Cehia — Belgia: pont din Preliminariile CM 2022

Expertul Legalbet Silviu Tudor Samuila va recomanda un meci din Preliminariile CM 2022.

Partida Cehia – Belgia se joaca astazi, ora 21:45, pe stadionul Sinobo (Praga).

Cehia si Belgia isi vor disputa primul loc in grupa E a preliminariilor pentru Cupa Mondiala din Quatar. Tara Galilor, Belarus sau Estonia nu cred ca au forta sa le incurce pe cele doua. Progresul Cehiei din ultimii ani a fost remarcabil, calificarea Slaviei in sferturile Europa League, in conditiile in care este o formatie compusa majoritar din jucatori cehi si prezenta nationalei la Euro din vara fiind doua dovezi ferme in acest sens. 

In primul meci din grupa, Cehia a reusit un 6-2 fara emotii in fata modestei nationale estoniene, vedeta lui West Ham, Tomas Soucek, fiind MVP ca urmare a hat-trick-ului izbutit. Pe teren propriu Cehia a alternat jocurile reusite cu cele mai putin izbutite, izbutind victorii cu Slovacia, Israel in 2020, inregistrand insa si un surprinzator 1-2 cu Scotia. 

Belgia este una dintre fortele fotbalului mondial. Lotul pe care il are la dispozitie Roberto Martinez este incredibil, Lukaku, de Bruyne, Mertens, Tielemans, Courtois sau Thorgan Hazard (in absenta fratelui accidentat) fiind cateva dintre piesele grele ale primului unsprezece. In prima partida s-au impus cu 3-1 in fata Tarii Galilor, intr-un meci dominat copios.

Cehia – Belgia: cote si pronostic 

Bilantul Belgiei din ultimii doi ani si jumatate arata fioros: saptesprezece victorii, un egal si o infrangere. Remiza este intr-un amical impotriva Coastei de Fildes iar esecul in deplasare in Anglia. In aceasta perioada au reusit sa bata la randul lor Anglia, dar si Danemarca, Elvetia, Rusia sau Islanda, nationale de aproximativ aceeasi valoare cu Cehia. Ma astept asadar la o victorie a belgienilor pentru care Public Win ne propune o cota buna: 1.85.  

Nu uitati totodata ca pe pagina noastra gasiti o selectie a celor mai bune case de pariuri online iar de acolo va puteti inspira și pentru alte bilete, implicit pentru alte castiguri potentiale

 

Moderator la Telekom Sport cu o experienta de 20 de ani in televiziune.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
5 / 0 / 6
Calcul:
-194 RON
ROI:
-17.6 %
Pariuri:
44 / 0 / 41
Calcul:
-721 RON
ROI:
-8.5 %
Tudor Silviu Samuila

Moderator la Telekom Sport cu o experienta de 20 de ani in televiziune.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 12
5 / 0 / 6
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 86
44 / 0 / 41
Calcul
ROI: -8.5 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Victorie Belgia