Suedia — Ucraina: pont din Euro 2020

Expertul Legalbet Silviu Tudor Samuilă vă recomandă un meci de la Euro 2020.

Partida Suedia – Ucraina se joacă astăzi, ora 22:00, pe Hampden Park (Glasgow).

Suedia – Ucraina este ultima dar și cea mai puțin atractivă optime de la Euro. Nordicii au arătat foarte solid în cele trei partide din grupă, având un singur moment real de slăbiciune, când s-au văzut egalați de Polonia (de fapt de Lewandowski) de la 2-0.

Suedia este una dintre naționalele greu de bătut. Are jucători masivi, așezați într-un 4-4-2 cu care acoperă excelent terenul, au în față atacanți buni și complementari, oferă unul dintre cei mai în formă fotbaliști ai turneului final, pe Forsberg și au în Olsen probabil cel mai bun portar de la acest Euro.

Am văzut pe viu două meciuri ale Urcainei, cel contra Macedoniei de Nord și împotriva Austriei. Mi se pare cea mai slabă națională calificată din grupe. Ce m-a șocat a fost incapacitatea fotbaliștilor lui Shevchenko de a forța egalarea contra Austriei pe Arena Națională, deși exista posibilitatea de a părăsi competiția la acel moment. Dacă în primele două partide Ucraina mi s-a părut vie, cu un joc variat, în ultima confruntare am avut impresia că e obosită.

Suedia – Ucraina: cote și pronostic

Nu văd cum s-ar putea califica Ucraina. Hai, să ajungă în prelungiri, poate, dar nici asta nu cred că se va întâmpla. Suedia este o națioală serioasă, care foarte rar prinde o zi proastă. Poate că nu are imaginație, nu este o mare plăcere să o vezi jucând, dar produce acel fotbal enervant pentru adversar. Iau nordicii la calificare pe o cotă de 1.71 oferită de Public Win.

 

Moderator la Telekom Sport cu o experienta de 20 de ani in televiziune.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
6 / 0 / 4
Calcul:
+177 RON
ROI:
17.7 %
Pariuri:
117 / 0 / 106
Calcul:
-832 RON
ROI:
-3.7 %
Tudor Silviu Samuila

Moderator la Telekom Sport cu o experienta de 20 de ani in televiziune.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 10
6 / 0 / 4
Calcul:
ROI: +0.2 %
Pariuri: 224
117 / 0 / 106
Calcul
ROI: -3.7 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Suedia se califică
Comentarii
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde