Biletul Zilei de Luni – 18.11.2019

Expertul Legalbet, Marco Birlan, vă recomandă un combo la o cota totala de 2,02, format din 2 evenimente.

Irlanda este obligata sa joace totul pe cartea atacului, in timp ce Argentina si Uruguay se dueleaza intr-un amical de lux.

Irlanda - Danemarca

Irlandezii nu impresioneaza deloc in ofensiva, insa cu doar 6 goluri marcate acestia spera la calificare. Gazdele trebuie sa castige, altfel isi iau adio de la EURO 2020. Danemarca e o formatie foarte greu de invins si cu greu va putea fi rapusa astazi. Totusi, avantajul terenului propriu isi poate spune cuvantul si pe fondul acestui entuziasm ma astept ca gazdele sa marcheze macar odata. Nu stiu daca irlandezii au forta necesara sa se impuna, fapt pentru care vom merge doar pe un gol.

Argentina - Uruguay

Argentina tocmai ce a reusit sa o invinga pe Brazilia si sa isi ia o revansa morala dupa esecul de la Copa America. Lionel Messi a marcat unicul gol al nationalei si increderea in vestiar a crescut enorm. De partea cealalta, Uruguay este intr-o continua ascensiune, iar la nationala isi fac loc staruri precum Bentancur sau Federico Valverde. Cred ca vom avea parte de un duel mai spectaculos decat cel dintre Brazilia si Argentina, tinand cont de faptul ca se intalnesc doua dintre cele mai spectaculoase nationale ale continentului sud-american.

 

Tipster cu peste 5 ani de experienta in spate, specializat pe fotbal, in special Premier League, Ligue 1 si campionatele puternice din America de Sud.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
33 / 0 / 14
Calcul:
+760 RON
ROI:
16.2 %
Pariuri:
621 / 8 / 436
Calcul:
-4 909 RON
ROI:
-4.6 %
Marco Birlan

Tipster cu peste 5 ani de experienta in spate, specializat pe fotbal, in special Premier League, Ligue 1 si campionatele puternice din America de Sud.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 47
33 / 0 / 14
Calcul:
ROI: +0.2 %
Pariuri: 1067
621 / 8 / 436
Calcul
ROI: -4.6 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Irlanda marcheaza / Argentina vs Uruguay peste 1.5 goluri
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde