura recenta sau un extras de cont bancar
Verificarea contului este, la fel ca inregistrarea, foarte greoaie, contul ajungand sa va fie verificat in unele cazuri si dupa 15 zile.

Pasul 3: Alimentarea cu bani a contului de pariuri

Nici la acest capitol nu avem cuvinte de lauda la adresa Mozzart Bet.

Exista doar doua modalitati prin care puteti face o depunere in contul dvs online de pariuri:

  • Skrill - depunerea minima este de 45 RON
  • Direct intr-o agentie Mozzart Bet, fara card

Depunerea banilor in contul de pariuri online direct in agentiile offline este o metoda aprociata de multi pariori, care poate nu au un card bancar, sau pur si simplu nu doresc sa il foloseasca in aceste scopuri. Mozzart Bet insa lipseste dintr-o multime de orase mari din tara, asadar, pentru multi pariori singura optiune viabila de a depune in contul de pariuri online la Mozzart Bet este Skrill.

La Mozzart Bet puteti depune in contul de pariuri online doar prin intermediul portofelului electronic Skrill, sau direct in agentie. Cum numarul de agentii Mozzart Bet nu este atat de mare in tara, singura optiune viabila pentru majoritatea pariorilor este Skrill.

Pasul 4: Plasarea primului pariu

Platforma de pariuri este destinata pentru pariuri offline in principal, insa in online lucrurile ar trebui sa fie mai simplificate.

Interfata nu este una simplu de utilizat, accesul la sporturi sau campionate fiind foarte greu. Numarul de sporturi este redus doar la cele de baza, iar oferta de pariuri per total este foarte modesta.

La Mozzart Bet puteti plasa pariuri simple si pariuri in sistem.

Miza minima pe un bilet de pariuri la Mozzart Bet este de 1 RON.
 

Pentru mai multe informatii cu privire la particularitatile fiecarui tip de pariuri va recomandam articolul "Tipuri de pariuri".

Pasul 5: Retragerea fondurilor din contul de pariuri

Retragerile din contul de pariuri online se pot efectua doar prin Skrill sau direct in agentiile offline. Cum numarul de agentii stradale Mozzart Bet nu este foarte ridicat in Romania, singura optiune viabila pentru multi pariori ramane Skrill.

Suma minima pe care o puteti retrage prin Skrill este de 100 RON.

Pentru a efectua o retragere direct in agentie, trebuie mai intai sa faceti o programare pe site.

Retragerea minima prin Skrill este de 100 RON. Mai exista si optiunea retragerii direct din agentiile stradale, insa data fiind acoperirea slaba la nivel national, aceasta nu este o optiune pentru majoritatea pariorilor.

Pentru detalii cu privire la taxele percepute de stat pe castigurile de la pariuri online va recomandam articolul “Legea pariurilor online - impozitul pe castiguri”.

Copy the token