Galatasaray vs Istanbulspor
Incheiat

Galatasaray vs Istanbulspor: pont din Superliga Turciei

Acțiune

Expertul Legalbet Silviu Tudor Samuila vă propune un pariu din Superliga Turciei.

Partida Galatasaray – Istanbulspor se joacă astăzi, ora 19:00, pe Rams Park (Istanbul).

Puține campionate sunt mai palpitante decât Superliga turcă. Bătălia dintre Fenerbahce și Galatasaray face ca celelalte formații să pară simple partenere de antrenament. După 22 de meciuri, Fener are un avans de trei puncte față de marea rivală din Istanbul (care însă a jucat doar 21 de jocuri) și de (atenție) 20 de puncte față de locul trei ocupat de Trabzon!

Chiar etapa trecută am avut o demonstrație de forță din partea uneia dintre cele două superputeri, Galata câștigând pe terenul lui Trabzon cu un neverosimil 5-1! Avantajul lui Fener în a doua parte a sezonului ar putea fi cel al partidelor mai puține, Galata fiind în continuare agățată în competițiile europene, în care va disputa play-off-ul de Europa League contra Spartei Praga pe 15 și 22 februarie, având șanse mari de a trece mai departe și de a mai avea cel puțin alte două partide.

Astăzi Galata primește vizita ultimei clasate, Istanbulspor, echipă ce pare condamnată la retrogradare. Diferența dintre ea și penultima este de 11 puncte. Istanbulspor are cel mai slab atac al campionatului, cu doar 15 goluri în 21 de dispute și a doua cea mai slabă defensivă, cu 38 de goluri încasate. Meciurile din ultima perioadă îi dau însă o foarte mică speranță, Istanbulspor reușind cinci puncte în ultimele trei etape, printre care un succes cu 1-0 pe terenul lui Kayseri.

GALATASARAY – ISTANBULSPOR: cote și pronostic

Meciul pare o formalitate pentru Galata. Formația lui Okan Buruk și-a câștigat toate partidele de acasă din campionat și vine după victoria zdrobitoare contra lui Trabzon de care scriam mai sus. Cota pentru un succes este foarte mică. Chiar și un handicap -1 produce câștiguri foarte mici. În schimb cornerele pot oferi o variantă de pariat. Galata acasă își sufocă adversarele în prima repriză și produce un număr impresionant de lovituri de colț. Cu Umraniyespor au fost opt, cu Kayseri patru, cu Konyasport șase sau cu Karagumruk cinci. Și astea au fost doar ultimele patru meciuri. În consecință vă propun o cotă de 1.68 pusă la bătaie de Mr.Bit pe cel puțin patru cornere ale Galatei în prima repriză de diseară.

Ponturi
Cel puțin patru cornere Galatasaray în prima repriză
Cf
Cote
1.68
Ponturi pentru Fotbal Ponturi pentru Süper Lig
Va fi acest pariu castigator?
Cel puțin patru cornere Galatasaray în prima repriză
0%
0 voturi
Da
0%
0 voturi
Nu
Total voturi: 0

Bonusuri

Copy the token