Tudor Silviu Samuila
Bloguri 2 Ponturi 494 Comentarii 0 Despre mine
Tudor Silviu Samuila
Tudor Silviu Samuila
Moderator la Orange Sport cu o experienta de 20 de ani in televiziune.
Pariaza la

Informatii

Sunt Silviu si sunt parior ca si tine. Asta inseamna ca iau cotele, ma uit pe ele, vad ce au facut echipele in ultimele etape, ce absente au, daca se "au rau" cu urmatorul adversar ca sa stiu daca se cotonogesc si se dau galbene, rosii sau penalty-uri, ma uit dupa arbitru, daca e mai bland sau mai strict, vad ce jucator e in forma sa stiu daca merita pusi ceva bani pe gol marcat...fac cam ce faci si tu. Spre bucuria mea, pana acum am stiut cat sa ma intind, ca atunci cand ajung acasa sa nu sufle vantul prin buzunarele mele. Sper ca si tu sa faci asta.

Lucrez in televiziune de peste 20 de ani si am trecut prin toate etapele in ceea ce consider cea mai frumoasa meserie posibila: am fost reporter, redactor, editor, sef de departament, comentator, producator si de vreo 15 ani sunt moderator, sau anchor cum zic americanii. Am activat pe rand la B1 TV, National TV, GSP TV (eu sunt ala cu "Petrica, da-i pe GSP") si din 2012 am lucrez la Orange Sport, fosta Telekom Sport, fosta Dolce. Am comentat toate campionatele care erau de comentat (e o exagerare, dar cam tot ce e important), cupe europene, nationala, i-am avut invitati in emisiuni pe Hagi, Lucescu, Iordanescu, Duckadam, Dumitrescu, Popescu, Olaroiu, Boloni, Belodedici, Lacatus, Balaci, Panduru, Stelea, Raducioiu, Halep, Neagu, Nastase, Patzaichin, Szabo etc. De doua ori s-a considerat ca am realizat cele mai bune emisiuni ale anului, in 2014 la Gala AFAN si in 2019 la Gala Fotbalului Romanesc si am primit premiul pentru ziaristul/emisiunea anului. Sper sa va pot ajuta sa faceti ceva banuti cu ponturile mele. Va dati seama ca daca faceti voi, inseamna ca produc si eu ceva iar la final toata lumea va fi fericita. 

Bloguri

Blogul lui Samuilă
Navigăm împreună printre cote
4 puncte • Pozitia 47 • 0 urmaritori
Miercuri de la 19:30 vă aștept ne vedem pe pagina de Facebook Legalbet! Luăm la puricat seara de Champions League!
Marți de la 19:40 vă stau la dispoziție LIVE pe Pagina de Facebook Legalbet! Vom comenta, vom analiza, vom fi serioși, dar vom și zâmbi!
Comentarii
Nicio postare deocamdata

Ponturi

Pariuri
494
251
2
240
ROI, %
-1.1
Profit
-521 RON
Pariuri: 494
2512 / 240
Profit
ROI: -1.1

Tudor Silviu Samuila

Moderator la Orange Sport cu o experienta de 20 de ani in televiziune.
Pariaza la
Ponturi pariuri sportive
Copy the token