Primul pariu la Efbet

Efbet este un operator de jocuri de noroc la distanta care a obtinut dreptul de organizare si exploatare de jocuri de noroc online prin licenta L1173067W000796 emisa de Oficiul National pentru Jocuri de Noroc, valabila din data de 01.11.2017 pana la 31.10.2027.

Pasul 1: Inregistrarea contului

Site-ul oficial al casei de pariuri online Efbetwww.efbet.ro. Pentru creare cont, de pe pagina principala a site-ului, dati click pe butonul "Inregistrare", situat in coltul din dreapta sus si vi se va deschide formularul de inregistrare. 

In formularul de inregistrare, in prima faza va trebui sa introduceti informatiile contului: nume de utilizator, parola, codul de securitate, o adresa de email valida si sa bifati casutele "Am mai mult de 18 ani", "Sunt de acord cu termenii si conditiile genereale"  si "Sunt de acord cu politica de confidentialitate". De asemenea, in cazul in care doriti sa fiti notificati cand casa de pariuri are o promotie sau un bonus nou, trebuie sa bifati casuta "As dori informatii despre freebets si promotiile asociate produselor efbet". 

La pasul doi va trebui sa oferiti datele personale de identificare, precum nationalitatea, moneda contului, numarul de telefon, nume, prenume, data nasterii, CNP si adresa. 

Este necesar sa folositi numai date reale la inregistrare. Ulterior, vi se vor solicita documente pentru verificarea identitatii si a adresei, pe care daca nu le veti oferi, nu va veti putea folosi contul de pariuri si in final contul va va fi inchis.

Imediat dupa completarea tuturor informatiilor solicitate in formularul de deschidere cont, se va trimite un mail automat catre adresa de email cu care v-ati inregistrat. 

5a378fda76f23_1513590746.png

Pentru finalizarea inregistrarii contului trebuie sa dati click pe link-ul "Activeaza cont". 

Pasul 2: Verificarea contului

Conform legii in vigoare, verificarea contului trebuie efectuata in maxim 30 de zile de la inregistrare. In caz contrar, contul va fi inchis si fondurile vor fi virate la bugetul de stat. Va recomandam sa va verificati contul inainte de a face prima depunere

Verificarea contului este obligatorie prin lege. Procesul de verificare identitate si activare cont este simplu si poate dura pana la doua zile, timp in care veti putea face o depunere maxima de pana la 800 RON, veti putea plasa pariuri, dar nu veti putea face nicio retragere pana nu veti trimite documentele de verificare a identitatii. 

Pe site-ul casei de pariuri online Efbet nu veti gasi o sectiune speciala unde sa puteti incarca documentele, insa le puteti trimite prin email la adresa support@efbet.ro. In acest email va trebui sa specificati numele de utilizator cu care v-ati inregistrati si sa atasati o copie dupa cartea de identitate si o dovada a adresei (chiar daca dovada adresei nu va este solicitata de la inceput este bine sa o trimiteti, pentru ca ulterior va va fi solicitata). 

Pasul 3: Alimentarea cu bani a contului de pariuri 

Pentru a efectua o depunere in contul tau de pariuri selecteaza butonul “Depunere”, aflat in partea dreapta sus a paginii principale Efbet. In fereastra care se va deschide vei observa 6 metode de plata. Pentru a depune trebuie doar sa selectezi una din metode si sa introduci detaliile.

Depunere minima

Atat pentru metodele Skrill si Neteller, cat si pentru cardul bancar depozitul minim este 20 lei, pentru ca prin transfer bancar acesta sa fie de 50 lei. Momentan nu exista posibilitatea de a efectua depuneri fara card, prin intermediul agentiilor stradale.

Depozitele prin toate metodele de plata sunt instantanee, cu exceptia transferului bancar, acolo unde va dura intre 3 si 5 zile pana banii vor sosi in cont.

5b717eacd913d_1534164652.jpg

Nu se percepe comision depunere.

Pasul 4: Plasarea primului pariu

La casa de pariuri Efbet pentru a plasa un pariu alege sportul dorit din lista aflata in stanga, dupa care poti selecta competitia si evenimentul. Apoi optiunea aleasa o vei gasi pe biletul de pariuri, unde vei vedea cota totala, tu trebuind sa introduci miza, astfel calculandu-ti-se eventualul castig.

La Efbet se pot plasa pariuri simple, bilete multiple si pariuri in sistem. Miza minima a unui pariu/bilet este 2 RON.

5b717eeb8d9e4_1534164715.jpg

Pentru mai multe informatii cu privire la particularitatile fiecarui tip de pariuri va recomandam articolul "Tipuri de pariuri".

Pasul 5: Retragere bani din contul de pariuri

La Efbet poti retrage printr-o anumita metoda doar daca ai efectuat in prealabil o depunere prin respectiva metoda. Poti retrage cu ajutorului cardului de credit, al portofelelor virtuale Skrill si Neteller sau prin transfer bancar.

O retragere prin card bancar dureaza intre doua si patru zile lucratoare, una prin portofele virtuale este procesata in 1-2 zile, in vreme ce una prin transfer bancar dureaza intre doua si zece zile lucratoare.

Retragerea  minima prin card si portofele virtuale este 60 RON, iar cea prin transfer bancar este 500 RON.

Prin metodele Skrill si Neteller se percepe un comision de 3%.

Pentru detalii cu privire la taxele percepute de stat pe castigurile de la pariuri online va recomandam articolul “Legea pariurilor online - impozitul pe castiguri”.

Copy the token