Irlanda – Danemarca: ponturi pariuri preliminarii EURO 2020

Expertul Legalbet, Marco Birlan, vă recomandă un pronostic de cota 1.45, pentru o infruntare decisiva dintre Irlanda si Danemarca.

Irlanda: Informatii despre echipa, forma de moment, absenti

Irlanda joaca astazi cu calificarea pe masa. Cu Elvetia care are un meci facil in Gibraltar, locul celalalt din grupa va fi decis intre Irlanda si Danemarca. In mansa tur, cele doua formatii au remizat cu scorul de 1-1. In aceste conditii, irlandezii au nevoie de un singur rezultat: VICTORIE! Trei puncte astazi pentru gazde le asigura si locul la EURO 2020. Ramane de vazut insa cum vor reusi sa obtina acest rezultat, tinand cont de ofensiva lor. Acestia au marcat doar 6 goluri in 7 etape, mult prea putin pentru o echipa ce vrea la turneul final.

Danemarca: Informatii despre echipa, forma de moment, absenti

Daca irlandezii au marcat doar de 6 ori, danezii se pot lauda cu 22 de reusite! Cu o medie de 3 goluri pe meci, e aproape imposibil ca oaspetii sa nu puncteze astazi. Acestia au nevoie de o remiza in Irlanda insa cu siguranta vor juca la victorie. Forma echipei este excelente, cu 4 victorii inregistrate in ultimele 5 etape. Runda trecuta, Danemarca a facut instructie cu Gibraltar pe teren propriu, castigand cu scorul de 6-0. C. Eriksen este cel mai important om al reprezentativei din Danemarca. Acesta a inscris 5 goluri si a oferit 4 pase decisive in aceste preliminarii.

Irlanda  – Danemarca: Cote la pariuri şi pronostic 

E un meci important, in care Irlanda trebuie sa se trezeasca si sa fie mai incisiva. Defensiva bine organizata nu ii mai ajuta atat de mult astazi, intr-un duel in care au nevoie de o victorie pentru a se califica. Sunt sigur de faptul ca gazdele se vor descoperi incepand cu repriza secunda, iar danezii pot profita de spatiile lasate libere in defensiva.

 

Tipster cu peste 5 ani de experienta in spate, specializat pe fotbal, in special Premier League, Ligue 1 si campionatele puternice din America de Sud.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
23 / 0 / 18
Calcul:
-241 RON
ROI:
-5.9 %
Pariuri:
651 / 8 / 461
Calcul:
-5 321 RON
ROI:
-4.8 %
Marco Birlan

Tipster cu peste 5 ani de experienta in spate, specializat pe fotbal, in special Premier League, Ligue 1 si campionatele puternice din America de Sud.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 41
23 / 0 / 18
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 1120
651 / 8 / 461
Calcul
ROI: -4.8 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Peste 1.5 goluri