Tara Galilor — Elvetia: ponturi pariuri Campionatul European

2021 pare anul Elvetiei, echipa care a reusit sa obtina victoria in toate meciurile deja disputate, fie ele oficiale sau de pregatire.

Sambata, de la ora 16:00, in direct pe Pro TV, Tara Galilor si Elvetia se intalnesc in prima etapa din Grupa A de la Campionatul European de Fotbal 2020. Meciul se joaca la Baku, pe Baku Olympic Stadium.

Tara Galilor: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Calificarea galezilor la EURO 2020 a venit in urma clasarii lor pe locul al doilea in Grupa E din cadrul calificarilor. Au avut 14 puncte, un punct peste Slovacia si trei mai putine decat Croatia. Selectionata Tarii Galilor a inceput vara cu doua meciuri de pregatire, infruntari in care a pierdut cu 0-3 pe terenul Frantei si a incheiat 0-0, cu Albania, intr-un meci jucat pe terenul propriu. Totusi, in 2021, in cele cinci meciuri deja disputate, nu au inscris ambele in patru dintre ele, ceea ce evidentiaza inclinatia spre jocul defensiv pe care selectionerul Robert Page il practica.

  • Echipa probabila: Hennessey – Williams – Ampadu, Rodon, Ben Davies – Ramsey, Allen, Wilson – Bale, Moore, James

Elvetia: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

A fost prima dintr-o grupa in care a avut-o drept concurenta directa pe Danemarca. A terminat cu 17 puncte, unul mai mult decat echipa care a terminat pe locul al doilea. A confirmat ca joaca un fotbal bun si in 2021 a incheiat neinvinsa toate cele cinci meciuri jucate. Au fost doua dueluri in calificarile pentru Cupa Mondiala, cat si trei meciuri de pregatire. In acest timp nu s-a duelat cu echipe din prima linie, poate Finlanda sa fie cea mai buna seletionata pe care a intalnit-o in 2021 si asta intr-un meci amical castigat cu 3-2 de galezi. Mai mult, in luna iunie a jucat un amical cu Liechtenstein, unde a avut parte de antrenament cu public, avand in vedere victoria cu 7-0.

  • Echipa probabila: Sommer – Elvedi, Akanji, Rodriguez – Widmer, Freuler, Xhaka, Vargas – Shaqiri – Seferovic, Embolo

Tara Galilor – Elvetia: cote la pariuri si predictii pariuri

Nu avem o favorita certa, conform cotelor deja listate de casele de pariuri online parca Elvetia este usor pusa intr-o lumina mai buna. Insa, sunt doua echipe care in prima faza prefera sa se apere si atunci trebuie sa luam in considerare un meci in care golurilor nu or sa vina pe banda rulanta. Insa, nici nu putem trece cu vederea forma buna a elvetienilor si faptul ca vin dupa o serie de victorii obtinute intr-o maniera categorica.

 

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
45 / 0 / 31
Calcul:
-620 RON
ROI:
-8.2 %
Pariuri:
2034 / 37 / 1300
Calcul:
-14 921 RON
ROI:
-4.4 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 76
45 / 0 / 31
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 3376
2034 / 37 / 1300
Calcul
ROI: -4.4 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
X2 pauza / X2 final