mozzart-bg
mozzart

Verificare bilet Mozzart - afla rezultatul biletelor jucate la pariuri online si offline

In cazul in care ai plasat un pariu/bilet online la Mozzartbet este destul de simplu sa-l verifici, pentru asta trebuind sa fii logat. Cum procedam insa atunci cand dorim sa aflam statusul unui bilet plasat offline (la agentiile Mozzartbet) fara a fi nevoie sa cautam rezultatul fiecarui meci in parte? Nu trebuie decat sa introduci un cod, urmand sa dezvoltam subiectul ceva mai jos.

Modalitati de pariere

La Mozzarbet poti plasa pariuri atat online, cat si direct din agentii. Crearea unui cont se va realiza intotdeauna online. Apoi, daca vrei sa efectuezi o depunere fara sa implici al tau card de credit, o poti face in numerar. Pentru asta viziteaza una dintre agentiile Mozzartbet din apropiere. Poti afla care agentie Mozzartbet este mai aproape de tine consultand lista lor, care se gaseste pe site-ul casei de pariuri. 

Mozzartbet verificare bilet - pariuri plasate in agentii

In cazul in care ai plasat un pariu/bilet in agentii, poti afla statusul lui direct de pe site, fara sa mai consulti alte site-uri ce ofera rezultate. Aceasta metoda este utila in special daca ai plasat un bilet format din 3 sau mai multe meciuri, mai ales daca unele dintre ele nu sunt din fotbal, putand astfel dura cateva minute pana sa afli toate rezultatele daca vei apela la alte site-uri. 

Pas 1: Gaseste codul de pe bilet

Doar cu un cod introdus pe site-ul Mozzartbet poti afla statusul biletului tau. Codul de pe un bilet Mozzartbet plasat la agentie se gaseste in partea dreapta sus a acestuia, fiind alcatuit din 3 parti. Prima si ultima parte au cate 4 cifre, iar partea de mijloc are 7 cifre.  

Pas 2: Introducerea codului pe site

Codul de pe bilet trebuie introdus pe platforma de pariuri sportive, in rubrica numita “Status bilet”. Introdu apoi codul biletului in campul alb dedicat acestei actiuni, dupa care apasa butonul “Verificare bilet”. Vei vedea ca este o rubrica pentru biletele jucate la pariuri sportive si una pentru cele jucate la loto.

 

Pas 3: Afla daca ai castigat

In cazul in care codul este scris corect, cand vei apasa butonul “Verificare bilet” iti vor aparea in centrul ecranului meciurile de pe biletul respectiv, statusul biletului (bilet castigator / pierzator / in desfasurare), dar si alte detalii de pe bilet. Acestea includ data si ora la care a fost pariat, miza, cota totala, potentialul castig si numarul de selectii.

5bbdbd7428b66_1539161460.jpg

Mozzartbet verificare bilet - pariuri plasate online

Ca la fiecare casa de pariuri online si la Mozzart bet verificarea biletului online se efectueaza destul de usor. Dupa logare, in partea dreapta vei observa numele de utilizator, langa care se afla suma din contul tau si ora. Daca vei selecta numele tau de utilizator vei vedea o lista. Accesand campul “Bilete” din acea lista iti va aparea o fereastra cu istoricul pariurilor din ultimele 6 luni.

Mozzartbet verificare rezultate

Daca nu ai plasat niciun pariu nicaieri, ci doresti pur si simplu sa vezi ce rezultate s-au mai inregistrat in campionatele tale preferate de fotbal, dar si in alte sporturi, poti verifica aceste rezultate de pe site. Pe platforma de pariuri sportive, in partea de sus, vei gasi sectiunea “Rezultate”. Aici nu numai ca poti vizualiza rezultate din meciuri de fotbal, tenis, baschet si alte sporturi, insa vei putea cauta orice rezultat doresti. De asemenea, rezultatele pot fi grupate in functie de zi si de campionate.

Totodata, in sectiunea “Clasamente”, aflata langa cea de rezultate, vei gasi clasamente pentru campionate de fotbal si nu numai, date despre jucatori, rezultate din ultimele meciuri ale unei echipe/jucator, programul urmatoarelor etape, dar si multe alte informatii utile. Putem spune, asadar, ca la Mozzartbet poti accesa cu incredere aceasta rubrica inainte de a plasa un pronostic.

Daca inca nu ai cont la o casa de pariuri online creeaza-ti unul acum si incaseaza bonusul pentru clienti noi!

Postat de:

NicPopescu
NicPopescu
Managerul siteului
Copy the token