Danemarca — Finlanda: pont pentru un meci de la Euro 2020

Expertul Legalbet, Ion Alexandru, vă recomandă un meci de la Euro 2020, la cote de 1.45 & 1.87.

Meciul Danemarca - Finlanda sunt programat sâmbătă, 12 iunie, de la ora 19 pe stadionul Parken din Copenhaga.

Danemarca - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Danezii au o echipă foarte bine așezată în teren, realistă și cu un bloc defensiv foarte atent. Naționala condusă din teren de Christian Eriksen este într-o perioadă bună. Danemarca a pierdut un singur meci din ultimele 12, 2-4 în Belgia. Mai mult, în 2021 are 4 victorii și un egal. Cu un golaveraj în acest an de 17-1, danezii sunt pregătiți de Euro 2020! Selecționerul Kasper Hjumland nu are o experiență deosebită și a preluat echipa anul trecut, dar primele rezultate sunt excelente. Echilibru! Acesta este avantajul prezentat de danezi la acest prim meci la Euro 2020. Portarul Kasper Schmeichel, fundașii Kjaer, Vestergaard și Andersen, mijlocașii Eriksen, Hojbjerg și Delaney, dar și atacanții Braithwaite și Dolberg sunt jucători cu experiență și valoare. Danemarca a încasat doar 8 cartonașe în ultimele 8 meciuri. Un alt factor de luat în seamă este terenul propriu. Partida se va juca pe stadionul Parken din Copenhaga. 

Finlanda - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Debutanta Finlanda a surprins pe multă lume! Nordicii au mai avut jucători buni ca Litmanen sau Hyypia, dar niciodată o echipă competitivă care să obțină o calificare la un turneu final. E adevărat ca finlandezii au fost ajutați și de numărul mai mare de echipe de la acest Euro care se joacă pe tot continentul. Sslecționerul Markku Kanerva a reușit să combine stilul nordic, bazat pe angajament fizic și rigurozitate cu mingile scurte și pe jos. Fostul fundaș central de la HJK Helsinki a preluat naționala în 2016 și a început ascensiunea. Finlanda a terminat pe locul 2 în grupa preliminară și a beneficiat de faptul că liderul inconstestabil, Italia a cäștigat toate meciurile. Echipa lui Karneva a terminat înaintea Greciei, Bosniei și Armeniei. Dacă Euro 2020 s-ar fi disputat anul trecut ar fi fost mai bine pentru finlandezi, care au învins Franța la Paris anul trecut. 2021 a fost slab pentru echipa lui Karneva. Nici o victorie din 5 meciuri și totul a culminat cu o înfrângere pe teren propriu la ultimul amical, 0-1 cu Estonia. Finlanda este o echipă disciplinată, a încasat doar 11 cartonașe în ultimele 7 meciuri.

Danemarca - Finlanda Cote la pariuri si ponturi pariuri

Danemarca - Finlanda este primul meci dintr-o grupă cu Belgia și Rusia, iar sângele rece al nordicilor va fi "administrat" de arbitrul englez Anthony Taylor. Danezii sunt mai buni și joacă pe teren propriu, după o serie de rezultate excelente. De aceea, ponturile mele sunt: Câștigă Danemarca & Sub 3.5 cartonașe. Pentru aceste alegeri, Betano oferă următoarele cote: 1.45 & 1.87.

Prieteni, va oferim zilnic ponturi si bilete ce au cote valoroase, atent selectionate, de la cele mai bune case de pariuri legale din Romania. Nu uitati sa treceti prin filtrul propriu toate propunerile pe care le gasiti pe site-ul nostru inainte de a lua decizia finala de pariere.

 

 

Jurnalist si comentator sportiv cu o experienta de aproximativ 20 de ani - Ion Alexandru mizeaza pe analiza riguroasa!
30 de zile De la inceput
Pariuri:
7 / 0 / 7
Calcul:
-187 RON
ROI:
-13.4 %
Pariuri:
86 / 4 / 90
Calcul:
-2 428 RON
ROI:
-13.5 %
Ion Alexandru
Jurnalist si comentator sportiv cu o experienta de aproximativ 20 de ani - Ion Alexandru mizeaza pe analiza riguroasa!
30 de zile De la inceput
Pariuri: 21
7 / 0 / 7
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 189
86 / 4 / 90
Calcul
ROI: -13.5 %
Votare
Vor fi aceste pariuri castigatoare? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Victorie Danemarca Sub 3.5 cartonașe