Verificare bilet Get's Bet - afla rezultatul biletelor jucate la pariuri online si offline

Ai plasat pariuri la casa de pariuri online Get’s Bet si doresti sa afli rezultatele selectiilor tale intr-un timp cat mai scurt? Ori poate pur si simplu vrei sa consulti rezultatele care s-au petrecut intr-o anumita competitie, nu neaparat de fotbal? Get’s Bet iti sare in ajutor, aici putand vedea orice rezultate doresti, inclusiv strict cele de pe biletul tau de pariere.

Modalitati de pariere

La Get's Bet poti plasa pariuri atat online, cat si prin intermediul agentiilor. Ai aflat ca este mai avantajos sa plasezi pariuri la case de pariuri online, dar totusi nu te incumeti sa efectuezi un depozit folosind un card bancar? Nu e nicio problema, deoarece poti depune prin intermediul agentiilor offline. Cum? Trebuie doar sa vizitezi o agentie si sa rogi operatoarea sa efectueze un depozit in contul tau online deschis la Get's Bet. 

Pentru asta nu iti trebuie decat cartea ta de identitate si, evident, banii. Apoi te poti bucura de toate avantajele parierii online: de la bonusul de inregistrare pana la cotele mai mari sau la pariatul fara a plati vreo taxa. Pentru a afla care este cea mai apropiata agentie Get's Bet acceseaza site-ul casei de pariuri, unde vei gasi toate locatiile celor aproape 1 000 agentii Get's Bet din Romania.

Get's Bet verificare bilet  - pariuri plasate in agentii

Pas 1: Gasirea codului de pe bilet

Ai pariat intr-o agentie stradala Get's Bet, iar acum doresti sa afli rezultatele ponturilor tale? Pentru a face asta cat mai repede posibil, primul pas il reprezinta gasirea codului de pe bilet. Acesta se afla in partea de sus a biletului, fiind format dintr-o litera plasata la inceput si din 3 secvente de cifre.


Pas 2: Introducerea codului pe site

Pentru a verifica rezultatele nu este necesar sa te loghezi, ci doar sa accesezi platforma “Agentii” din partea de sus a site-ului. Iti va aparea apoi o pagina, in partea stanga a ei observand casuta pe care scrie “Verifica bilet”. Tu trebuie doar sa plasezi cursorul pe acea casuta si sa scrii seria biletului offline plasat la agentie.

Pas 3: Afla daca ai castigat

Iti va aparea apoi biletul jucat pe centrul paginii, impreuna cu detalii precum: data si ora la care a fost jucat, suma jucata, cota totala, castigul si bonusul potential, evenimentele si statusul lor (castigatoare/pierzatoare/in desfasurare/anulate), data si ora la care se disputa evenimentul respectiv, pronosticul si cota fiecarei selectii in parte.

Get's Bet verificare bilet - pariuri plasate online

In cazul in care ai plasat un bilet online la Getsbet poti verifica rezultatul selectiei tale chiar pe site, fara a mai fi nevoit sa o cauti pe un site de rezultate. Pur si simplu trebuie sa te loghezi la Get's Bet si sa accesezi sectiunea “Istoric pariere”, din contul tau. Pentru a vedea contul este de ajuns sa plasezi cursorul mouse-ului pe numele tau, in partea dreapta sus. Poti vizualiza rezultate ale pariurilor tale din ultimele 24 ore, 48 ore, o saptamana sau chiar din ultimele 3 luni.

Get's Bet verificare rezultate

In cazul in care nu ai plasat niciun bilet, ci doar doresti sa vezi mai multe rezultate din competitiile tale favorite, poti face asta la Get's Bet destul de simplu, fara sa fii neaparat logat. Nu trebuie decat sa accesezi platforma “Rezultate”, aflata in partea de sus a paginii. Odata accesata aceasta platforma ai posibilitatea de a face o selectie vizand rezultatele ce doresti sa iti apara. Astfel, poti alege ziua in care s-a disputat evenimentul, dar si sportul.

Postat de:

NicPopescu
NicPopescu
Managerul siteului
Copy the token