Manchester City — Chelsea: pont pentru un meci din Premier League

Expertul Legalbet, Ion Alexandru, vă recomandă un meci din Premier League, la o cotă de 1.65.

Meciul Manchester City - Chelsea este programat sâmbătă, 8 mai, la ora 19.30, pe stadionul Etihad din Manchester.

Manchester City - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Pep Guardiola a construit o echipă foarte puternică, dar are și el demonii lui. Manchester City a fost anulată de Chelsea în semifinala FA Cup și Guardiola are misiunea să se încâlzească pentru finala Champions League. Meciul de sâmbătă este o repetiție pentru ambele, dar în același timp este partida care poate aduce, în mod official, titlul la Manchester City. Este foarte interesant să vedem cum va funcționa rotația lui Guardiola, având în vedere că focusul este stabilit de la meci la meci. E clar că formația de pe Etihad nu are rezerve, ci doar un lot foarte bun. Exemplul perfect este dat de John Stones. Suspendarea sa va aduce în primul 11 un alt fundaș extraordinar, Laporte. La ultimul meci direct a fost 0-0 la pauză.

Chelsea - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Thomas Tuchel a reformat din temelii o echipă cu mare probleme defensive. Chelsea este acum o sperietoare pentru oricine în Europa. Ușurința cu care Chelsea le-a eliminat pe Atletico și Real Madrid din Champions League a fost dezarmantă. Kante este fabulous, Mendy a închis poarta, Thiago Silva și-a ridicat foarte mult nivelul de joc, Mount este regizorul perfect, iar Havertz și-a găsit locul în echipă. Toți acești fotbaliști vor intra sâmbătă pe Etihad cu gândul de a învinge o echipă care are titlul de campioană în buzunar. Tuchel a demonstrat că poate să-l pună cu spatele la zid pe Guardiola. De la venirea lui Tuchel, Chelsea nu a pierdut în deplasare și a încasat doar 4 goluri în 11 meciuri!   

Manchester City - Chelsea Cote la pariuri si ponturi pariuri

Sunt cele mai bune echipe din Europa în acest moment, iar meciul lor din Premier League este ca un preview pentru finala Champions League din 29 mai. Manchester City și Chelsea vor fi ca doi jucători de șah care analizează fiecare mutare și scot maxim din orice detaliu. De aceea, pontul meu este: Egal la pauză sau Final. Betano oferă o cotă interesantă pentru această alegere: 1.65.

Prieteni, va oferim zilnic ponturi si bilete ce au cote valoroase, atent selectionate, de la cele mai bune case de pariuri legale din Romania. Nu uitati sa treceti prin filtrul propriu toate propunerile pe care le gasiti pe site-ul nostru inainte de a lua decizia finala de pariere.

 

Jurnalist si comentator sportiv cu o experienta de aproximativ 20 de ani - Ion Alexandru mizeaza pe analiza riguroasa!
30 de zile De la inceput
Pariuri:
7 / 0 / 7
Calcul:
-187 RON
ROI:
-13.4 %
Pariuri:
86 / 4 / 90
Calcul:
-2 428 RON
ROI:
-13.5 %
Ion Alexandru
Jurnalist si comentator sportiv cu o experienta de aproximativ 20 de ani - Ion Alexandru mizeaza pe analiza riguroasa!
30 de zile De la inceput
Pariuri: 18
7 / 0 / 7
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 189
86 / 4 / 90
Calcul
ROI: -13.5 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Egal la Pauză sau Final