Cota 2 — 12 iunie 2021

Expertul Legalbet, Karbacher, vă recomandă Cota 2 de sâmbătă, 12 iunie 2021, care vine de la meciurile Țara Galilor - Elveția şi Danemarca - Finlanda.

Ponturi pariuri sportive Țara Galilor - Elveția

Țara Galilor şi Elveția vor juca pe stadionul "Olympic" din Baku, în Grupa A de la EURO 2020. Meciul va începe de la ora 16:00 şi va fi foarte interesant, pentru că în grupă mai sunt Italia şi Turcia, reprezentative care sunt favorite la locurile 1 şi 2, conform caselor de pariuri autorizate. La precedentul turneu final, care a fost şi primul din istorie, galezii au ajuns până în semifinale, unde au fost eliminaţi cu 2-0 de Portugalia. Echipa antrenată de Ryan Giggs s-a calificat şi la EURO 2020, de pe locul 2, dintr-o grupă cu Croaţia, Slovacia, Ungaria şi Azerbaidjan. La EURO 2016, Elveția a trecut de faza grupelor, unde a jucat cu Franţa, România şi Albania, însă a fost eliminată în optimi de Polonia, în urma loviturilor de departajare. Selecţionerul Vladimir Petković va încerca să o califice pe "Nati" din nou cel puţin în optimi, însă acum va fi mai greu decât în urmă cu 4 ani. Ţinând cont de forma Italiei şi de lotul valoros al Turciei, "The Dragons" şi "A-Team" ar trebui să joace la victorie, pentru că un egal s-ar putea să nu le ajute la final. Cele două echipe naţionale s-au întâlnit ultima dată în preliminariile CE 2012, rezultatele fiind Elveția - Țara Galilor 4-1 şi Țara Galilor - Elveția 2-0.

Țara Galilor - Elveția echipele probabile

Țara Galilor: Ward - Mepham, Rodon, Davies - Roberts, Ramsey, Morrell, Norrington-Davies - Bale, Wilson, James

Elveția: Sommer - Elvedi, Akanji, Schär - Mbabu, Xhaka, Freuler, Rodríguez - Shaqiri - Gavranović, Seferović

Ponturi sportive Danemarca - Finlanda

Danemarca şi Finlanda se vor confrunta pe stadionul "Parken" din Copenhaga, în Grupa B de la EURO 2020. Meciul va începe de la ora 19:00 şi va fi un istoric pentru scandinavi, care nu s-au mai calificat niciodată la un CE sau CM. Într-o grupă cu Danemarca, Belgia şi Rusia, şansele echipei antrenate de Markku Kanerva de a se califica în optimi sunt minime. Rămâne de văzut facă "Huuhkajat" vor reuşi să câştige punct sau puncte şi dacă oamenii lor de gol - Fredrik Jensen, Joel Pohjanpalo şi Teemu Pukki - vor reuşi să marcheze la primul turneu final la care participă. Danemarca nu s-a calificat la EURO 2016, însă acum are ambiţii mari, mai ales că va juca toate partidele din faza grupelor acasă la Copenhaga. În lot vor fi vedetele Thomas Delaney, Christian Eriksen, Martin Braithwaite, Yussuf Poulsen sau Andreas Cornelius şi în mod normal danezii se vor bate cu ruşii pentu locul 2, în condiţiile în care belgienii ar câştiga grupa. "De rød-hvide" au jucat ultima dată cu finlandezii un amical, 2-1 în 2011, însă de atunci au trecut 10 ani şi s-au schimbat multe. Finlanda va juca defensiv, având ca obiectiv să obţină un rezultat de egalitate, însă Danemarca e obligată să atace şi să câştige, fiind clar favorită.

Danemarca - Finlanda echipele probabile

Danemarca: Schmeichel - Wass, Christensen, Kjær, Maehle - Højbjerg, Delaney - Poulsen, Eriksen, Braithwaite - Dolberg

Finlanda: Hrádecky - Arajuuri, Toivio, O'Shaughnessy - Alho, Kamara, Sparv, Kauko, Uronen - Pukki, Lod

Pronosticuri

► Țara Galilor - Elveția: Haris Seferović şuturi pe poartă 1+, cota 1.40

► Danemarca - Finlanda: Christian Eriksen şuturi pe poartă 1+, cota 1.70

► Cota 2 finală: 2.38


 

Tipsterul Karbacher produce analize sportive inca din anul 2005. Este pasionat de fotbal, sport pe care il urmareste cu regularitate, fiind conectat in permanenta la acest fenomen.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
30 / 0 / 35
Calcul:
-95 RON
ROI:
-1.5 %
Pariuri:
1392 / 26 / 1197
Calcul:
+5 486 RON
ROI:
+2.1 %
Karbacher

Tipsterul Karbacher produce analize sportive inca din anul 2005. Este pasionat de fotbal, sport pe care il urmareste cu regularitate, fiind conectat in permanenta la acest fenomen.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 65
30 / 0 / 35
Calcul:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 2617
1392 / 26 / 1197
Calcul
ROI: +2.1 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Seferović şuturi pe poartă 1+ | Eriksen şuturi pe poartă 1+