Mozzartbet – verificare bilet online. Verifica simplu daca biletul tau este castigator

Este foarte simplu sa accesezi sectiunile "Mozzartbet verificare bilet online" si "Mozzartbet rezultate", in acest fel netrebuind sa mai cauti tu rezultatele meciurilor de pe biletul tau.

In cazul in care ai plasat un pariu/bilet online la Mozzartbet este destul de simplu sa-l verifici, pentru asta trebuind sa fii logat. Cum procedam insa atunci cand dorim sa aflam statusul unui bilet plasat offline (la agentiile Mozzartbet) fara a fi nevoie sa cautam rezultatul fiecarui meci in parte? Nu trebuie decat sa introduci un cod, urmand sa dezvoltam subiectul ceva mai jos.

Afla motivul pentru care casele online sunt preferate de majoritatea pariorilor

Verificare rezultat bilet pentru pariuri plasate online

Ca la fiecare casa de pariuri online si la Mozzart bet verificarea biletului online se efectueaza destul de usor. Dupa logare, in partea dreapta vei observa numele de utilizator, langa care se afla suma din contul tau si ora. Daca vei trece cursorul peste numele tau de utilizator vei vedea o lista care cuprinde 5 campuri: Cont, Bilete, Autoexcludere, Limita de depunere, respectiv Delogare. Accesand campul “Bilete” iti va aparea o fereastra cu istoricul pariurilor. Acesta poate fi grupat dupa mai multe criterii, cum ar fi: biletele care sunt active, bilete castigatoare, bilete necastigatoare etc.

thumb_5bbdbd411ae81_1539161409.jpgMozzart pariuri verificare status

Mozzartbet verificare bilet online pentru pariurile plasate in agentii - verifica bilet mozzart cu un simplu cod!

In cazul in care ai plasat un pariu/bilet in agentii, poti afla statusul lui direct de pe site, fara sa mai consulti alte site-uri ce ofera rezultate. Aceasta metoda este utila in special daca ai plasat un bilet format din 3 sau mai multe meciuri, mai ales daca unele dintre ele nu sunt din fotbal, putand astfel dura cateva minute pana sa afli toate rezultatele daca vei apela la alte site-uri. 

Verificare bilet mozzart cu cod bilet

Doar cu un cod introdus pe site-ul Mozzartbet poti afla statusul biletului tau. Acest cod trebuie introdus in casuta alba din partea dreapta a platformei “Pariuri”, sub campul “Introduceti codul biletului”. Codul se gaseste in partea dreapta sus a biletului plasat la agentia de pariuri, fiind alcatuit din 3 parti. Prima si ultima parte au cate 4 cifre, iar partea de mijloc are 7 cifre.  Dupa introducerea acestui cod in casuta aferenta de pe site, apasa butonul albastru “Cauta biletul”.

5bbdbd5da7b34_1539161437.jpg

Mozzart verificare bilet pariuri sportive

In cazul in care codul este scris corect, cand vei apasa butonul “Cauta biletul” iti vor aparea in centrul ecranului meciurile de pe biletul respectiv, statusul biletului (bilet castigator / pierzator / in desfasurare), dar si alte detalii de pe bilet. Acestea includ data si ora la care a fost pariat, miza, cota totala, potentialul castig si numarul de selectii.

5bbdbd7428b66_1539161460.jpgMozzart pariuri sportive rezultate

Verificare rezultate pe site-ul Mozzartbet

Daca nu ai plasat niciun pariu nicaieri, ci doresti pur si simplu sa vezi ce rezultate s-au mai inregistrat in campionatele tale preferate de fotbal, dar si in alte sporturi, poti verifica aceste rezultate de pe site. Pe pagina principala Mozzartbet, in partea de sus, gasesti 8 sectiuni, a doua dintre numindu-se Rezultate/Clasament.

Mozzartbet rezultate: sectiunea unde gasesti o multime de informatii utile

Aici nu numai ca poti vizualiza rezultate din meciuri de fotbal, tenis, baschet si alte sporturi, insa vei gasi si o lista cu meciurile cele mai accesate, cea mai accesata competitie, cotele oferite inainte de meci si cele castigatoare, chiar si marcatorii meciului respectiv, mai ales daca este vorba despre unul din fotbal. De asemenea, in sectiunea “Clasamente” vei gasi clasamente pentru campionate de fotbal si nu numai, date despre jucatori, rezultate din ultimele meciuri ale unei echipe/jucator, programul urmatoarelor etape, dar si multe alte informatii utile.

Iata, asadar, modul de verificare al statusului unui bilet este destul de simplu, dar evident, este mult mai simplu daca pariezi online intrucat, nu doar ca eviti acea taxa de 5% care se aplica mizei la pariuri sportive plasate la agentii stradale, dar beneficiezi si de bonusuri substantiale, transmisiuni live, lasand la o parte confortul de a paria oriunde, oricand, de care beneficiezi pariind online.

Daca inca nu ai cont la o casa de pariuri online creeaza-ti unul acum si incaseaza bonusul pentru clienti noi!