Memphis Grizzlies — Golden State Warriors: ponturi NBA

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda un pronostic de la partida Memphis Grizzlies - Golden State Warriors, din NBA.

Joi dimineata, de la ora 04:30, in “FedExForum”, avem meciul 5 din seria Memphis Grizzlies - Golden State Warriors, din play-off-ul NBA.

Memphis Grizzlies - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Memphis Grizzlies vor trebui sa se descurce fara Morant si in aceasta confruntare. Au facut-o destul de solid in meciul 4 din serie, dar au pierdut cu 98-101. Jackson a bifat 21 de puncte, 5 recuperari, Jones a dat 19 puncte, 6 recuperari si 5 pase, pentru ca Anderson sa contribuie cu 17 puncte, 8 recuperari si 2 pase. In lipsa lui Morant, sunt asteptari de la Brooks si Bane, doar ca au cam dezamagit in meciul anterior.

Golden State Warriors - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Golden State Warriors au condus pentru prima data in meciul 4 abia in ultimul sfert, la scorul de 94-93. Experienta a facut diferenta in acest duel, cu Steph Curry inregistrand 32 de puncte, 8 pase si 5 recuperari. Wiggins a bifat 17 puncte, 10 recuperari si o pasa, in timp ce Poole a incheiat seara cu 14 puncte, 6 recuperari si 5 pase. Doar trei jucatori de la GSW au reusit cel putin un cos de 3p. Thompson nu s-a numarat printre ei.

Memphis Grizzlies - GSW: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Memphis a demonstrat si in sezonul regulat ca se poate descurca fara Morant. Va fi greu, mai ales fara un lider adevarat pe parchet. Noi vom miza pe Jackson, care a pus 21 de puncte in meciul anterior fiind 0/7 de la 3p. Problema lui in aceasta serie a fost reprezentata de faulturile facute. Atata timp cat va bifa +30 de minute si isi va gasi ritmul de la distanta, ar trebui sa depaseasca linia.

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
37 / 0 / 14
Calcul:
+1 186 RON
ROI:
23.3 %
Pariuri:
1564 / 46 / 1121
Calcul:
+184 RON
ROI:
+0.1 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 51
37 / 0 / 14
Calcul:
ROI: +23.3 %
Pariuri: 2733
1564 / 46 / 1121
Calcul
ROI: +0.1 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Jackson peste 17,5 puncte
0%
0 voturi
Pariu castigator
0%
0 voturi
Total voturi: 0

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde