Biletul zilei, cota 4 — 11.06.2022

Liga Națiunilor continuă și în acest weekend, iar expertul nostru, Cristian Mihală, vă prezintă un bilet cu o cotă de 4 care să includă câteva dintre partidele de sâmbătă.

Țara Galilor - Belgia 

Țara Galilor s-a calificat pentru a doua oară în istorie la Mondial, dar a debutat cu stângul în Liga Națiunilor. După înfrângerea din Polonia, 2-1, Bale&Co au ratat printre degete un egal de prestigiu pe teren propriu, cu Olanda. Deși au egalat în minutul 90+2, galezii au primit gol de la "Portocala Mecanică" 100 de secunde mai târziu, rămânând cu 0 puncte în grupă.

Eşecul cu Olanda a fost primul acasă pentru galezi în ultimele 7 partide (3 victorii şi 3 egaluri), în această perioadă neprimind niciodată mai mult de un gol. Defensiva a funcţionat foarte bine pentru gazdele de sâmbătă, în contextul în care în ultimele 12 meciuri din Liga Naţiunilor au primit doar 10 goluri. Acest lucru s-a tradus în 6 partide în care poarta a rămas intactă, dar acum faţă în faţă îi va sta una dintre cele mai puternice ofensive din lume.

Pe locul 2 în clasamentul FIFA, Belgia a dat uitării înfrângerea cu 4-1 în faţa Olandei, răzbunându-se cu un scor de tenis pe Polonia (6-1).

Formaţia lui Roberto Martinez va fi greu de oprit, în contextul în care vine după o serie de 46 de meciuri la rând cu gol marcat, iar de la mijloc în sus formaţia arată înfricoşător pentru orice adversară. Eden Hazard a arătat tot mai bine în ultima perioadă, vorbindu-se deja despre revenirea la forma pe care o avea la Chelsea, dar cel care a impresionat cel mai mult în Liga Naţiunilor a fost Trossard, mijlocaşul ofensiv al lui Bighton, pe care ar putea să îl aştepte în această vară transferul carierei, la United. Dar cel mai important jucător nu are cum să fie altul decât De Bruyne, jucătorul sezonului în Premier League. Mijlocaşul de creaţie are 6 implicări în golurile naţionalei în ultimele 6 partide (2 goluri şi 4 assisturi) şi cu el în formă maximă "dracii roşii" sunt aproape imposibil de oprit.

Anticipăm o partidă echilibrată, dar Belgia nu va lua în nicio secundă piciorul de pe acceleraţie, după eşecul sonor în faţa Olandei. Ca atare, anticipăm un succes al oaspeţilor, iar cota oferită de 888sport.ro pentru un asemenea pariu e una excelentă: 1,84.

  • Predicţie: Victorie Belgia. 

Anglia - Italia  

Anglia aştepta partida aceasta de când s-a tras la sorţi componenţa grupelor, fiind prima ocazie să îşi ia revanşa pentru finala Euro pierdută anul trecut, la penaltyuri. Acel meci a îndoliat o întreagă ţară, care aştepta un nou succes internaţional, după Mondialul din 1966. Înfrângerea a fost cu atât mai dureroasă cu cât ultimul act s-a jucat pe Wembley, stadion pe care "cei 3 lei" pierduseră doar două partide din 1977.

Formaţia lui Southgate este ultima în grupă în acest moment, după eşecul de la Budapesta şi remiza cu Germania, tot în deplasare, astfel că toţi aşteaptă reacţie împotriva italienilor. Mai ales că Anglia câştigase 14 din ultimele 17 meciuri jucate până la debutul actualului sezon din UEFA Nations League şi nimeni nu anticipa un start atât de neconvingător.

