Mihai Mironica
Bloguri 3 Ponturi 1775 Comentarii 0 Despre mine
Mihai Mironica
Mihai Mironica
Mihai Mironica este comentator sportiv in grupul PRO din 1994, si editorialist la Pro Sport si Sport.ro de aproximativ 10 ani.

Informatii

A fost la microfon pentru tot felul de transmisii, meciuri de la Campionatul Mondial, din cupele europene, din mai toate campionatele Europei, majore sau de plan secund.

A avut privilegiul sa le transmita telespectatorilor din Romania emotiile unor evenimente antologice precum finala Champions League, Liverpool - Milan din 2005, sau cele mai frumoase victorii obtinute vreodata de echipele romanesti in Champions League, Dinamo Kiev - Steaua 1-4 si AS Roma - CFR Cluj 1-2.

A fost corespondent PRO TV la doua editii ale Jocurilor Olimpice, si a comentat pentru televiziune timp de 20 de ani meciuri de tenis de la Wimbledon, din circuitul Masters, de la Turneul Campionilor, de la Openul Bucurestean.

Despre mine

Contact

Bloguri

Mihai
57 puncte • Pozitia 30 • 1 urmaritor
Inainte de plecarea spre Torino, acolo unde voi avea placerea si onoarea sa comentez pe PROTV un nou meci special din Champions League, Juventus - Tottenham, va ofer viziunea mea asupra felului in care arata acum tabloul fazelor eliminatorii din Champions League si Europa League.

Sferturile de finala de Champions League aduc in fiecare sezon finalele. Si in acest an, deja din sferturi avem infruntari cu afis de finale.

Se anunta un EURO frumos, "democratic", imprevizibil.

Comentarii
Nicio postare deocamdata

Ponturi

Pariuri
1775
1048
3
724
ROI, %
-1.6
Profit
-2 788 RON
Pariuri: 1775
10483 / 724
Profit
ROI: -1.6

Mihai Mironica

Mihai Mironica este comentator sportiv in grupul PRO din 1994, si editorialist la Pro Sport si Sport.ro de aproximativ 10 ani.
Copy the token