Grenoble vs Auxerre
Incheiat

Grenoble vs Auxerre: pont din Ligue 2

Acțiune

Expertul Legalbet Silviu Tudor Samuila vă propune un pariu din Ligue 2.

Partida Grenoble – Auxerre se joacă astăzi, ora 21:45, pe Stade des Alpes (Grenoble).

Supermeci în această seară în Ligue 2. Grenoble și Auxerre se duelează într-o partidă care ar putea conta enorm în lupta pentru promovarea în Ligue 1 în condițiile în care locul trei primește vizita liderului. 

Situația în clasament se prezintă astfel:

  1. Auxerre 20j   41p
  2. Angers   20j   40p
  3. Grenoble 20j 35p
  4. Laval        20j  35p

Dacă privim acest meci din perspectiva lui Auxerre, ne dăm seama că printr-o victorie astăzi, ar putea-o lăsa la nouă puncte în spate pe Grenoble, diferență poate insurmontabilă în ciuda faptului că ne aflăm doar la jumătatea campionatului. Cadența impusă însă de fosta campioană a Franței pare irezistibilă pentru celelalte formații. Auxerrea are o serie de cinci victorii consecutive în campionat, câștigând totodată 6 din ultimele 7 meciuri. Doar pe terenul celor de la Bastia nu a reușit să se impună din noiembrie încoace, acel meci terminându-se la egalitate, 0-0. Fosta echipă a lui Niculae și Tamaș are de departe cel mai tare atac al ligii, cu 43 de reușite în 20 de partide. Apararea nu e rea, dar nu e la nivelul ofensivei, Auxerre incasand 21 de goluri.

Grenoble traverseaza un moment de criza, daca e sa ne raportam la startul de campionat. Intr-un clasament al ultimelor cinci etape, ocupa doar locul 7, obținând opt puncte din cincisprezece. Pe teren propriu este doar a șasea echipă din Ligue 2, acumulând 19 puncte din zece confruntări, reușind 14 goluri și încasând 10. 

GRENOBLE – AUXERRE: cote și pronostic

O analiză a meciurilor recente ale lui Grenoble ne arată că a avut oscilații mari de rezultate. Etapa trecută a remizat 2-2 cu Dunkerque, acest egal venind după două succese 3-0 și 1-0 cu Cocarneau și Annecy. Înaine pierduse la Angers și remizase cu Laval. O paletă de rezultate diversă. Auxerre, în schimb, e ca un ceas elvețian. Cinci succese consecutive, dintre care patru terminate cu GG3+! Grenoble are un singur meci fără gol primit pe teren propriu în cinci dispute! Puse cap la cap informațiile, mă duc cu gândul la o partidă poate mai spectaculoasă decât ar putea fi așteptat de la un derby de Ligue 2. Mă încumet să pronostichez un joc în care ambele vor marca și la final vom avea cel puțin trei goluri. Cota oferita de Mr.Bit e tare tentantă: 2.14! 

Ponturi
Ambele echipe marchează și cel puțin trei goluri în meci
Cf
Cote
2.14
Ponturi pentru Fotbal
Va fi acest pariu castigator?
Ambele echipe marchează și cel puțin trei goluri în meci
0%
0 voturi
Da
0%
0 voturi
Nu
Total voturi: 0

Bonusuri

Copy the token