Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Quincy Crew – CR4ZY: ponturi BTS Americas Dota 2

0

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda un pronostic de la partida Quincy Crew - CR4ZY, de la BTS Americas.

Miercuri seara, de la ora 23:00, avem meciul Quincy Crew - CR4ZY, de la BTS Americas. Ambele au victorii pe linie la acest turneu.

Quincy Crew - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Quincy Crew au ramas fara o organizatie in spate. Echipa formata din Yawar, Quinn, MSS, Biver si SVG a fost lasata “pe liber” de Chaos prin noiembrie 2019, asa ca nu e de mirare ca baietii astia au ceva de demonstrat. Si ca Yawar “spameaza” Gyro in prostie la acest turneu. Dupa un loc secund la ESL One LA, varianta nord-americana (finala pierduta cu EG, scor 1-3), Quincy Crew a batut tot ce era de batut la aceasta competitie. E pe pozitia secunda, cu sase victorii in sase partide, la egalitate cu CR4ZY. In ultima disputa, Quincy Crew a trecut de beastcoast, scor 2-0.

CR4ZY - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

CR4ZY i-au adus pe Skitter si pe KheZu pentru a face echipa cu cei trei canadieni, Bryle, Aui_2000 si MoonMeander. Au luat locul 5-6 la StarLadder ImbaTV Dota 2 Minor Season 3, iar pe partea nord-americana de la ESL One, CR4ZY au luat locul 3, dupa o infrangere cu EG, scor 1-2. Sunt pe primul loc la BTS Americas, cu victorii pe linie, sase la numar. Ultimul succes a fost obtinut cu beastcoast, scor 2-0. Totul in sub 45 de minute.

Quincy Crew - CR4ZY: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Sunt cele doua formatii neinvinse de la aceasta competitie, asa ca sa nu ne asteptam la o partida scurta. De fapt, mizez pe faptul ca vom vedea trei harti. Am vazut un tipar la drafturile celor de la Quincy Crew si cred ca si CR4ZY a observat. MoonMeander este un 4 foarte agresiv si ma astept sa umble mult pe harta la inceput. Practic, fiecare formatie are atuuri pentru a se impune aici. CR4ZY poate mai mult in early spre mid game, in timp ce Quincy Crew abordeaza excelent late game-ul.

 

Bonus500 RON
Pariaza
2.00
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
1 / 0 / 1
Calcul:
-32 RON
ROI:
-16.0 %
Pariuri:
489 / 14 / 384
Calcul:
-1 010 RON
ROI:
-1.1 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 2
1 / 0 / 1
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 888
489 / 14 / 384
Calcul
ROI: -1.1 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Peste 2,5 harti