Primul pariu la Get's Bet

Get’s Bet este un operator de jocuri de noroc la distanță care a obținut dreptul provizoriu de organizare și exploatare de jocuri de noroc online prin Decizia 2653 emisă de Oficiul National pentru Jocuri de Noroc, valabilă din data de 1.01.2018.

Pasul 1 – Inregistrarea contului

Site-ul oficial al casei de pariuri online Get’s Bet – www.getsbet.ro

Pentru creare cont, de pe pagina principala a site-ului selecteaza butonul “Inregistreaza-te acum” , aflat in partea dreapta sus.

Se deschide apoi pe o singura pagina un formular de inregistrare, unde trebuie completate Detaliile personale, Detaliile contului si Confirmarea.

  • Detalii personale: Titlu (domn/doamna), Prenume, Nume, Data nasterii, Nationalitate, CNP, Adresa mail, Tara, Oras, Adresa, Numar telefon mobil
  • Detalii cont: Nume utilizator, Parola, Confirmarea parolei, Moneda contului, Modalitatea de afisare a cotelor
  • Confirmare: Introducerea (Copierea) unui cod de securitate, Bifarea casutei conform careia ai cel putin 18 ani si ai citit si acceptat regulamentul, Bifarea facultativa a doua casute conform carora esti de acord sa primesti informatii promotionale si de marketing, respectiv sa primesti un continut personalizat.

Ti se va trimite apoi un mail pentru verificarea adresei. Pentru a-ti activa contul trebuie doar sa dai click pe linkul din mail.

Este necesar sa folositi numai date reale la deschidere cont. Ulterior, vi se vor solicita documente pentru verificarea identitatii si a adresei, pe care daca nu le veti oferi, nu va veti putea folosi contul de pariuri si in final contul va va fi inchis.

Pasul 2 – Verificarea contului

Conform legii in vigoare, verificarea contului trebuie efectuata in maxim 30 de zile de la inregistrare. In caz contrar, contul va fi inchis si fondurile vor fi virate la bugetul de stat.

La selectarea linkului primit pe mail pentru activare si validare cont vei fi directionat pe site, exact pe pagina la care trebuie trmise documentele pentru verificare. Alternativ, poti intra in “Contul meu” de pe platforma online Getsbet, iar in categoria “Informatii personale”, aflata in lista din stanga, selecteaza “Incarcati documentul”. Acolo ti se pune la dispozitie un buton verde, denumit “Cautati”. Apasand pe el iti va aparea o fereastra care iti permite sa alegi orice fisier din calculatorul tau.

In general, documentul trimis trebuie sa contina o copie a buletinului, insa ti se mai pot cere si alte documente. In cazul in care intampini probleme privind incarcarea documentelor pe site, o poti face pe mail, trimitandu-le la adresa  suport@getsbet.ro.

thumb_5b6a99271c58a_1533712679.jpg

Pasul 3: Alimentarea cu bani a contului de pariuri 

Pentru a efectua o  depunere pe site-ul Getsbet trebuie sa accesezi “Contul meu”, categoria “Tranzactii”, sub-categoria “Depuneri” (a doua din lista). Online poti efectua depuneri doar folosind cardul, iar offline poti depune fara card la orice agentie de cartier Get’s Bet. 

Depunere minima

Depunerea minima este de 10 RON in agentii si de 20 RON cu ajutorul cardului, nu exista comision, timpul de procesare fiind instant. Celor ce doresc sa depuna sume mari trebuie sa le spunem ca depozitul maxim este de 10 000 RON prin ambele metode.

5b6a99e3412f2_1533712867.jpg

Pasul 4: Plasarea primului pariu

Pentru a plasa un pariu selecteaza din meniul aflat in stanga un sport, apoi competitia si evenimentul dorit. Odata selectat evenimentul, in dreapta sa vei gasi un numar, care iti spune cate optiuni sunt disponibile pentru acel eveniment. Odata selectata optiunea iti va aparea in partea dreapta, pe biletul de pariuri. Daca doresti sa mai plasezi cateva evenimente pe bilet pur si simplu repeta procedeul enuntat mai sus.

Dupa ce ai plasat toate pariurile pe bilet vei vedea cota totala, care se calculeaza inmultind toate cotele individuale. Plaseaza apoi miza, eventualul castig calculandu-se inmultind cota totala cu miza. La Get’s Bet poti plasa pariuri simple, bilete multiple sau bilete tip sistem.

5b6a9a3904608_1533712953.jpg

Miza minima pentru un pariu/bilet la Get’s Bet  este 1 RON.

Pentru mai multe informatii cu privire la particularitatile fiecarui tip de pariuri va recomandam articolul "Tipuri de pariuri".

Pasul 5: Retragerea fondurilor din contul de pariuri

Pentru a retrage fonduri selecteaza-ti contul, apoi categoria “Tranzactii”, sub-categoria “Retrageri”. Nu uita sa-ti verifici contul inainte de a efectua o retragere, deoarece altfel nu poti scoate banii din cont. Suma minima de retras este de 20 lei prin card si de 10 lei prin agentii, iar cea maxima este de 10 000 lei in 24 ore prin ambele metode. Daca prin intermediul agentiilor offline poti intra in posesia banilor chiar si in cateva ore de la anuntul retrageri, in cazul retragerii prin card bancar timpul de procesare este intre una si 5 zile lucratoare. Nu se percep comisioane la retragerile prin Get’s Bet.

thumb_5b6a9a71a8370_1533713009.jpg

Pentru detalii cu privire la taxele percepute de stat pe castigurile de la pariuri online va recomandam articolul “Legea pariurilor online - impozitul pe castiguri”.

Postat de:

NicPopescu
NicPopescu
Managerul siteului
Copy the token