Italia vine pe Molineux (stadion care găzduieşte naţionala Angliei pentru prima oară din 1956 până în prezent) cu un moral mai degrabă scăzut, chiar dacă în ultima partidă din Liga Naţiunilor s-a impus contra Ungariei. Squadra azzurra e în reconstrucţie, după ratarea calificării la Mondiale, iar "Finalissima", partida jucată între deţinătoarea Euro şi cea a Copa America, a arătat limitele formaţiei lui Mancini: 3-0 pentru Argentina. Ulterior, italienii au smuls un punct contra Germaniei, pe teren propriu, 1-1, pentru ca apoi să obţină un succes previzibil contra maghiarilor, cum am spus deja mai sus.

Oaspeţii de sâmbătă au intrat într-o nouă eră, odată cu retragerea lui Chiellini, de săptămâna trecută, şi cu siguranţă vor veni în Regat cu un singur scop: să se închidă cât mai bine şi să puncteze pe contra-atac. Anglia nu poate rata victoria, în aceste condiţii, dorinţa de revanşă fiind una enormă. În plus, de când Southgate e la cârma naţionalei, "cei 3 lei" au avut o singură dată o serie de 3 partide la rând fără victorie (perioada iulie - septembrie 2018). Pariul pe Anglia poate fi riscant, având în vedere că vorbim de un derby, dar cele două naţionale sunt în puncte total diferite din existenţa lor. Ca atare, mizăm pe un succes al gazdelor, la o cotă de 1,77, la 888sport.ro.

  • Predicţie: Victorie Anglia 

Ungaria - Germania 

Prima victorie în 60 de ani cu Anglia nu a adus continuitate în rezultate pentru maghiari, care au cedat apoi la Cesena, contra Italiei. Acum, ţara vecină are din nou şansa să producă un rezultat mare pe teren propriu, dar trebuie spus că Ungaria nu a mai învins Germania de la Mondialul din 1954, când a avut loc un meci memorabil, încheiat cu 8-3 pentru unguri.

Sub comanda lui Marco Rossi, Ungaria a impresionat în ultimul an, fiind una dintre surprizele plăcute la Euro, într-o adevărată "grupă a morţii". Tehnicianul italian a adus multă disciplină în jocul maghiarilor, iar asta s-a văzut şi în rezultate: 6 din ultimele 7 victorii ale Ungariei au venit în contextul în care adversara nu a reuşit să marcheze.

Germania vine după două rezultate de egalite în grupa 3, iar o nouă partidă fără victorie s-ar traduce probabil în compromiterea totală a şanselor de a câştiga grupa. În ciuda startului mai puţin convingător, formaţia lui Hansi Flick are o serei de 11 meciuri la rând fără înfrângere. Un nou rezultat pozitiv sâmbătă ar egala seria realizată între septembrie 2019 şi noiembrie 2020, când "Die Mannschaft" de asemenea nu a pierdut.

Chiar dacă s-a descurcat bine în Liga Naţiunilor în cele două ediţii precedente, nemţii au reuşit într-un singur meci să nu primească gol (un 0-0 cu Franţa, tocmai în 2018). Chiar şi aşa, oaspeţii de sâmbătă pleacă din postura de mari favoriţi şi nu credem că maghiarii vor mai produce o altă surpriză, după succesul cu Anglia. Victoria Germaniei are o cotă de 1,41 la 888sport.ro şi o recomandăm.

  • Predicţie: Victorie Germania.

Ca atare, biletul nostru de cotă 4 pentru partidele de sâmbătă din UEFA Nations League arată în felul următor:

Jurnalist sportiv cu o vasta experienta in spate.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
7 / 0 / 10
Calcul:
-480 RON
ROI:
-28.2 %
Pariuri:
199 / 1 / 154
Calcul:
-1 376 RON
ROI:
-3.9 %
Cristian Mihala

Jurnalist sportiv cu o vasta experienta in spate.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 20
7 / 0 / 10
Calcul:
ROI: -0.3 %
Pariuri: 357
199 / 1 / 154
Calcul
ROI: -3.9 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Biletul zilei, cota 4 — 11.06.2022

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Comentarii