Primul pariu la 888sport

888 sport este un operator de jocuri de noroc la distanță care a obținut dreptul de organizare și exploatare de jocuri de noroc online prin licența L1160654W000324 emisă de Oficiul National pentru Jocuri de Noroc, valabilă din data de 01.09.2016 până la 31.08.2026.

Pasul 1: Inregistrarea contului

Site-ul oficial al casei de pariuri online 888sport– www.888sport.ro.

Pentru creare cont, de pe pagina principala a site-ului, dati click pe butonul din coltul din dreapta sus, “Inscriere”.

Formularul de.  inregistrare este structurat in 3 sectiuni, si vi se solicita aceleasi informatii ca si la celelalte case de pariuri online din Romania: nume, prenume, CNP, numar de telefon, adresa, username, parola si raspunsul la intrebarea de siguranta.

Este necesar sa folositi numai date reale la inregistrare. Ulterior, vi se vor solicita documente pentru verificarea identitatii si a adresei, pe care daca nu le veti oferi, nu va veti putea folosi contul de pariuri si in final contul va va fi inchis.

Pasul 2: Verificarea contului

Conform legii in vigoare, verificarea contului trebuie efectuata in maxim 30 de zile de la inregistrare. In caz contrar, contul va fi inchis si fondurile vor fi virate la bugetul de stat (detalii aici). 

Pentru verificare cont dati click pe numele dvs de utilizator din coltul din dreapta sus, selectati "Casierie" si apoi in sectiunea "Verificare ID" incarcati documentele.

Va este necesara o copie scanata sau o poza cu telefonul a cartii dvs de identitate, o copie fata-verso a cardului de credit pe care il veti folosi pentru alimentarea contului si dovada adresei (factura utilitati sau un extras de cont al cardului de credit).

888sport

Nu veti putea efectua nicio retragere inainte de a va verifica contul.

Pasul 3: Alimentarea cu bani a contului de pariuri

Pentru a efectua o depunere in contul dv de pariuri dati click pe numele de utilizator, selectati "Casierie" si apoi la sectiunea "Depozitare" alegeti metoda de depunere dintre cele existente si depuneti banii in cont.

888sport ofera toate metodele uzuale de depunere:

  • Card credit/debit
  • Skrill
  • Neteller
  • Paysafecard
  • Transfer bancar

Suma minima depunere

Suma minima pe care o puteti depune in contul dvs de pariuri este de 40 RON, indiferent de metoda. Nu se percep comisioane la depunere.

888sport

Pasul 4: Plasarea primului pariu

Daca ati facut macar o depunere minima in contul de pariuri, putem trece la partea care va intereseaza de fapt, si anume plasarea pariurilor.

Meniul site-ului este intuitiv si beneficiaza de legaturi rapide pentru a avea mereu in atentie cele mai accesate sectiuni. Din partea stanga puteti selecta sportul si competitia pe care doriti sa pariati.

Ca si tipuri de pariuri, la 888sport puteti plasa pariuri simple, combinate si in sistem. 

Miza minima pe un bilet de pariuri la 888sport este de 0.50 RON.

Pentru mai multe informatii cu privire la tipurile de pariuri va recomandam articolul "Tipuri de pariuri".

Pasul 5: Retragerea fondurilor din contul de pariuri

Metodele retragere bani disponibile la 888sport:

  • Card bancar
  • Skrill
  • Neteller
  • Transfer bancar

Retragere minima: limita la retragere este de 20 RON prin intermediul tuturor metodelor de plata, mai putin retragerile prin transfer bancar unde minimul este de 40 RON.

Retragerile prin Skrill si Neteller sunt procesate in termen de maxim 48 de ore, iar retragerile pe card bancar dureaza in general 2-3 zile. Daca solicitati o retragere prin transfer bancar, timpul de procesare este de 3-5 zile lucratoare.

Nu se percep taxe la retragere.

Pentru detalii cu privire la taxele percepute de stat pe castigurile de la pariuri online va recomandam articolul “Legea pariurilor online - impozitul pe castiguri”.

Postat de:

NicPopescu
NicPopescu
Managerul siteului
Copy the token