Ungaria — Germania: pont din Liga Națiunilor

Expertul Legalbet Silviu Tudor Samuilă vă recomandă un meci din Liga Națiunilor.

Partida Ungaria – Germania se joacă astăzi, ora 21:45, pe Puskas Arena (Budapesta)

Precum la Euro 2020 jucat în 2021, Ungaria a avut un ghinion teribil la tragerea la sorți a grupelor Ligii Națiunilor, dar ca și atunci, vecinii noștri depășesc orice așteptare. La C.E. au avut parte de Franța, Germania și Portugalia, acum parcă e și mai rău, cu Anglia, Germania și Italia. Ei bine, contrar oricărui calcul al bookmakerilor, maghiarii sunt pe poziția secundă după două meciuri, au învins Anglia acasă și au pierdut la un singur gol diferență, 1-2, în Italia.  

Cine își închipuie că naționala lui Rossi a făcut figurație la Cesena, să se uite un pic peste aceste cifre: 17-14 raportul șuturilor spre poartă, 6-5 al șuturilor pe poartă, 8-6 la cornere, 111-82 la atacuri. E drept că Italia a condus cu 2-0 la pauză și în stilul clasic, Squadra s-a retras după pauză, însă asta nu trebuie să ia din merite sufletistilor unguri. 

Germania e pe locul trei în această grupă și de la o vreme încoace, pare a se fi atașat de rezultatul 1-1. Atât s-au terminat ultimele trei confruntări, cu Olanda, Italia și Anglia, dar de fiecare dată echipa lui Hansi Flick ar fi meritat mai mult. Ce este clar, e că selecționerul german folosește Liga Națiunilor pentru a testa diferite variante de echipă, atât din punct de vedere tactic, cât și ca fotbaliști utilizați. Contra Italiei a jucat un 4-2-3-1 pe osatura lui Bayern, în timp ce contra Angliei a folosit un 3-4-2-1.  

Germania și Ungaria s-au întâlnit ultima oară acum un an și au terminat 2-2, o partidă în care maghiarii au condus cu 1-0 și 2-1, egalarea lui Goretzka însemnând și calificare nemților din grupă. 

Ungaria – Germania: cote și pronostic 

Ungaria este o națională arțăgoasă pe Puskas Arena, iar maghiarii tratează Liga Națiunilor mult mai serios decât o fac nemții. Cu toate astea, cele trei remize consecutive al naționalei lui Flick, au produs ceva neliniște în Germania, mai ales că Panzerele vin după două turnee finale consecutive extrem de slabe iar așteptările au crescut odată cu instalarea noului selecționer. Mă aștept ca Germania să încerce să domine și să câștige acest joc, dar nu cred că-i va fi ușor. În consecință, mă aștept la un început în forță al nemților și la o primă parte în care să obțină lovituri de colț. Public Win are un pariu cu o cotă tare de tot: 2.22 pentru o repriză întâi în care Germania să aibă cel puțin două cornere în plus față de Ungaria. V-o recomand. 

Moderator la Telekom Sport cu o experienta de 20 de ani in televiziune.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
7 / 0 / 8
Calcul:
-133 RON
ROI:
-8.9 %
Pariuri:
158 / 1 / 141
Calcul:
-162 RON
ROI:
-0.5 %
Tudor Silviu Samuila

Moderator la Telekom Sport cu o experienta de 20 de ani in televiziune.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 16
7 / 0 / 8
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 303
158 / 1 / 141
Calcul
ROI: -0.5 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Cel puțin două cornere în plus în prima repriză pentru Germania

Mai multe sfaturi pentru întâlnirea Ungaria — Germania

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Comentarii