Danemarca — Finlanda: pariul zilei Campionatul European

Expertul Legalbet, Maraz, vă recomandă un meci de la Campionatul European , la o cotă de 1.78.

În prima partidă din grupa B a campionatului european, Danemarca şi Finlanda se întâlnesc sâmbătă, 12 iunie, cu începere de la ora 19:00, pe Parken Stadium din Copenhaga, iar confruntarea e arbitrată de britanicul Anthony Taylor. 

Danemarca : forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Danemarca priveşte cu încredere această ediţie a campionatului european, mai ales că are în lot jucători precum Eriksen, Braithwaite, Poulsen, Hojbjerg şi Delaney, ce au avut evoluţii la echipele lor de club.Mai mult, danezii vin după un parcurs fără înfrângere în preliminariile pentru acest campionat european. 

Echipa gazdă nu are probleme de lot în perspectiva meciului de debut la acest european. 

DANEMARCA (4-3-3): Schmeichel - Mæhle, Kjær, Christensen, Wass - Eriksen, Højbjerg, Delaney - Poulsen, Wind, Braithwaite. Antrenor: Kasper Hjulmand.

Finlanda : forma de moment, ultimele rezultate, statistici 

Finlanda vine după un eşec surprinzător în preliminariile pentru CM din Qatar, sperând că jucătorii vor reuşi să treacă peste acest moment dificil, mai ales că Danemarca e un adversar puternic. 

De la oaspeţi doar Pukki a avut probleme medicale, însă jucătorul legitimat la Norwich a fost recuperat în cele din urmă. 

FINLANDA (3-5-2): Hradecky - O'Shaughnessy, Arajuuri, Toivio - Uronen, Kamara, Sparv, Lod, Raitala - Pukki, Pohjanpalo. Antrenor: Markku Kanerva. 

Danemarca - Finlanda : Cote la pariuri şi pronostic 

Danemarca şi Finlanda deschid seria jocurilor din grupa B, din care mai fac parte Belgia şi Rusia.Danezii au şansa de a juca acasă în faţa unui număr limitat ce-i drept de spectator şi cu siguranţă vor dori să înceapa competiţia cu dreptul, în faţa unui adversar calificat în premieră la un campionat european.Echipa pregătită de Hjulmand are avantaj în meciurile directe cu finlandezii, pentru ca s-a impus în 4 din cele cinci meciuri directe din toate competiţiile, iar o confruntare s-a încheiat la egalitate.Forma superioară superioară a gazdelor şi lotul mult mai valoros mă îndreptăţesc să cred că danezii se vor impune, iar eu vă sugerez să mizaţi că vor înscrie de cel puţin 2 ori în partida de sâmbătă seara.

 

Sunt jurnalist sportiv din 2000, am lucrat la câteva televiziuni locale şi acum sunt pasionat de media online.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
23 / 0 / 33
Calcul:
-1 348 RON
ROI:
-24.1 %
Pariuri:
388 / 6 / 400
Calcul:
-6 193 RON
ROI:
-7.8 %
Maraz

Sunt jurnalist sportiv din 2000, am lucrat la câteva televiziuni locale şi acum sunt pasionat de media online.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 56
23 / 0 / 33
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 794
388 / 6 / 400
Calcul
ROI: -7.8 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Danemarca înscrie cel puţin 2 goluri în meci( peste 1,5 )