Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Newbee – EHOME: ponturi China Professional League Dota 2

0

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda un pronostic de la partida Newbee - EHOME, din China Professional League.

Vineri, de la ora 14:00, avem meciul Newbee - EHOME, in sezonul 2 din China Professional League Dota 2. Va fi cea de-a doua partida a zilei pentru Newbee.

Newbee - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Newbee nu mai seamana deloc cu echipa care lua locul secund la TI7. Nici ca roster, nici ca rezultate. Acum, din formatie fac parte Fonte, Aq, Wizard, Waixi si Faith. Nici nu e de mirare ca Newbee a terminat pe locul 9 grupa in sezonul precedent de China Professional League, ratand prezenta in play-off. Am vazut-o insa intr-o forma foarte buna la ESL One LA, zona chineza, unde a ajuns sa joace finala cu RNG, dar a pierdut cu 3-1. Se descurca binisor in CDA, cu cinci victorii si patru infrangeri, dar situatia din acest sezon de China Professional League nu arata deloc OK - trei esecuri in primele trei partide, nicio harta luata.

EHOME - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

EHOME este formata din nnocence, Sylar, NothingToSay, Faith_bian si XinQ. Ca rezultate cu acest roster? Nimic important. Putem trece doar locul 9-12 la Chengdu Major. Recent, au iesit din grupa la ESL One LA, zona chineza, si au ocupat locul 3, pierzand cu Newbee in lower-bracket, scor 1-2. Se afla pe pozitia a 8-a in China Professional League, dar au jucat doar trei partide (1W - 2L). In CDA, EHOME a incheiat pe locul 4, cu cinci victorii si patru infrangeri. A terminat competitia intr-o nota pozitiva, 2-0 cu KG.

Newbee - EHOME: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Newbee va mai juca un meci inainte, contra celor de la PSG.LGD. Asadar, doua dueluri tari pentru fosta finalista de TI. Este insa un roster dornic de afirmare, care va cauta victoria la fiecare partida. Mi-a placut mult EHOME si cum tot incearca sa descifreze adversara si sa aleaga un draft care s-o avantajeze, dar la unele meciuri se vede diferenta de clasa 1 vs 1. Asta desi Sylar ramane un nume extrem de greu pe scena de Dota 2 din China. Cred intr-un echilibru in aceasta partida, asa ca voi merge pe urmatorul pronostic.

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.87
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
1 / 0 / 1
Calcul:
-32 RON
ROI:
-16.0 %
Pariuri:
489 / 14 / 384
Calcul:
-1 010 RON
ROI:
-1.1 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 2
1 / 0 / 1
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 888
489 / 14 / 384
Calcul
ROI: -1.1 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Peste 2,5 harti