Golden State Warriors — Memphis Grizzlies: ponturi NBA

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda un pronostic de la partida Golden State Warriors - Memphis Grizzlies, din NBA.

Marti dimineata, de la ora 05:00, in “Chase Center”, avem meciul 4 din seria Golden State Warriors - Memphis Grizzlies, din play-off-ul NBA.

Golden State Warriors - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Golden State Warriors a aratat extraordinar in meciul 3, cu o ofensiva ca-n vremurile bune. Warriors s-au impus cu 142-112, aruncand 53/84 din actiune, eficienta de 63.1%. Curry a dat 30 de puncte, 6 pase si 2 recuperari, Poole a bifat 27 de puncte, 4 recuperari si 2 pase, in timp ce Thompson a ajutat cu 21 de puncte, 9 recuperari si 4 pase. Kuminga a jucat in locul lui Payton, care nu va mai evolua in aceasta serie. Rookie-ul celor de la GSW a devenit primul adolescent titular intr-un meci de play-off in ultimii 50 de ani.

Memphis Grizzlies - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Memphis Grizzlies nu a facut fata pe plan defensiv in meciul 3. Asta pentru ca, in rest, nu putem spune ca Grizzlies au jucat groaznic. Morant a pus 34 de puncte, 7 pase si 3 recuperari, Bane a contribuit cu 16 puncte, 3 recuperari si 2 pase, pentru ca Jackson sa incheie seara cu 15 puncte, 3 pase si 3 recuperari. Morant s-a accidentat la genunchi si nu va putea juca in aceasta partide.

GSW - Memphis Grizzlies: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Ce pot sa faca Grizzlies fara Morant, in conditiile in care in meciul anterior au incasat 142 de puncte? Warriors arunca excelent, in special prin Curry si Poole. Jordan a avut prestatii mai slabe cu Denver, insa contra celor de la Memphis a pus minimum 20 de puncte in fiecare meci. Cum ne asteptam ca Warriors sa treaca de 120 de puncte, e cumva logic sa mizam pe Poole. 

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
36 / 0 / 24
Calcul:
+423 RON
ROI:
7.1 %
Pariuri:
1288 / 45 / 921
Calcul:
+426 RON
ROI:
+0.2 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 60
36 / 0 / 24
Calcul:
ROI: +0.1 %
Pariuri: 2256
1288 / 45 / 921
Calcul
ROI: +0.2 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Poole peste 20,5 puncte

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Comentarii
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde