Manchester City — Chelsea: pont din Premier League

Expertul Legalbet Silviu Tudor Samuilă vă recomadă o cota de 2.22 în Premier League.

Partida Manchester City – Chelsea se joacă astăzi, ora 18:00, pe Etihad Stadium (Manchester).

Vi se întâmplă vreodată să pariați din instinct și să lăsați logică la o parte? Asta fac eu astăzi cu City-Chelsea, un meci pe care scrie mare ”SUB 2.5 GOLURI”.  

Guardiola și Tuchel fac repetiția pentru finala Champions League. Sunt doi dintre antrenorii care și-au construit o reputație în fotbalul mondial practicând un joc frumos, generos, cu posesie în jumătatea adversă, cu echipe care marchează o grămadă de goluri etc. Și totuși, anul acesta ceva s-a schimbat, mai ales în cazul spaniolului. 

City a devenit o formație mult mai matură și versatilă iar asta s-a văzut în mod special în dubla cu PSG pe care cetățenii au câștigat-o îndeosebi datorită organizării defensive. Am văzut momente altă dată de neconceput într-o formație antrenată de Guardiola, cu apărători felicitându-se pentru un tackling bun. În general, partidele lui City din ultima vreme s-au dovedit mai degrabă plictisitoare, fără goluri multe. 

De Tuchel ce să mai spunem? A venit la Chelsea și a transformat-o într-una dintre cele mai bune mașinării defensive din Europa. Returul cu Real a fost o lecție de cum să te aperi, cum dai adversarului impresia că joci în superioritate numerică.  

Manchester City – Chelsea: cote și pronostic 

Și după pledoaria de mai sus, să vă spun ce feeling am. Nu cred că acest meci va semăna în vreun fel cu semifinala de Cupa Angliei pe care Chelsea a câștigat-o cu 1-0 sau cu ce se va întâmpla pe 29 mai la Istanbul. Cred că cei doi antrenori vor încerca o altă partitură, una care să nu dea repere pentru meciul-meciurilor, finala Champions League. Tocmai de asta mă aștept la un turnover din partea lui Guardiola și la o abordare mai îndrăzneață a lui Tuchel. Merg pur și simplu din instint pe un meci cu cel puțin trei goluri, pentru care Public Win ne oferă o cotă de 2.22!   

Nu uitați totodată că pe pagina noastră găsiți o selecție a celor mai bune case de pariuri online iar de acolo vă pamuteți inspira și pentru alte bilete, implicit pentru alte câștiguri potențiale-

 

Moderator la Telekom Sport cu o experienta de 20 de ani in televiziune.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
7 / 0 / 5
Calcul:
+16 RON
ROI:
1.3 %
Pariuri:
58 / 0 / 54
Calcul:
-1 010 RON
ROI:
-9.0 %
Tudor Silviu Samuila

Moderator la Telekom Sport cu o experienta de 20 de ani in televiziune.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 13
7 / 0 / 5
Calcul:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 113
58 / 0 / 54
Calcul
ROI: -9.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Cel puțin trei goluri în meci
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde