Get's bet verificare bilet online: cum afli daca ai castigat la pariuri din doar cateva click-uri

Daca vrei sa afli rezultate din diferite sporturi sau vrei o verificare la casa de pariuri licentiata Gets Bet in cateva secunde, poti face asta pe site-ul casei de pariuri Get’s Bet.

Ai plasat pariuri la casa de pariuri online Get’s Bet si doresti sa afli rezultatele selectiilor tale intr-un timp cat mai scurt? Ori poate pur si simplu vrei sa consulti rezultatele care s-au petrecut intr-o anumita competitie, nu neaparat de fotbal? Casa de pariuri Get’s Bet iti sare in ajutor, aici putand vedea orice rezultate doresti, inclusiv strict cele de pe biletul tau de pariere.

Verificare rezultat bilet pentru pariuri plasate online

In cazul in care ai plasat un bilet online la Getsbet poti verifica rezultatul selectiei tale chiar pe site, fara a mai fi nevoit sa o cauti pe un site de rezultate. Pur si simplu trebuie sa te loghezi la Get’s Bet si sa accesezi sectiunea “Pariuri open”, aflata in partea dreapta sus a paginii. Ti se va deschide apoi o fereastra in care vei iti vei putea vedea pariurile in desfasurare, dar si istoricul de pariere atat la pariuri sportive, cat si la jocuri de casino sau jocuri. Poti vizualiza rezultate ale pariurilor tale din ultimele 24 ore, 48 ore, o saptamana sau chiar din ultimele 3 luni.

thumb_5cb9b0313a7d4_1555673137.jpg

Verificare bilet Get’s Bet online pentru biletele plasate in agentii

Ai pariat intr-o agentie stradala Get’s Bet, iar acum doresti sa afli rezultatele ponturilor tale? Cea mai facila metoda pentru a afla asta o reprezinta site-ul Get’s Bet. Pentru a verifica rezultatele nu este necesar sa te loghezi, ci doar sa accesezi platforma “Agentii” din partea de sus a site-ului.

5cb9b0665214a_1555673190.jpg

Iti va aparea apoi o pagina cu o interfata putin diferita, in partea stanga a paginii observand casuta pe care scrie “Verificare bilet”. Tu trebuie doar sa plasezi cursorul pe acea casuta si sa scrii seria biletului offline plasat la agentie, serie pe care pe bilet o gasesti deasupra evenimentelor, cu litere si cifre destul de mari, fiindu-ti imposibil sa nu o remarci.

Iti va aparea apoi biletul pe centrul paginii, impreuna cu detalii precum: data si ora la care a fost jucat, suma jucata, cota totala, castigul si bonusul potential, evenimentele si statusul lor (castigatoare/pierzatoare/in desfasurare/anulate), data si ora la care se disputa evenimentul respectiv, pronosticul si cota fiecarei selectii in parte.

thumb_5cb9b06ee0b51_1555673198.jpgVerifica bilet plasat in agentii in sectiunea "Verificare bilet"

Verificare rezultate pe site-ul Getsbet

In cazul in care nu ai plasat niciun bilet, ci doar doresti sa vezi rezultatele din competitiile tale favorite, poti face asta la Getsbet destul de simplu, fara sa fii neaparat logat. Nu trebuie decat sa accesezi platforma “Sporturi”, iar din cele 3 categorii aflate ceva mai jos sa alegi “Rezultate”.

Odata accesata categoria “Rezultate” ai posibilitatea de a face o selectie vizand rezultatele ce doresti sa iti apara. Astfel, poti alege intervalul de timp in care s-a disputat evenimentul, sportul si liga. La fiecare eveniment iti va aparea data la care a avut loc, scorul la pauza si scorul final.

thumb_5cb9b0787b81b_1555673208.jpg

Iata, asadar, modul de verificare al statusului unui bilet este destul de simplu, dar evident, este mult mai simplu daca pariezi online intrucat, nu doar ca eviti acea taxa de 5% care se aplica mizei la pariuri plasate la agentii stradale, dar beneficiezi si de bonusuri substantiale, transmisiuni live, lasand la o parte confortul de a paria oriunde, oricand, de care beneficiezi pariind online.